Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o kokiu daltaru parasai reikalingi pries pradedant lankyti darzeli? is anksto uzsisakyciau bent jau talonus smile.gif
Atsakyti
man ir vel klausimas iskilo, bet jei leidi i darza vaika tarkim 1,5 metu, tai juk atima pinigelius kurie priklauso uz vaiko prieziura? unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 07 12, 19:31)
o kokiu daltaru parasai reikalingi pries pradedant lankyti darzeli?  is anksto uzsisakyciau bent jau talonus smile.gif

Mums pvz uzteko vizito pas pediatre, kuri paskyre tik kraujo, slapimo ir kakio tyrimus. Po situ tyrimu atsakymu gavome is jos pazyma darzeliui. Todel siulyciau pirmiausia pasiskambinti pediatrei, o ji jau pasakys ko reikes.

QUOTE(sigugu @ 2009 07 12, 22:30)
man ir vel klausimas iskilo, bet jei leidi i darza vaika tarkim 1,5 metu, tai juk atima pinigelius kurie priklauso uz vaiko prieziura? unsure.gif  blink.gif

Neatima.
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 07 12, 19:31)
o kokiu daltaru parasai reikalingi pries pradedant lankyti darzeli?  is anksto uzsisakyciau bent jau talonus smile.gif

man minejo kad reiks tikrinti del spalinukiu.
Papildyta:
man ir vel klausimas iskilo, bet jei leidi i darza vaika tarkim 1,5 metu, tai juk atima pinigelius kurie priklauso uz vaiko prieziura? unsure.gif  blink.gif

neatima. Bet toki klausima jau buvai uzdavusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji saulė @ 2009 07 12, 23:04)
Todel siulyciau pirmiausia pasiskambinti pediatrei, o ji jau pasakys ko reikes.

drinks_cheers.gif Kiekviena gydytoja nusprendžia savaip smile.gif

QUOTE(asaraa @ 2009 07 12, 23:27)

Mums nereikėjo to tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 07 12, 23:27)
Papildyta:

neatima. Bet toki klausima jau buvai uzdavusi  rolleyes.gif

ne, klausima biski kitaip buvau suformulavus atrodo doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif nes mane ir vel kiti zmones klaidina, aiskina kad atima ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 07 13, 08:52)
ne, klausima biski kitaip buvau suformulavus atrodo  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif nes mane ir vel kiti zmones klaidina, aiskina kad atima ir viskas  doh.gif

tai manau, kad geriausia pasiskambinti i sodra, ir nebereikes kitu zmoniu klaidinanciu nuomoniu klausyti mirksiukas.gif As buvau pasiskambinusi ir man pasake, kad pinigai mokami. As pati planuoju savo maziuka jau nuo rugsejo leisti i darzeli, o pati i darbuka negryztu.
Atsakyti
Kiek as suprantu, ismoka priklauso nuo to ar mama grista i darba ar ne, o ne nuo to ar vaikas eina i darzeli
Atsakyti

Neatima.

QUOTE(ČIČI @ 2009 07 13, 11:43)
Kiek as suprantu, ismoka priklauso nuo to ar mama grista i darba ar ne, o ne nuo to ar vaikas eina i darzeli

drinks_cheers.gif
Atsakyti
klausykit... dabar susimasciau.... mes liepa atostogaujam... rugpjuti vel griztam i darzeli, tai jau pazymos is daktares reikia? ar reikes tik rugseji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 07 14, 21:43)
klausykit... dabar susimasciau.... mes liepa atostogaujam... rugpjuti vel griztam i darzeli, tai jau pazymos is daktares reikia? ar reikes tik rugseji?  g.gif

Pažymos reikia jau po trijų nelankytu darbo dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2009 07 14, 23:30)
Pažymos reikia jau po trijų nelankytu darbo dienų  4u.gif

vasaros atveju, kiekvieno darzelio savi reikalavimai smile.gif pvz. pas mus nereikejo
Atsakyti