QUOTE(Povila$ @ 2009 05 05, 18:14)
Arevitos įranga prekiauja, o šiaip tai daugelis pasidaro "savos gamybos"
aha, savos gamybos tai būtų gerai.. bet kaip pradėti tokiam coconut kaip aš

tas pirmasis
know how man dar labai svarbus. Reiks areviton kulniuot pasidairyt... ačiū.
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 05, 19:16)
Turiu pasiulima kaip medučio sonus galima apibarstyti lygiai. Pvz sutepus torta, dar neaptepus virsuas aptepti sonus, tada meduti pakelti ir paversti sonu i virsu, ir visus sonus apibarstyti trupuiniais.
manau tada turetu graziai apsibarstyti?
manai ar
darai taip? įsivaizduoju, kad neturėtų veikti šitas būdas, nes tortas gi ne ratas koks, nepaversi ant šono, nebent kokį morenginį...
ploviau vakar indus, o mintys vis apie šį tortą sukosi..
ir šovė mintis: kai tikrų biskvitinių trupinių pritrūksta tortui apibarstyt, ar tik nebarsto maltais džiuvėsėliais iš pakučių? baisiai panašūs gi jie..
aš perku medaus tortą Zanavykų turguje, tik iš vienos moteriškės. Mano mamai tai šis tortas pats pats

man irgi nieko. Ir šonai tikrai ne visada būna idealiai nutrupiniuoti, matosi pirštelių paspaudimai.
Papildyta:
O kaip Jūs mokat nutaikyti lygius sluoksnius grietinėlės? Juk ypač matosi "brokas" tada, kai tortas perpjaunamas per pusę. Vienas šonas gali būti daugiau gavęs pertepimo už kitą..
reiks gulsčiuko ieškotis

gal būna konditerinių gulsčiukų?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...