mes perkam..va ir dabar savaitgali puse pirkom....nieko nera skaniau,kaip naminiai lasinukai ar kumpis rukytas....ner ko lygint su parduotuviniais
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 09 17, 00:12)
mes perkam..va ir dabar savaitgali puse pirkom....nieko nera skaniau,kaip naminiai lasinukai ar kumpis rukytas....ner ko lygint su parduotuviniais
Sutinku.
Niekada nepirkom , nes perkam sviezia mesa
šiandien pirkom kiaulikę , jau džiaugiuosi ne tas žodis , laukiu kol atvės ir tada jau kibsiu į darbą :mirksiukas
aš tokios nuomonės kad apsimoka pirkti ir paskui tvarkytis pačiam, ne kad po maximą lakstyti ir po kg pirkti.
iš subproduktų paštetą darau, šaltieną, man tai liuks ir šeimyna patenkinta
aš tokios nuomonės kad apsimoka pirkti ir paskui tvarkytis pačiam, ne kad po maximą lakstyti ir po kg pirkti.
iš subproduktų paštetą darau, šaltieną, man tai liuks ir šeimyna patenkinta
Artėja metas pirkti puskiaulę, bet jau dabar purto nuo jos tvarkymo per aštuonerius metus jau tiek jų prisipjausčiau anksčiau nejausdavau kvapo, o dbr tas žalios šiltos mėsos kvapas morališkai ruošiuosi
Viena karta tik esam pirke puskiauli, ir deja mums neapsimokejo, nes pusgalvis issimete, kojos, plauciai, taukine ir kiti subproduktai taip pat issimete...Lasiniu nelabai megstam, nors ir rukytu. Tai tos mums tinkamos mesytes nelabai daug ir bebuvo. Kazkaip pries pirkdami nepagalvojom to.
QUOTE(Tomienė @ 2014 04 06, 22:12)
Artėja metas pirkti puskiaulę, bet jau dabar purto nuo jos tvarkymo per aštuonerius metus jau tiek jų prisipjausčiau anksčiau nejausdavau kvapo, o dbr tas žalios šiltos mėsos kvapas morališkai ruošiuosi
Tai keistuolė
Imi tą puskiaulę/kiaulę ir į turgų - mėsos iškapotojai per max.pusvalandį sutvarkys viską iki parduotuvės kokybės. Už butelio kainą (geria daug, butelio neduočiau iš principo ).
Kiekvienam turguj yra išpjaustymo/iškapojimo "cechas", gyvenime neteko viso to daryti virtuvėje, buitinėm sąlygom ir tėvus atpratinau
QUOTE(Rasma @ 2014 04 26, 11:33)
Tai keistuolė
Imi tą puskiaulę/kiaulę ir į turgų - mėsos iškapotojai per max.pusvalandį sutvarkys viską iki parduotuvės kokybės. Už butelio kainą (geria daug, butelio neduočiau iš principo ).
Kiekvienam turguj yra išpjaustymo/iškapojimo "cechas", gyvenime neteko viso to daryti virtuvėje, buitinėm sąlygom ir tėvus atpratinau
Imi tą puskiaulę/kiaulę ir į turgų - mėsos iškapotojai per max.pusvalandį sutvarkys viską iki parduotuvės kokybės. Už butelio kainą (geria daug, butelio neduočiau iš principo ).
Kiekvienam turguj yra išpjaustymo/iškapojimo "cechas", gyvenime neteko viso to daryti virtuvėje, buitinėm sąlygom ir tėvus atpratinau
Ačiū, Rasma, už patarimą kažkaip pati nesugalvojau, kaip tik galvoju pirkti puskiaulį, bet mane irgi tas mėsos supjaustymas gąsdino
QUOTE(florete @ 2014 04 26, 10:50)
Viena karta tik esam pirke puskiauli, ir deja mums neapsimokejo, nes pusgalvis issimete, kojos, plauciai, taukine ir kiti subproduktai taip pat issimete...Lasiniu nelabai megstam, nors ir rukytu. Tai tos mums tinkamos mesytes nelabai daug ir bebuvo. Kazkaip pries pirkdami nepagalvojom to.
Labai daug išmetėte, iš kurių skanių produktų galima pagaminti - mes sunaudojame beveik viską
Vilnietes kur perkate puskiaules, kiek kainuoja
Kas nors esat pirkusios jautienos? Kiek galėtų svert pusė ar ketvirtis?