Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasijos bendraminčiai

QUOTE(Dee_Dee @ 2005 09 06, 21:10)
dėl alaus...laikoma kad tai natūralus B grupės vitaminų šaltinis... rolleyes.gif Išvada: neišgriūtų, o kaip tik palaikytų tokį paveldą  drinks_cheers.gif

Nepalaikytu tongue.gif nes visus vitaminus zmogus turi gauti valgydamas vaisius, darzoves ir netgi zole tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 09 06, 20:27)
Mano štai močiutė ne citramoną, o relaniumą geria. O tėvas - alų. Jaučiat, kokis paveldas?

Noa, čia su tuo alum tai irgi keblus reikalas - jei iš bačkos - paveldas, iš butelio - gal...nu bet koks tau paveldas iš bambalio..... rolleyes.gif

QUOTE(raganyte @ 2005 09 06, 22:50)
Nepalaikytu tongue.gif nes visus vitaminus zmogus turi gauti valgydamas vaisius, darzoves ir netgi zole tongue.gif

Tai čia viskas ką išvardinai ir tėra žolė laugh.gif
Žolė....ahaaaa...supratau....žolėėėėė...narkomanaiją propaguojat nia? Uij nigerai unsure.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2005 09 06, 16:54)
Cia gal ir ne i tema, bet tu Marieana savo dukteri pavadinai taip del tos pacios Anastasijos apie kuria cia kalbam?

blink.gif blink.gif blink.gif Raganyte. nuuuuu as siap taktiska osoba, bet čelovečeskoj gluposti net predela biggrin.gif doh.gif ..Anastasija graikiškas vardas, stiprus, grazus, kilnus...Net minties nebuvo, kad kazkieno garbei duoti si varda...
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 07, 00:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Raganyte. nuuuuu as siap taktiska osoba

taip, o taip, - jei nebūtų taktiškesnių, būtum pati taktiškiausia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 07, 00:37)
taip, o taip, - jei nebūtų taktiškesnių, būtum pati taktiškiausia  tongue.gif

Karbinka, Karbinka moja,....naprašivaetsia na komplimenti biggrin.gif biggrin.gif bis.gif bis.gif bis.gif ....
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 09 07, 09:40)
Karbinka, Karbinka moja,....naprašivaetsia na komplimenti

Nu taip taip...aš tave taip pat myliu wub.gif ...kaip priešą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 09 06, 21:27)
Taijei paveldėta, tai kodėl Dee Dee bobutės citramonas - netinka? Gi pagal LR CK paveldėt gali net ne iš bobutės, o iš tėvo - motinos ir šiaip iš visokių žmonelių... O jau bobutė tai netgi labai gerai smile.gif

Mano štai močiutė ne citramoną, o relaniumą geria. O tėvas - alų. Jaučiat, kokis paveldas? Anastasija išgriūtų  cool.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif Noa , nors tu man ir patinki bet box.gif paveldas - tai, kas buvo bent jau prieš 100 metų, etnologai gal ir paprieštarautų, bet vistik , šimtametė tradicija, yra toks išsireiškimas, nusakantis patikimą išbandytą reikalą.. Čia CK ir TSKP nepadės tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 07, 12:50)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif Noa , nors tu man ir patinki bet  box.gif paveldas - tai, kas buvo bent jau prieš 100 metų, etnologai gal ir paprieštarautų, bet vistik , šimtametė tradicija, yra toks išsireiškimas, nusakantis patikimą išbandytą reikalą..  Čia CK ir TSKP nepadės  tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Nu sako kad alų net senovės egiptiečiai turėjo....drinks_cheers.gif tai jau beveik tūkstatmetė tradicija gaunas.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 07, 12:50)
megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  Čia CK ir TSKP nepadės  tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ajjjk tu terla laugh.gif CK tai aš civilinį kodeksą turėjau omeny, ne centro komitetą biggrin.gif Ale tas tai irgi paveldas, kai pagalvoji, nu.....

Nu aš kaip garbingas pilietis, tai įstatymais remiuosi, ten viskas aiškiai išdėstyta, kas, kur, kokiu atveju ir kokiais pagrindais, ir kokį paveldą po kiek paveldi. Tai vat mes su sese alų paveldėjom, ir basta. gal čia tas paveldas nuo caro maro, gal net nuo egiptiečių, ot. Va, geriu Gubernijos alų, ten koookia data parašyta, neatsimenu kokia, egiptiečių gal netraukia, ale sena. Kas, kad bambalys, jei parašyta, reiškia, buvo... smile.gif Paveldas ohoho... smile.gif

Atsakyti
"alus gerti sveika" čia Jablonskis taip sakė tongue.gif bet aš irgi pritariu..
ypač geras pasvalietiškas, nes visa kita - birzgalas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 07 rugsėjo 2005 - 14:19
QUOTE(Azalija @ 2005 09 07, 15:18)
"alus gerti  sveika" čia Jablonskis taip sakė tongue.gif bet aš irgi pritariu..
ypač geras pasvalietiškas, nes visa kita - birzgalas ax.gif

Ui jo, tas pasvalietiškas tai tikrai ne birzgalas biggrin.gif Kaip ten liaudis sako - na ta, kurios paveldas - du bokalai per mažai, trys - per daug biggrin.gif

Vat teip ir priėjom bendrą supratimą. Skaitytų tauta šią pamokomą diskusiją, mokytųsi....... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik tak @ 2005 08 28, 18:29)
Skaičiau ir aš tas knygas apie Anastasiją -kaip matot, gyva, sveika, ir kompu naudojuosi biggrin.gif  tongue.gif Įdomu tikrai, nes naujas požiūrio į pasaulį "kampas"... o besidominčių yra visuose miestuose, bent po kelis klubus (o ne sektas) didesniuose miestuose. Taigi čia visai ne religija  ax.gif , o kokią įtaką padaro kiekvienam sutiktam - čia jau psichikos stabilumo reikalas.  smile.gif Žmonės su nelabai stabilia psichika dažnai "puldinėja" po įvairias religijas ir judėjimus, kiekviename iš jų tapdami aktyvistais... doh.gif

thumbup.gif Pritariu.
Aš taip pat perskaičiau rusų kalba gal kokias 6 knygas. Ir man labai patiko, labai įdomus ir neįprastas požiūris į kai kuriuos dalykus. bet nepuoliau aš viską išparduoti ir į mišką išvažiuoti doh.gif Perskaičiau ir tiek. Knygas iš uošvio gavau. Jis turi tėvų žemę atsiėmęs, tai sako, kai išeis į pensiją, varys ten gyventi, kurs ekologišką ūkelį, dabar jau ten visokių medelių prisisodino, po truputį trobikę statosi iš rąstų, kai laiko turi. Na ir kas, neišprotėjo jis, nemetė darbo ar pan. Kiekvienas žmogus skirtingas, manau, ir skirtingai į tą patį dalyką reaguoja rolleyes.gif
Atsakyti