Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(kerzaka @ 2009 07 27, 13:26)
Gal kuri žinot kaip pas A patekt ne per registratūrą? laukiu nuo birželio mėn -birželį vietų nebuvo, liepą jis atostogauja, o kai pasiskambinau rugpjūčiui registruotis -sako, rugpjūtį jis aptarnaus tik pacientes su rizikingais nėštumais. Tai jei aš dabar nenėščia, rugpjūtį pas A pakliūt nėra šansų  doh.gif
Sakau, gal kuri pas A einat aplinkiniu keliu? Gal telefoną turit? Gal padėtumėt ir man greičiau pas jį pakliūt? O tai turėjau antrą persileidimą neaišku dėl kokių priežasčių. Norisi greičiau vėl pastoti, bet pirma norisi išsitirti...

sveikutes, as per pusmeti turejau du persileidimus-nesivyste zirniukai...vakar skambinau i Kauna del registracijos pas gyd. A...bet deja rgpj konsultuoja rizikingus nestumus...o kada konsultuos su mano diagnoze tai nieks nezino...
Atsakyti
QUOTE(simuliukas @ 2009 07 27, 19:06)
Sveikos 4u.gif
Oho,dabar taip brangiai sis tyrimas kainuoja? Ar cia skiriasi kainos nuo to kur ji atlieka? Nes as dariausi pries pora metu Kaune, pas Abraiti, mokejau apie 80 lt (turejau siuntima) g.gif  smile.gif

as dabar kai dariausi pries men,irgi su siuntimu is genetikes S. tai mokejau 154lt atrodo,irgi Kaune pas Abraiti g.gif kerzaka -kai as ziurejau tai irgi nebuvo vietu,bet reikia sekti kelias dienas,kazkaip ten kitam menesiui keicias dienos nuo 21 atrodo (buna laisvu dienu sarasas kitam menesiui) tai laukiau kol islaukiau,ir tada iskart grebiau sau tinkama data 4u.gif
Papildyta:
o internetu visada gali greiciau gauti laisva data,nei kad taip skambinant i registratura 4u.gif man iskart gyd.liepe registruot.internetu .Na bet rugseji manau tikrai turetu priimti ,ir su tokiom biedom jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 07 28, 12:03)
as dabar kai dariausi pries men,irgi su siuntimu is genetikes S. tai mokejau 154lt atrodo,irgi Kaune pas Abraiti g.gif kerzaka -kai as ziurejau tai irgi nebuvo vietu,bet reikia sekti kelias dienas,kazkaip ten kitam menesiui keicias dienos nuo 21 atrodo (buna laisvu dienu sarasas kitam menesiui) tai laukiau kol islaukiau,ir tada iskart grebiau sau tinkama data  4u.gif
Papildyta:
o internetu visada gali greiciau gauti laisva data,nei kad taip skambinant i registratura  4u.gif  man iskart gyd.liepe registruot.internetu .Na bet rugseji manau tikrai turetu priimti ,ir su tokiom biedom jau  g.gif

na tikiuosi nors rugseji kaip nors pavyks pakliuti pas gyd A.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
pasiemiau AFS tyrimus
gal kas gali pakomentuoti, ar cia labai jau blogai? pas gine eisiu tik po menesiuko, tai knieti cia pasiaiskint ax.gif
antikūniai prieš beta glikoproteiną norma mažiau 0,35, o pas mane 1,68 atsakymas teigiamas
antikuniai pries kardiolipina norma mažiau 0,543 o pas mane 0,553 atsakymas teigiamas
Gal man jau reikia pradeti dabar aspiriną vartotii, bet paciai be gines nurodymu kaip tai nesinori
Planavom IVF rugseji, ar tik nereiks atideti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 30 liepos 2009 - 09:45
Man atrodo, kad tau tikrai yra AFS. Kadangi tiek anti beta, tiek AKA yra teigiami. Man vien su teigaimu anti beta nustatė AFS, nors AKA geras. Beja, tyrimus reikia kartoti ne mažiau kaip po mėnesio, negeriant aspirino, kad neiškreiptų parodymų.

