Ulitka ir aš esu kepus čeburėkus su plikyta tešla, tikriausiai tas pats receptas, nes prisimenu kad vandens 1,3stiklinės

man burbuliukai gaunas ir labai skanūs, bet man per ilgai terliotis, aš pasigreitinau kitaip: tešlą darau iš kefyro, kiaušo ir miltų, druskos truputį (nededu sodos). Tada greitkraty suplaku kiaušą ir kefyrą, supilu į BtB dubenį kur yra miltai, uždedu dangtį, supurtau, supurtau, su mentele prasuku ir darau čeburėkus. Gaunasi labai burbulėti ir nekieti....
Sigute, aš kai pirma kartą kepiau kepsniukus keksiukų formoj (vištienos filė gabaliukais išdėliojau šonus, o į vidų dėjau grybų ir sūrio įdarą), tai prikroviau iki viršaus, o iš mėsytės išsiskyręs skystis su riebalais nubėgo į orkaitės apačią- tai turėjau biški valymo

bet keksiukai-kepsniukai-krepšiukai buvo superiniai

elvike ir tu išsikepei

turėkit sąžinės ant nakties gundyt keksais