sveikos kepėjėlės
iškepiau ir aš savo pirmajį gyvenime tortą

pradžiai pasirodau o paskui keli klausimai

taigi torto gamybos eigoj susidūriau su tokiom problemėlėm:
1. atrodo, perplakiau grietinėlę

nes pradėjo į tokius kaip gumuliukus šokt
2. suteptus blynus aptepiau ta pačia grietinėlėir apibarsčiau šonus ir viršų trupiniais. Bet kitą dieną viršus truputį suskilinėjo. Gerai, kad dar buvo likę trupinių, tai apibarsčiau ir broko nesimatė

o kaip to galima būtų išvengt? barstyt vėliau?
3.bandžiau daryt rožytes iš marmaledinių saldainių. Supjausčiau juostelėm, bet kažkaip man susukus pradėjo skilinėt tas marmaledas ties lenkimais

ir apačia kažkaip nesulipo, tai prilaikiau pirštais ir padarius torto viršuj su peiliu skylutes, įkišau. Na gavosi kažkas panašaus į gėles
4. Puošdama šokoladu prakirpau per didelę skylutę, tai nelabai gražiai išėjo papaišyt
5. Visumoj tortas gavosi

laaabai skanus, MB irgi užskaitė

tik vat prapjovus tai toks jis kaip "susivėlęs" matosi

pas ju čia tokie gražūs lygūs pjūviai matosi
bet kokiu atveju ačiū Cypciukui už receptą

ir visoms dalijančioms patarimus