Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 14, 12:08)
http://humrep.oxford...hort/18/12/2540

va siek tiek apie tromboelestograma 4u.gif
Nemazai info yra anglu k.-tromboelestography pagooglinkint,atsirinksit kur su vaisingumu susije mirksiukas.gif

ačiū už info 4u.gif

QUOTE(Arvile' @ 2010 05 16, 10:57)
hm, kai buvau pastojus, hemaglobinas pas mane buvo ant ribos, mazosios ribos...  g.gif liepe valgyt daugiau gelezies turincius produktus. Nesuprasi cia... reikia pasidaryt tyrima ir gal kazkas bus aiskiau. Aciu jums visoms uz patarimus ir palaikyma  4u.gif  4u.gif

man kai buvo ant žemesniosios ribos nėštumo metu, tai aš miegojau iki 4 val popiet, ir tik todėl prisiversdavau atsikelt, kad jau reikėdavo vaiką iš auklės pasiimt. verkt norėjosi pagalvojus, kad tuoj bus antras vaikas, o aš sunkiai iš lovos bepasikeliu, maisto į burną paimt negaliu. o kai pradėjau geležies preparatus gert, pagaliau pajutau, kad gyvenimas gali būti gražus ir net įmanoma kartais išsimiegoti.
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2010 05 14, 14:57)

Neįsižeisk, kad taip sakau, bet mano nuomone, bepigu tau buvo rizikuot, juk jau dvi princeses turi wub.gif O Arvilė, kaip suprantu, dar neturi vaikų. Tad man visai suprantamas jos noras išsiaiškinti viską, o ne palikt likimo valiai ir rizikuot 4u.gif

Isiziest nematau del ko, bet yra tokiu, kuriems vieno per akis vaikelio, arba susitaiko su mintim, kad gerai ir be vaiku, o kitiems ir triju maza ir iskilus sunkumui, kovoja kaip kazi kas.

o rizikavau ir bandziau tikrai atkakliai, ir tai visko dar negaliu issiaiskinti, nes matyt vienareiksmisko atsakymo cia nera.....
Atsakyti
QUOTE(Dunyte @ 2010 05 17, 09:55)
Isiziest nematau del ko, bet yra tokiu, kuriems vieno per akis vaikelio, arba susitaiko su mintim, kad gerai ir be vaiku, o kitiems ir triju maza ir iskilus sunkumui, kovoja kaip kazi kas.

o rizikavau ir bandziau tikrai atkakliai, ir tai visko dar negaliu issiaiskinti, nes matyt vienareiksmisko atsakymo cia nera.....

Iš tiesų nėra vieno atsakymo drinks_cheers.gif Kiekvienam savo...

O man ir vėl nepasisekė... Jau trečia nelaimė....Tik nebežinau, ką kaltint - ar AFS, ar ieškot kitų priežasčių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2010 05 17, 22:56)
Iš tiesų nėra vieno atsakymo drinks_cheers.gif Kiekvienam savo...

O man ir vėl nepasisekė... Jau trečia nelaimė....Tik nebežinau, ką kaltint - ar AFS, ar ieškot kitų priežasčių verysad.gif

Tai va pasiemiau is Kauno tyrimu atsakymus, kuriuos dariausi pries tris metus. Ir palygino su dabartiniais, tai rodikliai dabar mazesni, bet nuo ko ?????? atsakymo nera, nes nei geriau aspirino , nei gyvenimo budo nekeiciau, viskas po senovei, tai kaip tas organizmas susirikiuoja g.gif misle!!

bet jau ramiau galima atsikvepti, kad patvirtino jog nereiks leistis vaistu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunyte @ 2010 05 18, 08:45)
Tai va pasiemiau is Kauno tyrimu atsakymus, kuriuos dariausi pries tris metus. Ir palygino su dabartiniais, tai rodikliai dabar mazesni, bet nuo ko ?????? atsakymo nera, nes nei geriau aspirino , nei gyvenimo budo nekeiciau, viskas po senovei, tai kaip tas organizmas susirikiuoja g.gif misle!!

bet jau ramiau galima atsikvepti, kad patvirtino jog nereiks leistis vaistu thumbup.gif

tikrai misle... rolleyes.gif smagu, kad nereiks leistis vaistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ir as jau po keliu nesivystanciu... Abraitis nustate sunkios bukles AFS verysad.gif Todel jei nuspresiu vel kada pastoti, liepe jau dabar pradeti ir visa nestuma leistis aspirina... O man taip baisu tos adatos, o apie paciai leidimasi i pilva net pagalvoti bijau... Gal zinot kodel negalima gerti tableciu? Nejau butini tik leidziami vaistai?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2010 05 18, 13:08)
Sveikos merginos,
Ir as jau po keliu nesivystanciu... Abraitis nustate sunkios bukles AFS  verysad.gif Todel jei nuspresiu vel kada pastoti, liepe jau dabar pradeti ir visa nestuma leistis aspirina... O man taip baisu tos adatos, o apie paciai leidimasi i pilva net pagalvoti bijau... Gal zinot kodel negalima gerti tableciu? Nejau butini tik leidziami vaistai?

