Turiu šeflerą, bet tai jau 3 gėlė, kurią turiu. Nesiseka jos auginti, vis "numiršta". Kokia turi būti jos priežiūra? Atrodo viskas buvo gerai, o dabar kaip pradėjo kristi lapai. Per savaitę pusė nukrito. Kaip ją gelbėti, ką daryti? Noriu, kad gėlė nenumirtų Patarkit prašau
Pastebėjau, kad šefleros mėgsta šviesą. Kai pastačiau netoli lango (pietinio), tai pastebimai pagražėjo. Nepatinka joms, kai žemė nuolat šlapia. Laistau tik tada, kai žemės paviršius pradžiūna. Kaip ir visos gėlės, nemėgsta skersvėjų.
Pastebėjau, kad šefleros mėgsta šviesą. Kai pastačiau netoli lango (pietinio), tai pastebimai pagražėjo. Nepatinka joms, kai žemė nuolat šlapia. Laistau tik tada, kai žemės paviršius pradžiūna. Kaip ir visos gėlės, nemėgsta skersvėjų.
Pati neturiu, bet pas draugę tai O-HO-HO kaip gerai ji auga Vazonas stovi ant grindų, beveik po palange,tad saulės gauna tik rytais. O laisto kartą per savaitę
Mano seflera irgi numete lapus. Jos nemegsta dregmes ir skersveju, ta as nupjoviau kotus, gal isleis atzalas. Bet turbut ismesiu, nes nepakenciu gaivinti, ceremonintis.
Mano seflera irgi numete lapus. Jos nemegsta dregmes ir skersveju, ta as nupjoviau kotus, gal isleis atzalas. Bet turbut ismesiu, nes nepakenciu gaivinti, ceremonintis.
O aš noriu ją išsaugoti... Man ji labai patinka.
Šiaip aš jos ir stengiausi neperliet, kol draugas kartą nepalaistė. Bet nesamonė, kad tik tiek tereikėjoo....
Vat pas mano močiutę gražiai auga, o pas mane niekaip. Kaip sakau turiu jau 3 šeflerą. Kol kas dar gyva, bet lapai labai krenta Vieną viršūnę jau nupjoviau. Sakiau jei kas - turėsiu kitą...