Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Spindulėlis "

4u.gif Mielos mamos galvoju savo mazaja uzrasyti i si darzelis jis yra vaikams kurie turi prob su pedutemis gal kurios vaikas lanko si darzeli labai noreciau informacijos buciau labai dekinga lauksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 23 rugsėjo 2006 - 10:16
Drasiai gali leisti. Maniskis ji lanke nuo 2 metuku, buvo pilnapedyste, po metu viskas buvo iskoreguota. Dare spec. masazus, mankstas, geras maistas. Ir siaip patys silciausi atsiminimai liko apie si darzeli wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2005 08 23, 16:53)
4u.gif Mielos mamos galvoju savo mazaja uzrasyti i si darzelis jis yra vaikams kurie turi prob su pedutemis gal kurios vaikas lanko si darzeli labai noreciau informacijos buciau labai dekinga lauksiu  smile.gif

Mamytės, parašykit savo patyrimą šiame darželyje, ir aš prašau 4u.gif Labai jau reikia informacijos prieš pradedant lankytis.. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
O ten galima vesti vaikucius, neturincius problemu del peduciu? Mes zadam atsikelti netoli gyventi, tai labai jau butu gerai i sita darzeli pakliuti. g.gif
Atsakyti
Mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli parasykit ar esat patenkintos, ar padeda vaikuciams masazai ir mankstos? Mes turim problemu del x formos kojyciu ir pradejom lankyti si darzeli, tad norejau jusu nuomoniu apie si darzeli smile.gif
Atsakyti
laukiu info apie si darzeli labai idomu kokio sten proceduros, kaip su vaikais elgiasi , o idomiausia kad siandien paskambinau i ji o ten jau sako imam ir nuo 8 mėnesių vaikus? blink.gif kaip tai gali buti? dar negirdėjau kad kur nors imtu nuo tokio amžiaus g.gif
Atsakyti
prasau nors viena zodeli kas nors ka zinot apie si darželi? unsure.gif
Atsakyti
na va biski jau pati galiu papasakoti, buvau jame aplinka nelabai kokia, bet viduj faina , svaru tvarkinga tik aisku ne prabanga
Atsakyti
Man viduj nelabai patiko - ne tai, kad ne prabanga, bet labiau skurdas... O kad tvarkinga, tai negi kitaip galetu buti??? Bet cia ne svarbiausias dalykas. Kokia jusu patirtis del aukletoju? Musu grupeje pora aukletoju vyresniu, pasidabinusiu ir visiskai neatrodo, kad jos su vaikais daug bendrauja - niekada atejus nemaciau, kad kuri su vaikais kartu zaistu... O atejus ryte, tai dar ir grupele kazkokiu moteriskiu sedi, kalbasi, laikrascius skaito...
Kaip del masazu? Kazka uzsimine, kad viena menesi juos daro, o kita - ne. Kodel cia taip?
Atsakyti
g.gif
QUOTE(pupele @ 2006 10 05, 10:07)
Man viduj nelabai patiko - ne tai, kad ne prabanga, bet labiau skurdas... O kad tvarkinga, tai negi kitaip galetu buti??? Bet cia ne svarbiausias dalykas. Kokia jusu patirtis del aukletoju? Musu grupeje pora aukletoju vyresniu, pasidabinusiu ir visiskai neatrodo, kad jos su vaikais daug bendrauja - niekada atejus nemaciau, kad kuri su vaikais kartu zaistu... O atejus ryte, tai dar ir grupele kazkokiu moteriskiu sedi, kalbasi, laikrascius skaito...
Kaip del masazu? Kazka uzsimine, kad viena menesi juos daro, o kita - ne. Kodel cia taip?

g.gif cia tai sudominai, as matai tai tik uzrasiua savo nuo sausio men, bet dabar labai nusiminiau kai perskaiciau tavo zinute, man zadejo kad kiekviena diena su vaiku dirbs logopedas ir masazistas. o i kokia grupe tavo eina? unsure.gif
Atsakyti
I Saulutes
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 06 20, 23:10)
O ten galima vesti vaikucius, neturincius problemu del peduciu? Mes zadam atsikelti netoli gyventi, tai labai jau butu gerai i sita darzeli pakliuti. g.gif

Bent jau prieš trejus metus, kai buvom nuėję pasižvalgyt, tai sakė, kad nepriima. Bet netoli yra kitų tikrai neblogesių darželių mirksiukas.gif
Atsakyti