Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Na o as nepagirsiu situ kapsulyciu.Pirkausi as jas del vis pasikartojancios pienliges.Maniau gal pades.Taigi pradzioje ,kai isidejau ,jautesi siek tiek perstejimas, deginimas paskui viskas nurimo.Po paros laiko pradejo kazkas is ten eiti .Pagalvojau valosi ,bet kai atidziau panagrinejau pasirodo ten buvo gleivines atplaisos.Traukiau lauk ta rutuliuka , prasiploviau .Paskui po kiek laiko vel prasiploviau tai tada iskrito nemazas baltas gumulelis.Ten buvo mano gleivine.Paskui prasidejo pienlige ,kokios dar neturejau.Maniau jau ,kad ir vaistai nepades doh.gif Na galiausiai viskas susitvarke.
Parasiau savo atveji todel ,kad sios kapsulytes gali tureti ir neigiama poveiki.Todel pries pirma kart vartojant reiktu tureti omeny ,kad organizmas gali ir ne taip sureaguoti kaip noretusi.
Atsakyti
arba prasidejo valymas del to uzejo labai didele pienlige na man taip buvo bent. o siaip idomu butu jei pabandytumete antra tamponeli isideti paziureti kas toliau vyks. smile.gif
Atsakyti
Kiek man gydytoja pasakojo,tai kursas yra 10-12kapsulyciu.ir tie visi staigus gleiviu kritimai,padidejus pienlige turetu ne gazdinti,o kaip tik dziuginti tuo,kad organizmas valosi,ir tai reiskia kad butent pacios organizmui kazka daro,ir veiksmingos smile.gif man ir tas pats buvo,labai issigandus buvau,bet gydytoja nuramino mirksiukas.gif
Atsakyti
O turint miomą, ar nepakenktų tos kapsulytės???
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 01 21, 13:00)
O turint miomą, ar nepakenktų tos kapsulytės???

Daktaras sake,kad mazina miomas.
Beje kiek jos dabar kainuoja g.gif
Atsakyti

 ! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
Sveikos, turiu as siu kapsulyciu ir laukiu nesulaukih kada vel galesiu naudotis, mat maitinau pienuku iki siol savo mazyli.
gal kuri esat susidurus kaip kada naudoti sias kapsulytes po gimdymo? Man sake, kad kol maitinsiu negalesiu naudoti, bet va jau antra diena kaip staiga nutraukiau maitinima, nors krutine dar gamina pieneli ir ja kazkiek ima verzti, tad teks paciai nusitraukineti pieneli, kol adaptuosis krutine. vaikui planuoju duoti isgerti is puoduko savo pienuka, bet ar jau galiu naudoti kapsulyte?
Atsakyti
Sveikos merginos,
siuo metu naudoju sitas kapsulytes ir noriu pasidalyti savo patyrimais.
Pradejau jas naudoti nes is tiesu ne nezinau kas man yra. Neva is ginekologines puses esu sveika, taciau pasikartojanciai persti slaples srityje. Tyrimu aibes, aibes antibiotiku, o rezultatu jokiu. Jeigu kelias dienas nepersti tai stebuklas, bet paskui uz ta ramybe organizmas vis vien atsiima. Na zodziu, kankinuosi jau ilgiau nei 6 menesius ir niekas nieko neranda tik lengva ranka raso vis naujus antibiotikus ir visokios rusies tepalus. Perskaiciau apie tamponus ir nusprendziau isbandyti, buvo tkrai neramu, bet jau po pirmojo issiemimo nejauciu jokiu perstejimo pozymiu. Nesigincysiu gal tai ir sutapimas, o gal ir padejo kuo as labiau linkusi tiketi.
Kitas dalykas, as manau, kad is maksties ten neina jokios "gleivines atplaisos", tai yra tiesiog arbatos grybas ir jeigu kuri kada nors namuose auginote ir vartojote arbatos gryba, ji tikrai atpazinsite. Tiesiog arbatzoles patekusios i dregna terpe per tris paras ji uzaugina, tai yra normalu ir naturalu, ir butent cia yra siu kapsulyciu gydomasis poveikis. Taigi, ten nieko kenksmingo ir negali buti.
Dar norejau atsakyti i kazkieno klausima, mano drauge maitindama vaikeli naudoja sias kapsulytes del besikartojancios pienliges ir yra labai patenkinta, jokio blogo ar salutinio poveikio nei jai, nei vaikeliui.
Atsakyti
Kažin kodėl ši tema nebegyva? g.gif A jūs visos dar gyvos? biggrin.gif Reik inofrmacijos, kaip jus laikotes, ar vis naudojat, o gal ką naujo atradot? biggrin.gif
Atsakyti