
mano isradimas traupant pinigus ir sveikata tai kauti visusr kur tik gali darzoves pvz. kotletai tai su tarkuota morka ir svogunu arba su kopustu farsa maisau ir t.t. dazniausiai kiekis padvigubeja o ir sveikatai taip geriau

reiks pameginti su kopustu farsa maisyt. o gal kas zino kaip tusinti sviezia kopusta? na toks ir sviezias, tiek kad neraugintas
na ta prasme zalia. atsimenu mokykloj duodavo pienisku desreliu ir salia troskintu kopustu. kaip sita reikala pasidaryti? niekad nesu bandzius, ar reikia apkepti? ar virti? ar apvirti po to kepti? gal kuri zinot? turiu kopusto gala taip noreciau pasitroskint

aš ir esu dariusi kotletus su kopūstu, labai skanu 
o troškinu kopūstą paprastai supjaustau, į puodą ir verdu. nei kepu prieš tai nei ką

o troškinu kopūstą paprastai supjaustau, į puodą ir verdu. nei kepu prieš tai nei ką
QUOTE(joliteee @ 2009 04 01, 15:52)
O as dariau vien tik is kopustu kotletus, labai skanus gavos
prašom plačiau
QUOTE(deimapov @ 2009 04 01, 20:09)
prašom plačiau
Kopusta supjaustome smulkiai (galima ir sutarkuoti), dedame kiausiniu, prieskoniu, manu kruopu, miltu ir krakmolo, viska dedu is akies. Kai pasidariau ta mase atrode kad ji nesusilipins, bet pradejus daryti jie savaime sukimba. Kiti deda morku, bet su morkomis dar nebandziau. Ir kepti ant silnos ugnies jie tikrai perkepa
oi ner baisiau man kaip kopusta tarkuoti
tie lapai issiskiria man, luzineja, byra... jau kai sutarkuoju ir pilnas stalas buna ir pilnos grindys
bet reiks kada pamegindi, smulkiai supjauscius. o su kuo valgote sakykit tuos kopustu blynelius? siandien pritaisiau baltos misraines, per daug kiausiniu issiviriau tai dar padariau misrainytes kiausinis - suris - cesnakas - majonezas. taip pat pakepinau virta vistiena, dejau vegetos, sauksta margarino ir sauksta grietines. vyras valge su karstom bulvem, as soti dar nuo misraines o mazasis nevalge is viso. kazko nevalgus siandien, nors gustavo blyneliu ryte daugiau uz mane sukirto
rytojui bus dar misraines, taip pat virsiu varsketukus - tinginiukus.



o aš tarkuoju su bulvių tarkavimo mašina ir liux, neprisiterlinu grindų ir stalo

ne per smulkiai gaunasi??


QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 01, 23:45)
na man tai skanu, nesijaučia taip labai tas kopūstas tada

šiandien bus sriubytė šv. kopūstų, jau verdu kauliukus, pietums arba kepsniukai arba guliašas, vakarienei tas pats sriuba ir kas nuo pietų
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 01, 14:21)
mano isradimas traupant pinigus ir sveikata tai kauti visusr kur tik gali darzoves pvz. kotletai tai su tarkuota morka ir svogunu arba su kopustu farsa maisau ir t.t. dazniausiai kiekis padvigubeja o ir sveikatai taip geriau 

As ir panasiai darau, jei tik kokie kotletai ar mesos, ar kepeneliu, ar zuvies, tai kokia morka itarkuoja, dar kelias bulves

pusryciams mazajai, jogurtukas ir sumustinukas
pietums kosyte grikiu isvirsiu, o vakarieniai bus blauzdeles keptos su bulvemis
pietums kosyte grikiu isvirsiu, o vakarieniai bus blauzdeles keptos su bulvemis