kad aspirina kaip ir gert reikia, o i pilvo paodi leidziami yra fraksiparinas ir dar kitoks, jie liaudiskai tariant palaiko normalu kraujo tirstuma, klampuma tik vienai parai, tai jis ir leidziamas vienodu laiku....
o ka jau cia bijoti, sesele pora kartu parode kaip tai daroma, o po to pradejau leistis pati, nera kad skaudetu schmoll.gif buna ir baisesniu dalyku......niekada gyvenime nei sau nei kitoems nebuvau leidu vaistu, bet kai aplinkybes priverte, tai kas beliko,
galima ir i poliklinika kiekviena diena begioti ar gal kokia sesele turi pazystama g.gif prie namu- suleistu. Vardan gero reikalo nestuke.gif tenka aukotis.....
Atsakyti
QUOTE(Dunyte @ 2010 05 18, 13:09)
kad aspirina kaip ir gert reikia, o i pilvo paodi leidziami yra fraksiparinas ir dar kitoks, jie liaudiskai tariant palaiko normalu kraujo tirstuma, klampuma tik vienai parai, tai jis ir leidziamas vienodu laiku....
o ka jau cia bijoti, sesele pora kartu parode kaip tai daroma, o po to pradejau leistis pati, nera kad skaudetu schmoll.gif buna ir baisesniu dalyku......niekada gyvenime nei sau nei kitoems nebuvau leidu vaistu, bet kai aplinkybes priverte, tai kas beliko,
galima ir i poliklinika kiekviena diena begioti ar gal kokia sesele turi pazystama g.gif prie namu- suleistu. Vardan gero reikalo  nestuke.gif tenka aukotis.....

Man butent kalbejo apie leidziama aspirina unsure.gif Tik kazkaip nelabai isivaizduoju kaip suderinti: liepe jau men. pries planuojant vaikeli pradeti ji leistis. Bet zinant, kad sunku is karto pastoti, tai kiek laiko tektu juos leistis? O jei taip metus du ar dar ilgiau nepastoji... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2010 05 18, 22:27)
Man butent kalbejo apie leidziama aspirina  unsure.gif Tik kazkaip nelabai isivaizduoju kaip suderinti: liepe jau men. pries planuojant vaikeli pradeti ji leistis. Bet zinant, kad sunku is karto pastoti, tai kiek laiko tektu juos leistis? O jei taip metus du ar dar ilgiau nepastoji...  unsure.gif

Tau tikrai liepė leistis aspiriną? g.gif Aspiriną gerti reikia g.gif O fraxipariną ar clexane leistis reikės nėštumo metu?

O jei ne paslaptis, kiek persileidimų buvo ir kokiomis nėštumo savaitėmis persileisdavai?
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2010 05 19, 12:17)
Tau tikrai liepė leistis aspiriną?  g.gif Aspiriną gerti reikia g.gif O fraxipariną ar clexane leistis reikės nėštumo metu?

O jei ne paslaptis, kiek persileidimų buvo ir kokiomis nėštumo savaitėmis persileisdavai?

Na, reikes tada dar karteli jo perklausti unsure.gif
Man budavo ne persileidimai, o tiesiog sustodavo sirdutes (t.y. nesivystantys) mazdaug 9 ,10 sav.... Sunkiausia, kad nebudavo nei kokiu skausmu, nei kraujavimu, tik imdavo ir kuria diena dingdavo visi nestumo pozymiai verysad.gif Nuejus pasitikrinti, tik patvirtindavo, kad ka tik sustojo sirdele... cray.gif
Pradzioje mane, kad tai paprasciasia gamtos atranka. Bet po paskutinio nesivystancio atliko tyrimus ir nustate, kad vaikutis pilnai issivystes ir atitiko laika. Jokiu apsigimimu nera. Todel tada ir pradejo itarti AFS.
Atsakyti
Sveikos,
Pasidariau tyrimą Antikardiolipidinių antikūnių IgG/A/M ir atsakymas - neigiamas, telpa į normas g.gif 0,673 kai norma iki 0,786. Tai reikia suprasti kad nėr pas mane to AFS?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2010 05 21, 12:54)
Na, reikes tada dar karteli jo perklausti  unsure.gif
Man budavo ne persileidimai, o tiesiog sustodavo sirdutes (t.y. nesivystantys) mazdaug 9 ,10 sav.... Sunkiausia, kad nebudavo nei kokiu skausmu, nei kraujavimu, tik imdavo ir kuria diena dingdavo visi nestumo pozymiai  verysad.gif  Nuejus pasitikrinti, tik patvirtindavo, kad ka tik sustojo sirdele... cray.gif
Pradzioje mane, kad tai paprasciasia gamtos atranka. Bet po paskutinio nesivystancio atliko tyrimus ir nustate, kad vaikutis pilnai issivystes ir atitiko laika. Jokiu apsigimimu nera. Todel tada ir pradejo itarti AFS.

Užjaučiu 4u.gif Visgi vos ne pirmas nėštumo trimestras praėjęs, ir tokia netektis. Laikykis, pagersi aspiriną, pagerės situacija. Lengviau, kai žinai diagnozę, tada atitinkamai ir gydymui nusiteiki 4u.gif

QUOTE(bum @ 2010 05 24, 20:59)
Sveikos,
Pasidariau tyrimą Antikardiolipidinių antikūnių IgG/A/M ir atsakymas - neigiamas, telpa į normas g.gif 0,673 kai norma iki 0,786. Tai reikia suprasti kad nėr pas mane to AFS?

Reiškia, viskas gerai thumbup.gif

O aš šiandien pasiėmiau kalio kiekio kraujyje atsakymą. Max. riba 5,1. O mano rezultatas 5,2. Taigi, vis dar viršija g.gif Nors iki aspirino vartojimo buvo net 5,9 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 24 gegužės 2010 - 21:57