Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Gal kuri iš jūsų esate naudojusi Beautiful Life žolines kapsules moteriškų ligų profilaktikai? Internete radau informacijos apie stebuklingą smile.gif valomąjį bei gydomąjį jų poveikį moters organizmui. Būtų gerai sulaukti atsiliepimų, ar verta jas naudoti, ar iš tiesų šių kapsulių poveikis toks stebuklingas smile.gif
Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
As taip pat labai noreciau suzinoti,koks ju poveikis,kas yra isbandziusios,gal pasidalintu informacija...
Atsakyti
Pati paklausiu,pati atsakau-surizikavau ir isbandziau.Tris paras,kai ir reikia,pranesiojau ta kapsulyte sekmingai,nieko nesidare,taciau viena vakara,kai issiemiau,pagal instrukcija ruosiaus praplauti maksti nestiprios arbatos tirpalu ir pasimeciau,kai negalejau ikisti klizmutes antgalio.Ir kai kazkaip prakisau siek tiek ir emiau plauti,pradejo eiti epitelio gabalai,kraujo kresuliukai,gleives ir pan.Issiziojau is nuostabos,stovejau duse ir netikejau savo akimis...Pasirodo,tikrai veikia ir dar kaip valo!O ryte nustebau dar karta,nes prausiantis pirstas uzkliuvo vel uz tokiu paciu odos (epitelio) atplaisu.Tada,atleiskit uz atviruma,bet kitaip neiseina papasakot,ikisau pirsta i maksti ir dar issikrapsciau nemazai negyvos odos gabaleliu ir kresuliuku.Tai va,dabar po dvieju dienu pertraukos vel desiuos nauja kapsule (ar tamponeli,kaip kiti vadina) ir ziuresiu,kas bus.Bet neabejoju jau dabar,kad tas "aparatas"tikrai veiksmingas.
Atsakyti
Mane taip pat sudomino labai šita tema perskaičiau internete ka radau apie Beutiful life produkciją, bet gal kas žinot kur būtų galima įsigyti vieną ir pabandyti, nes po perskaitytų atsiliepimų ir aprašymu labai suintrigavo ir norėčiau pabandyti. g.gif
Atsakyti
as taip pat visgi nusprendziau isbandyti tuos tamponiukus. Tiesa, po pirmo karto kazkaip issigandau, tai panaudojau tik viena (nors rekomenduojama 2). Pirmos paros pabaigoje pradejau keistai jaustis, lyg butu beprasidedanti pienlige, antra ir trecia dienas viskas buvo normaliai. Kai istraukiau, negalejau atsistebeti kiek daug "brudo" sutrauke toks maziukas tamponiukas. Po tampono panaudojimo, gal tai sutapimas, bet labai tvarkingai praejo menesines (be kresuliu, normalaus gausumo). Taciau isgasdino tai, kad kai tampona issitraukiau, sekancia diena prasidejo negausios varskes tipo isskyros. As pasidariau isvada, kad tai del to, kad sudirgo gleivine, nors veliau, kai savo "ispudziais" pasidalinau su kitom moterim, jos sake, kad taip ir turejo buti - taip valosi organizmas. Galiausiai nusprendziau pabandyti dar karteli, ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
gal dar yra isbandziusiu si produkta g.gif , pasidalinkite ziniomis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko doh.gif ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus, verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.
Atsakyti
Antra diena smile.gif
Vakar panikavau be reikalo, perstejimas praėjo, daugiau jokiu nemaloniu pojuciu nejauciu. Valymasis vyksta ir toliau, daugiausia balksvos spalvos gumuliuku pavidalu (kiek primena slapio popieriaus gumuliukus), pasiskaicius atsiliepimu darau isvada, kad cia greiciausiai cia valosi sena gleivine ar pan.
Taigi valymasis tikrai vyksta, o kokie bus rezultatai galutiniai, ar pades susitvarkyti moteriskas problemas, bus matyti. Vakar kai pradejo persteti sakiau, tikrai daugiau nieko panasaus nebandysiu,nes nezinant ko tiketis lengva su panikuoti unsure.gif bet matau, kad viskas tvarkoje ir tikrai naudosiu ir antraja.
Atsakyti
kazin koks galutinis zerultatas turetu buti po trecios, ketvirtos kapsules? kaip suprasti,kad jau viskas issivale? kiek ju reikia naudoti veliau profilaktiskai ? g.gif
Atsakyti
O gal zinote, koks salutinis poveikis siu kapsuliu? kazkaip nesiryzciau naudoti kol visko neissiaiskinau g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Del salutinio poveikio - neradau nieko apie ji, tik prierasa,kad nerekomenduojama zmonems, turintiems alergija, nors ir nepastebetas neigiamas poveikis.
Be to, man tas kapsules rekomendavo mano ginekologe (patikima, labai seniai pas ja lankausi, ji neskuba farsiruoti vaistais, o visad domisi ivairiom alternatyvom).
Po pirmosios kapusles issiemimo jau praejo trys dienos, nuo vakar nebera jokiu isskyru, svaru, tvarkinga. Pries tai kankinausi koki pusmeti tai su pienlige, tai su grybelinio pubudzio infekcijom (baltos tirstos siskyros buvo nuolatinis vargelis), dabar, nors gal anskti dziaugtis, nebera jokiu isskyru.
Kad jau issivale, tai manau supranti tada, kai niekas nebesivalo, nera jokiu tepliojimu, isskyru ir pan. Ginekologe sake,kad dazniausiai moterys naudoja tris kapsules, rezultatas pakankamai aiskiai matosi issiemus kapsule plaunant maksti - pagal tai, kiek visokio brudo iseina, gydytoja pasakojo,kad panaudojus antra ar trecia kapsule daznai jau niekas nebesivalo. Man va, kaip rasiau, dar kelias dienas buvo visokiu isskuru, gelivines gabaliuku, todel naudojai higieninius iklotus, trecia diena - jau nieko. (Naudojimo daznumas priklauso nuo amziaus ir turimu problemu - ar gydaisi ar profilaktiskai), issigydzius ir neturint problemu ginekologe rekomendavo viena karta i pusmeti pasidaryti toki valyma smile.gif
Atradau ju puslapi - daug informacijos : www.beautiful-life.lt
Dabar darau pertrauka, nes turi buti beros 6 dienos iki menesiniu ir 3 po, kad galetum naudoti, paskui naudosiu antraja. Parasysiu kaip ten man seksis.
Atsakyti
parasyk kaip seksis toliau 4u.gif
Atsakyti