Madissa, idedu savo tyrimo atsakymus:

anti-beta2-GPI 1,188 norma <0,531 parašyta teigiama
AKA (antikūniai prieš kardiolipiną) 0,401, norma <0,564 parašyta neigiama
LA1 34,7 norma 31,0-42,0
LA2 38,2 norma 30,0-37,0
APC-R 170,0 norma >120

QUOTE(Madissa @ 2009 07 30, 10:27)
Sveikos merginos
pasiemiau AFS tyrimus
gal kas gali pakomentuoti, ar cia labai jau blogai? pas gine eisiu tik po menesiuko, tai knieti cia pasiaiskint ax.gif
antikūniai prieš beta glikoproteiną norma mažiau 0,35, o pas mane 1,68 atsakymas teigiamas
antikuniai pries kardiolipina norma mažiau 0,543 o pas mane 0,553 atsakymas teigiamas
Gal man jau reikia pradeti dabar aspiriną vartotii, bet paciai be gines nurodymu kaip tai nesinori
Planavom IVF rugseji, ar tik nereiks atideti g.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 07 30, 11:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 07 30, 11:03)
Man atrodo, kad tau tikrai yra AFS. Kadangi tiek anti beta, tiek AKA yra teigiami. Man vien su teigaimu anti beta nustatė AFS, nors AKA geras. Beja, tyrimus reikia kartoti ne mažiau kaip po mėnesio, negeriant aspirino, kad neiškreiptų parodymų.

Madissa, idedu savo tyrimo atsakymus:

anti-beta2-GPI 1,188  norma <0,531 parašyta teigiama
AKA (antikūniai prieš kardiolipiną) 0,401,  norma <0,564 parašyta neigiama
LA1 34,7 norma 31,0-42,0
LA2 38,2 norma 30,0-37,0
APC-R 170,0 norma >120

ačiū wub.gif
na man kaip diena taip naujiena doh.gif
sprogsiu tuoj is pykčio, 3 IVF VK ir niekas netirta, o dabar lenda visos bedos, ir pinigų gala, o labiausiai nervų ir sveikatos
Atsakyti
Lygiai tas pats pas mane.
O kas tau komentuos tavo atsakymus? VK gydytoja?

QUOTE(Madissa @ 2009 07 30, 11:07)
ačiū wub.gif
na man kaip diena taip naujiena  doh.gif
sprogsiu tuoj is pykčio, 3 IVF VK ir niekas netirta, o dabar lenda visos bedos, ir pinigų gala, o labiausiai nervų ir sveikatos

Atsakyti
smile.gif+2009 07 30, 11:11-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 07 30, 11:11)
Lygiai tas pats pas mane.
O kas tau komentuos tavo atsakymus? VK gydytoja?

aš jau į BAką perbėgau smile.gif , na ten iskarto man laparaskopija padare, pas genetikus nusiunte ir AFS, aišku as jau ir pati nebuciau ,,na ūra" 4 IVF darius
Apie VK net pagalvot nebegaliu, nebetikiu smile.gif Su atsakymais tai tik rugpjūčio 19 eisiu pas ginę, tai va ir smalsu kas dar cia ne taip.
Atsakyti
Na su AFS pas tave kaip ir aišku, jeigu atsakymai bus tokie patys, lieps gerti aspiriną ir gal leistis vaistus. Šiaip rekomenduojama iki pastojimo jau kelis mėnesius ppagerti aspiriną. Tai vat dėl IVF darymo, na nežinau, gydytoja tau patars.
Beja, vyro spermos pasėlis darytas?

QUOTE(Madissa @ 2009 07 30, 11:15)
aš jau į BAką perbėgau smile.gif , na ten iskarto man laparaskopija padare, pas genetikus nusiunte ir AFS, aišku as jau ir pati nebuciau ,,na ūra" 4 IVF darius
Apie VK net pagalvot nebegaliu, nebetikiu  smile.gif Su atsakymais tai tik rugpjūčio 19 eisiu pas ginę, tai va ir smalsu kas dar cia ne taip.

Atsakyti
smile.gif+2009 07 30, 11:24-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 07 30, 11:24)
Na su AFS pas tave kaip ir aišku, jeigu atsakymai bus tokie patys, lieps gerti aspiriną ir gal leistis vaistus. Šiaip rekomenduojama iki pastojimo jau kelis mėnesius ppagerti aspiriną. Tai vat dėl IVF darymo, na nežinau, gydytoja tau patars.
Beja, vyro spermos pasėlis darytas?

atodo kad ne g.gif , nebet prieš gerus pora metų, kai dar IUI darėm
Atsakyti
Jei spermos kokybė prastesnė, siūlau pasidaryti.

QUOTE(Madissa @ 2009 07 30, 12:23)
atodo kad ne g.gif , nebet prieš gerus pora metų, kai dar IUI darėm

Atsakyti
smile.gif+2009 07 30, 12:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 07 30, 12:03)

Del tyrimu kartojimo, tai gal nuo gyd.priklauso arba jei yra ant ribos (na dar teorijoje raso), bet praktikoje retai kartoja.
Atsakyti