Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

http://bustas.lrytas...t-euru-1801716/

Virtuvė visai nieko, bet visur kitur truputį perlenkta.

truputį :laugh:

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2017 06 28, 18:44)
http://bustas.lrytas...t-euru-1801716/

Virtuvė visai nieko, bet visur kitur truputį perlenkta.



Speju vargino ne anukai, o namu stiliukas smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka nu nėra žodžių, kokia prabanga. Baldai baisūs, per daug raštų ir spalvų. Lieka tik bėgti iš ten.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.15min.lt...erei-975-849460

vėl prabangos guru Grybaitė. Psichiškai sveikam tokiam bute sunku ilgai išlikti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 09 09, 19:55)
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.15min.lt...erei-975-849460

vėl prabangos guru Grybaitė. Psichiškai sveikam tokiam bute sunku ilgai išlikti.


Vonia dar nieko.O visa kita tai peregruzas..
Atsakyti
doh.gif ir dar kazkas mokas nemazus pinigus uz "dizaina". Galiu pabut dizainere, jei kam reik biggrin.gif
Atsakyti

doh.gifir dar kazkas mokas nemazus pinigus uz "dizaina". Galiu pabut dizainere, jei kam reik biggrin.gif

Pabūkit  :D padėkit apsispręsti :) miegamajame lovos galvūgalyje bus tamsiai žalia siena, kitos sienos baltos, kokios spalvos rinktis romanėtes langams (baltoje sienoje) - žalios ar baltos? kitos kokios?

Atsakyti

Na, ne mano patarimo klausėte, bet pasidalinsiu savo nuomone. Priklauso nuo palangės, jei ji medžio spalvos tuomet baltas (galima ir kokį šiltą šviesų atspalvį, jei baldai vienspalviai net kažkoks subtilus raštas galėtų būtų), jei palangė balta tuomet jau reikėtų žiūrėti į visumą, nes balta neatrodys gražiai, be to iškris iš konteksto. Žalios visai atsisakyčiau, nes erzins šviesą (jei jos praleis, o aš rekomenduočiau, kad praleistų, nes pvz. aš kitaip neatsikeliu), be to atrodys per daug suderinta.

Atsakyti

Na, ne mano patarimo klausėte, bet pasidalinsiu savo nuomone

ačiū už nuomonę :) palangė balta. žiūriu žalių spalvų miegamojo interjerus, tai langai arba su žaliuzėm arba visai be uždangos  :huh2: jei užuolaidos, tai šviesių gelsvų, rusvų, pilkų ir pan., man atrodo kaip nuskalbtos... ech :)

Atsakyti

O lova kokia? Kitos detalės (pvz. kilimas, paveikslų rėmai)? Pas mane miegamajame sienos žalsvai melsvos, o užuolaidos sodrios sąmanų spalvos su baltais karnizais, viskas priklauso nuo bazinės spalvos. Pvz. mano tokia kaip (Farrow and Ball Green Blue)

Atsakyti

kambarys mažas, telpa tik lova, iš vienos pusės sieninė spinta, veidrodinės durys, iš kitos pusės du langai. lovos galvugalis medžiaginis šviesus žalsvas, virš lovos du paveikslai, rėmai tamsiai rudi sendinti. daugiau jokių detalių, kol kas. jei atsiras kažkokia spintelė prie lovos, ji greičiausiai bus tamsiai ruda. panašios žalios noriu:

20284596_m.jpg

Atsakyti

Tokiu atveju man atrodo, kad jokių problemų, tikrai galite sodrias spalvas naudoti. Aš gal labiau būčiau linkusi kabinti užuolaidas (nes veidrodyje atsispindės ir vizualiai labai didins erdvę, pridės jaukumo), tik jas kabinčiau kuo arčiau lubų ( pvz. https://www.google.l...iact=mrc&uact=8) O karnizas, aišku tik rudas:). Aš gal net galvočiau apie velvetines užuolaidas (žinau, kad daug žmonių nemėgsta šitos medžiagos, tai tiks tik tuo aveju jei jūsų šeimai ji tinka), nes ji turi blizgesio kuris edvę irgi vizualiai didina, pius sudaro šilumos, jaukumo įspūdį. Jei nepatinka - vis vien ieškočiau ,,sunkesnio" audinio, nes lengvas prie tokių žemės tonų - neatsvers. (galite pagooglinti green velvet curtains, ten yra neblogų nuotraukų)

Atsakyti