Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=Cikadelė,2009 04 04, 13:50]
o gal kuri žinot, kur galima tiksliai pasiskaityti priimtą įstatymą, nes mums sakė, kad dvi savaites

Gal cia:
http://www.volungele.....z darzeli.doc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaj: 04 balandžio 2009 - 14:12
QUOTE(Cikadelė @ 2009 04 04, 13:50)
Aš pvz norėčiau iškelti tokį klausimą per susirinkimą, kad gal ne visas 6 duris laikyti atidarytas pastate, o bent vienas pagrindines g.gif nes tokiais neramiais laikais tikrai per daug laisvai darželis laikomas- turėtų greiščiau kontroliuoti rolleyes.gif

Pas mus pagrindinės durys yra su kodu, bet va kiek jis apsaugotu nežinau g.gif Vaikai keičiasi, išeina, ateina nauji g.gif O kodas vis tas pats g.gif
Atsakyti
Va va, kažkaip tos visos durys galėtų ir nebūt tiek atrakintos. Pamenu kai gretimam daržely prailgintoj grupėj ryte atėjo chuliganas ir apšvarino auklėtoją, tai pas mus ir ryte atėjus pirmam reikėdavo į langą pabelst, kad duris atrakintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 04 04, 21:59)
Va va, kažkaip tos visos durys galėtų ir nebūt tiek atrakintos. Pamenu kai gretimam daržely prailgintoj grupėj ryte atėjo chuliganas ir apšvarino auklėtoją, tai pas mus ir ryte atėjus pirmam reikėdavo į langą pabelst, kad duris atrakintų  rolleyes.gif

musu darzelyje "Linelis" taip pat saugumo sumetimais yra rakinamos durys, ir tikrai labai gerai, atrakina nuo 16val. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
as tai, dziaugiuosi, kad batutas buna ir tu 5 lt savaitei negaila...

Prula, girdejau, kad Jusu grupeje yra vejaraupiu karantinas. Fotkintis ejo visos grupes (kiek zinau).

O del duru, as sutiku, kad jos turetu buti rakinamos, o ar yra - nezinau, nes niekad diena neateinu g.gif
Atsakyti
Mūsų darželyje, deja, nėra nei kodų, nieko- visos durys (suskaičiavau bent 4 ) atidarytos, gali bet kada ateiti ir išeiti....o visai šalia darželio internatai du rolleyes.gif jau ne kartą mačiau kaip ateina tie internačiokai, ir alų gėrė ir saulėgrąžas gliaudė, šiukšlino, bet kai sudrausminau, tokia keiksmažodžių lavina pasipylė doh.gif manau, reiktų darželį rakinti rolleyes.gif
Atsakyti
Atleiskit jūs man nesusipratėlei... o kas čia per batutai? blush2.gif kazkaip net įdomu pasidarė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 04 04, 21:59)
Va va, kažkaip tos visos durys galėtų ir nebūt tiek atrakintos. Pamenu kai gretimam daržely prailgintoj grupėj ryte atėjo chuliganas ir apšvarino auklėtoją, tai pas mus ir ryte atėjus pirmam reikėdavo į langą pabelst, kad duris atrakintų  rolleyes.gif

Pas mus tai užsirakina auklėtoja grupės duris visalaik, taip ir saugiau. thumbup.gif Nes auklėtoja sakė, kad yra ir vaikų drabužėliyus išnešę kai neužsirakino. tai visad rakinas. O dėl batuto, tai fainiai, kad būna jisai, vis vaikams šokia tokia pramoga thumbup.gif ir tik 5lt savaitei.
Papildyta:
QUOTE(Margarita 25 @ 2009 04 06, 11:05)
Pas mus tai užsirakina auklėtoja grupės duris visalaik, taip ir saugiau. thumbup.gif Nes auklėtoja sakė, kad yra ir vaikų drabužėlius išnešę kai neužsirakino. tai visad rakinas. O dėl batuto, tai fainiai, kad būna jisai, vis vaikams šokia tokia pramoga thumbup.gif  ir tik 5lt savaitei.

Atsakyti
Tik nemanykit, kad man tie babutai nepatinka kad atvažiuoja. Gerai ta atrakcija. Tik sakau labai jau dažnai, turbūt darželiui naudinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 04 06, 10:46)
Tik nemanykit, kad man tie babutai nepatinka kad atvažiuoja. Gerai ta atrakcija. Tik sakau labai jau dažnai, turbūt darželiui naudinga  biggrin.gif

O Tu ka, neskaitei, kad pinigai uz batuta lieka darzeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 06 balandžio 2009 - 12:10
4u.gif O pas mus nebuvo niekad batuto g.gif Aš tai labai sutikčiau nes merginai mano batutas labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 04 06, 11:01)
Atleiskit jūs man nesusipratėlei... o kas čia per batutai?  blush2.gif kazkaip net įdomu pasidarė...  rolleyes.gif

Nugi tokis pripučiamas dalykas biggrin.gif

A la...

user posted image
Atsakyti