Vaizdas toks, kad priima visus

Mačiau treniruotėj mergytę su 25 dydžio pačiūžom

Reiškias kokių 3 metų
Trenerių daug, kolkas tariamės atskirai kiekvienam užsiėmimui. Kaina - 10 lt trenerei ir 3 lt už ledą. Pačiūžos ir apsaugos nemokamai. Aprangą pasiuvau pati, nubeždžioniavus nuo kitų mergaičių (blizgančias kelnes ir sijonuką su blizgučiais)Labai šąla rankytės. Aš maunu dvejas pirštines, bet valandos neištempia

Nors šiaip jau mėgėja pasirgt, bet net slogytės negavo. Sakau, gal ir užsigrūdins
Mano dukrą treniruoja Žana, jaunutė tokia, miela, iškart rado abi bendrą kalbą

Šiaip jau su pradedančiom mergytėm, ypač mažesnėm, tai cackinasi.
Šiaip jau ir aš pati čiuožiu kartu ir kaip papūga mokausi

Tipo sutaupau
Bet iš pradžių sakė, kad geriau kai mamytės kartu nečiuožia, nes vaikai tuoj joms į kojas kabinasi. bet mano mergička sąmoningai norėjo mokytis, tai problemų nėra.
P.S. Jei pati laikais ant ledo tai siūlyčiau nusipirkt abonementą 10 kartų (30 litų, o vaikui viskas nemokamai) ir pabandyt pačiai išmokyt pastovėt ant pačiūžų, nes vaikui ir taip tas ledas baisu, o dar kai mamos nėra

Beto pamatysi kiek aprengt reikia, kad nesušaltų. Ir galėsi pažioplinėt pažiūrėt kaip kuris treneris patinka, tai su tuo ir tartis, nes Akropolis į tai nesikiša. Laiką galima laisvai pasirinkt, susitart su trenere. Kad bus daug žmonių nereikia bijot, nes jos mokosi pačiam arenos viduryje, kur čioužėjai-mėgėjai nelenda. O pradžiai siūlyčiau (jei tik turit galimybę) rytines sesijas - 8,30 ir 9,45 - dar nedaug žmonių