o kokiu daltaru parasai reikalingi pries pradedant lankyti darzeli? is anksto uzsisakyciau bent jau talonus

QUOTE(tiana @ 2009 07 12, 19:31)
o kokiu daltaru parasai reikalingi pries pradedant lankyti darzeli? is anksto uzsisakyciau bent jau talonus 

Mums pvz uzteko vizito pas pediatre, kuri paskyre tik kraujo, slapimo ir kakio tyrimus. Po situ tyrimu atsakymu gavome is jos pazyma darzeliui. Todel siulyciau pirmiausia pasiskambinti pediatrei, o ji jau pasakys ko reikes.
QUOTE(sigugu @ 2009 07 12, 22:30)
man ir vel klausimas iskilo, bet jei leidi i darza vaika tarkim 1,5 metu, tai juk atima pinigelius kurie priklauso uz vaiko prieziura?

Neatima.
QUOTE(tiana @ 2009 07 12, 19:31)

man minejo kad reiks tikrinti del spalinukiu.
Papildyta:
man ir vel klausimas iskilo, bet jei leidi i darza vaika tarkim 1,5 metu, tai juk atima pinigelius kurie priklauso uz vaiko prieziura?

neatima. Bet toki klausima jau buvai uzdavusi

QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 07 12, 23:04)
Todel siulyciau pirmiausia pasiskambinti pediatrei, o ji jau pasakys ko reikes.

QUOTE(asaraa @ 2009 07 12, 23:27)
Mums nereikėjo to tyrimo.
QUOTE(asaraa @ 2009 07 12, 23:27)
Papildyta:
Papildyta:

ne, klausima biski kitaip buvau suformulavus atrodo

QUOTE(sigugu @ 2009 07 13, 08:52)
ne, klausima biski kitaip buvau suformulavus atrodo
nes mane ir vel kiti zmones klaidina, aiskina kad atima ir viskas 

tai manau, kad geriausia pasiskambinti i sodra, ir nebereikes kitu zmoniu klaidinanciu nuomoniu klausyti

Kiek as suprantu, ismoka priklauso nuo to ar mama grista i darba ar ne, o ne nuo to ar vaikas eina i darzeli

Neatima.
QUOTE(ČIČI @ 2009 07 13, 11:43)
Kiek as suprantu, ismoka priklauso nuo to ar mama grista i darba ar ne, o ne nuo to ar vaikas eina i darzeli

klausykit... dabar susimasciau.... mes liepa atostogaujam... rugpjuti vel griztam i darzeli, tai jau pazymos is daktares reikia? ar reikes tik rugseji?

QUOTE(Pupkiz @ 2009 07 14, 21:43)
klausykit... dabar susimasciau.... mes liepa atostogaujam... rugpjuti vel griztam i darzeli, tai jau pazymos is daktares reikia? ar reikes tik rugseji? 

Pažymos reikia jau po trijų nelankytu darbo dienų

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 07 14, 23:30)
vasaros atveju, kiekvieno darzelio savi reikalavimai