QUOTE(davija @ 2009 04 19, 20:18)
Šita formelė vadinasi Kanape
aš su ja ir varškėtukus ir skrylius darau, mažei labai tinka, nebereikia gnaibyt, na ir visokiausius sausainukus, meduoliukus ir t.t. žžodžiu
daikčiukas
Tusina, aš šian kepiau bulvinį keksą, t.t. kugelį, nu beproto skanus jame išėjo, geriau negu princesėj
Man tai net mintis nekiltų, kad elegancijos negalima dėt į šaldytuvą. Tik per velykas buvau įdėjus baltą mišrainę, paskui aišku dangtis ir į šaldytuvą, tai ką galiu pasakyt mišrainė pavandenėjo kaip ne TW dubeny būdavo
Daigiau mišrainė visada bus laikoma Sambukuose ir t.t.



Tusina, aš šian kepiau bulvinį keksą, t.t. kugelį, nu beproto skanus jame išėjo, geriau negu princesėj

Man tai net mintis nekiltų, kad elegancijos negalima dėt į šaldytuvą. Tik per velykas buvau įdėjus baltą mišrainę, paskui aišku dangtis ir į šaldytuvą, tai ką galiu pasakyt mišrainė pavandenėjo kaip ne TW dubeny būdavo

pas mane pavandenejo kremas tortui((((( minimaxe stovejo...
