Įkraunama...
Įkraunama...

Latviškas trikotažas, megztukai

Kažkada pirkdavome latviškus megztukus, liemenukus, labai įdomu ar Latvijoje juos dar gamina?
Atsakyti
O man irgi būtų įdomu, ar Latvijoje dar gaminami tie puikūs latviški megztukai, kaip anksčiau, labai norėčiau jų.
Atsakyti
aš tai dar pernai pirkau pora komplektėlių"laumos"(apatinio trikotažo) man jis visai neblogas ir vaizdas geras.Tokį turiuuser posted imageman patiko kad šortukai braziliško tipo gražiai priglunda prie užpakalio neįsiverždami minkštiasnėse vietose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūūga: 02 balandžio 2009 - 18:32
Man labai patinka latviskas apatinis trikotazas, lauma, rose ar kazkaip vadinasi. kokybe visai nenusileidzia CK trikotazui, bet kainos irgi vienodos biggrin.gif zodziu as patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Bet Lietuvoje tikriausiai nėra to latviško apatinio trikotažo pirkti?
Atsakyti
yra kaune urmo bazei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 03, 18:54)
Bet Lietuvoje tikriausiai nėra to latviško apatinio trikotažo pirkti?
tiksliai nepamenu kurioje parduotuvėj pirkau,bet tikrai kaune pernai pirkau.Taip kad lt tikrai yra vietų puriose prekiauja bent jau lauma'os gaminiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūūga: 03 balandžio 2009 - 18:59
bent jau Šiauliuose yra latviško apatinio trikotažo mugėse, Laumos parduotuvė/išparduotuvė. o prekybos namuose yra parduotuvė "Latviškas trikotažas". joje mačiau ir megztukų, ir suknelių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2009 04 03, 20:04)
bent jau Šiauliuose yra latviško apatinio trikotažo mugėse, Laumos parduotuvė/išparduotuvė. o prekybos namuose yra parduotuvė "Latviškas trikotažas". joje mačiau ir megztukų, ir suknelių.  mirksiukas.gif

O įdomu, kokios tų megztukų kainos buvo, gal kartais atkreipėte dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2009 04 03, 17:04)
bent jau Šiauliuose yra latviško apatinio trikotažo mugėse, Laumos parduotuvė/išparduotuvė. o prekybos namuose yra parduotuvė "Latviškas trikotažas". joje mačiau ir megztukų, ir suknelių.  mirksiukas.gif

Cia universalinej?O kurioj tiksliau vietoj?Idomu pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
Šiauliuose, Saulės Mieste, II aukšte man atrodo pardavinėja latvišką apatinį trikotažą. Prieš mėnesį ten buvo didžiulės nuolaidos, Rose (atrodo unsure.gif ) komplektas 44 litai, kur šiaip vien liemenėlės - 90 smile.gif ...ir Laumos buvo...
Atsakyti
Labai patinka Lauma, Rosme apatinis trikotažas ax.gif
Atsakyti