
as tai vakar radau kameroje akcijine krutinele broilerio su kaulu ir turguje pirktos sonines su kauliukais, tai atitirpinau ir is kauliuku isviriau sriuba rugstyniu (vakar prisirinkau), o vistiena ir sonine sumaliau - iskepsiu kotletuku, bus maisto ir rytdienai

troškinukas su pievagrybiais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis ir su virtomis bulvėmis

QUOTE(mickute7 @ 2009 05 06, 18:48)
troškinukas su pievagrybiais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis ir su virtomis bulvėmis





aš ir šiandien pievagrybių nusipirkau, tai jau apsivalgymas nusimato
QUOTE(deimapov @ 2009 05 06, 20:42)
aš ir šiandien pievagrybių nusipirkau, tai jau apsivalgymas nusimato
laba vakara

viska cia skaitau jau senokai, ale pti niekaip nieko neparasau

O AS NESUGALVOJU KA IS JU PADARYT

oij, atsiprasau, kad didziosios....
is pievagrybiu as dazniausiai verdu sriubyte

QUOTE(Dinka78 @ 2009 05 06, 21:17)
laba vakara
viska cia skaitau jau senokai, ale pti niekaip nieko neparasau
O AS NESUGALVOJU KA IS JU PADARYT
oij, atsiprasau, kad didziosios....

viska cia skaitau jau senokai, ale pti niekaip nieko neparasau

O AS NESUGALVOJU KA IS JU PADARYT

oij, atsiprasau, kad didziosios....
aš juos belekur galiu dėti, man labai patinka. pakepinu bet kokias daržoves, tarp jų ir grybus, valgau su duona, arba dar mėsytės kokios kartu. kepsniukai su pievagrybiais ir suriu, idfaryti pievagrybiai ir t.t..
QUOTE(deimapov @ 2009 05 06, 21:58)
aš juos belekur galiu dėti, man labai patinka. pakepinu bet kokias daržoves, tarp jų ir grybus, valgau su duona, arba dar mėsytės kokios kartu. kepsniukai su pievagrybiais ir suriu, idfaryti pievagrybiai ir t.t..
kai as visai ne kokia kulinare, man vos ne visiems tavo isvardytiems patiekalams smuklaus aprasymo reikia...


nu dekui- ka nors sumastysiu....
QUOTE(Dinka78 @ 2009 05 06, 22:20)
kai as visai ne kokia kulinare, man vos ne visiems tavo isvardytiems patiekalams smuklaus aprasymo reikia...
nu dekui- ka nors sumastysiu....


nu dekui- ka nors sumastysiu....
dar man labai patinka su ryžiais. pakepini pievagrybius su svogūnu, tada pili virtus ryžius, fermentinio sūrio. mmm....

įdarytus pievagrybius, tai kaip viena forumiete (snieguota) berods sakė: išėmi kotukus, vidų jei galima dar truputi išskobi, tas pievagrybių dalis susmulkini, dedi kartu su paruoštu faršu, kepintomis morkomis, svogūnais, tada tą masę prikemši pievagrybius ir į orkaitę dedi kepti, ant viršaus uždedi baigiant kepti sūrio.
Svogūną, morką, bet kokias kitokias daržoves pakepini, kartu su jais ir pievagrybius, dedi šaukštą grietinės ar pom. padažo pagal skonį, prieskonių ir aš tokią košę daržovių su duona valgau, man labai skanu.
Kiaušinienę kai kepi paprastai tai prieš tai grybus jei apkepintum ir po to su kiašiniene keptum vėl gi man patinka.
padažas: pakepini svogūnus, po to įdedi kartu pakepinti pjaustytus pievagrybius, dedi grietinės, prieskonių, kai jau pradeda virti idedi lydyto sūrelio ir maišai kol ištirps, labai skanus padažas, tinka mėsai, žuviai, prie bulvių ir pan.
pievagrybių sriuba: pakepini pievagrybius su svogūnu, česnaku, supili juos į sultinį, dedi šaukštą pom padažo. štai tau ir sriubytė.
salotos: pakepini pievagrybius, stambiai pjaustytus, stambiai pjaustytą svogūną, tada dedi majonezo, prieskonių irgi man skanu.
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 06, 23:07)
paprasta ir skanu garnyrui nuplaut susmulkint pievagrybius ir troskint svieste su trupuciu vegetos, bet cia jau nelabai is taupanciu sferos, nes sviestuko reik ir pievgrybiu nieks uz dyka neduoda...reikia troskinti kol issitroskins pilnai ir sumazes ju labai labai kiekis ir bus minkstuciai 

aš sviesto turiu užsipirkusi per akciją 1,49lt 82proc.
QUOTE(deimapov @ 2009 05 06, 23:02)
aciukas

labai jau cia sauniai viska surasei

o jei be svoguno viska padarysiu? vyras nevalgo jo kepto...


