QUOTE(karra @ 2009 04 04, 23:54)
dar vienas klausimas - ka darote su odom?..
na lasiniams suprantu...
saltiena kaip ir aisku...
o kitos kur???
na lasiniams suprantu...
saltiena kaip ir aisku...
o kitos kur???
mes pirkom- tiksliau mama su seneliu nusipirko visą kiaulę- mamai pusė- pusė seneliams- mama mums atidavė su broliu (pati toli gyvena- tai ir pirko sakė mums) senelis išrūkė visus lašinukus, mėsytę supjaustė. užšaldė.
Šiaip- širdys skanu pakepinti, plaučiai- MB mėgstamiausi- jei nemėgstat galit pabandyti maišyti į faršą malt (bet labai šlykščiai malasi) kojos- gerai nuplikius nušutinus, nuskutus virt ir gausis padori šaltiena- jokios žele dirbtinos dėt nereik.
o iš kur jūs tas odas paraunat? pas mus jokių odų nebuvo. o jei ir buvo nedideli gabaliukai į šaltieną suėjo. Kai rūkyti visi lašinukai- jiems oda būtina...
Dar mano senelis kai rūko apsiūna lašinukus- tada jie ne taip surūgsta ir įgauna nuostabų rūkytos mėsos aromatą. be to nepamirškim rūkymui ne visas medis tinka