Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pasiklydo jausmuose ir vertybese

QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 24, 22:10)
matau jums įdomi si tema, tad..papasakosiu trumpai kaip klostesi ivykiai. negaledami tverti tyloje parasiau savo draugui neviena zinute, jis ilgai neatsake. pamaniau, kad isjungtas telefonas, skambinti beje nebandziau. bet zinant, kad kai rasai zinute, pries jos pradzia padejus taska, gausi ataskaita i savo telefona, kai gavejas gaus zinute.
ka gi, pasirodo telefonas atjungtas, ijungiamas kas dvi valandos. rasau zinutes toliau. gaunu draugo zinute, kad sis savaitgalis vel su vaikais. pasikalbam kaip jam sekasi (sms, tai buvo sestadienis), nusprendziam toliau draugiskai bendrauti. vel rasau zinutes, rodo, kad telefonas vel sekmingai, tai ijungiamas, tai isjungiamas (sekmadienis). atsakymo negaunu.
pirmadieni po pietu gaunu zinute, kad jis buvo telefona palikes darbe (melas) ir tik dabar perskaite visas mano zinutes. gavau atsakyma, kad jis grizo pas zmona (tai ivyko praeita savaite, vadinasi, jau sestadieni jis buvo grizes, tai kodel savaitgalis vel su vaiaksi?-melas). palinkejau sekmes, tikrai nuosirdziai. bet jis pasake, kad netiki jog pavyks, gal del to, kad esu as (vel kvaila viltis man is kurios tureciau suvokti kokia as svarbi- juokas pro asaras).
man dabar ramu, nes zinau, jog jis nevertas manes, nebuvau jam tokia brangi, kaip jis man, tad atlaisvinsiu pamazu sirdi ir stengsiuos pamirsti kas ivyko, palikdama gera prisiminima.
jau neverkiu, neberasau jam sms. sveikstu.
aciu jums, uz palaikyma, kai jo reikejo ir uz krtika, kuri padejo atsitiesti. zinau, bus dar akimirku kai bus sunku, bet istversiu. jis isijungia skype, bet as ramiai reaguoju, nerasau. man ir taip viskas aisku.

Tikiuosi ateity netikesit jo pasakom? Vyras aiskiai elgiasi kaip jam patogiau. Siandien jis su zmona, bet gali ir nepavykti, nes esat jus....Kokia nesamone doh.gif Vis tikisi zaisti dviem frontais.
Vienu zodziu-siuskit ji ant triju zaidziu.
Likimas jums atsiunte isbandyma, kita karta jau busit atsargesne ir netokia naivi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 25 balandžio 2009 - 01:19
LaPerla, juk matote, as jau pati pakankamai susivokiau kas ir kaip. Nesiunciu jo niekur (mintyse pasiunciau), tiesiog megaujuosi jo melu ir noru mane islaikyti, suteikti man vilti (nors jos as jau neturiu). bet pripazistu, nuo to man geriau (jaustis, kad esu jam visgi svarbi, ateis laikas, kai bus mano eile zaisti, tik kazin ar noresiu tam laika svaistyti).
Jauciu, ateis akimirka, kai as jam visa sia tiesa pasakysiu i akis ramia sazine, o gal net nusiusiu nuoroda paskaityti sia tema.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 25, 12:09)

Jauciu, ateis akimirka, kai as jam visa sia tiesa pasakysiu i akis ramia sazine, o gal net nusiusiu nuoroda paskaityti sia tema.

Jis jau skaite.
Mes vakar su juo paemem po keturis alaus..ten desrytes biski pasipjaustem...agurkeliu
Ilindom i foruma.
Bicas zvenge is tavo sapalioniu...net visa monitoriu apspjaude.
Nu paskui dar brendzio paemem, paskambinom Ingai ir Jolkai...
Nezinau...sian nekelia telefo...gal dar miega.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 25, 09:09)

Gaila , kad taip viskas susikloste, bet galbut i gera,jog pamatete koks jis istiesu yra. Kuo didziausios jums sekmes ateityje 4u.gif Bukit stipri

BLONDINAI , nu ir fantazija pas tave lotuliukas.gif is kur tu taip aaa...?
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 25, 12:48)

BLONDINAI , nu ir fantazija pas tave lotuliukas.gif is kur tu taip aaa...?

fantazija cia ne pas mane.
Fantazija cia pas jos drauga.
Apie ka jis fantazavo su ja prasidedamas....
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.157 @ 2009 04 25, 10:11)

Sianakt vel budejimas tau buvo matau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.157 @ 2009 04 25, 13:11)

negaliu nepritart biggrin.gif
manau, kad ir toliau dar fantazuoja smile.gif
Atsakyti
Afrodite_vi, uzjauciu, kad jums teko nusivilti zmogumi, kuri taip idealizavote ir taip zavejotes jo zmogiskomis vertybemis.
Deja, po to ka parasete, jo saziningumas labai jau abejotinas. O jo vertybes, pasirodo, jam leidzia jums meluoti, ir zaisti dviguba zaidima, ir zaisti jusu jausmais.
Skaudu, kai tenka susidurti su tokiais dalykais. Kai zmogus, is pradziu atrodes vos ne princas, pasirodo besantis paprasta varle. Ir kad ir kiek ji bebuciuotumete - princu jis jau nebepavirs. Bet jus jau ir pati tai suprantate.
Bet sis nusivylimas turi ir teigiama puse - pades greiciau jums nuo jo issivaduoti. Ir greiciau nuo jo pasveikti.
Tik nebukite jam atsarginiu variantu - kaip, kad jis, akivaizdu, kad nori.
Stiprybes jums ir sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 25, 20:42)
Deja, po to ka parasete, jo saziningumas labai jau abejotinas. O jo vertybes, pasirodo, jam leidzia jums meluoti, ir zaisti dviguba zaidima, ir zaisti jusu jausmais.

dviguba zaidima jis zaidzia ne bereikalo.
As manau, kad jis yra dvigubas slaptasis agentas.
Dirba kokiom rusijos ar izraelio slaptosiom tarnybom.
Siulau pranesti apie ji stt.
Tegu patikrina grazuoli....pakankina biski.
Gal paaiskes, kad jis ieskomas interpolo...galima butu gauti kokia premija...ar bent jau medali.

p.s.
nekaltu vyru nebuna.
Arba jie turi meiluze, arba yra tevynes isdavikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.157: 25 balandžio 2009 - 20:07
QUOTE(blondinas Nr.157 @ 2009 04 25, 20:05)
dviguba zaidima jis zaidzia ne bereikalo.
As manau, kad jis yra dvigubas slaptasis agentas.
Dirba kokiom rusijos ar izraelio slaptosiom tarnybom.
Siulau pranesti apie ji stt.
Tegu patikrina grazuoli....pakankina biski.
Gal paaiskes, kad jis ieskomas interpolo...galima butu gauti kokia premija...ar bent jau medali.

p.s.
nekaltu vyru nebuna.
Arba jie turi meiluze, arba yra tevynes isdavikai.

Blodninas, jus genijus biggrin.gif
O as jau pagalvojau, kad taip niekas ir nesupras, kame cia kampas lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane pries gera pusmeti buvo labai panasi sutuacija doh.gif Jis paprase jam duoti laiko susivokti savo jausmuose, savyje ir pan. Labai dziaugiuosi, kad as jam to laiko "nedaviau" thumbup.gif Tiesiog, pasakiau, kad jei zmogus nezino ar jis nori buti su manim, ar ne - reiskia mums nepakeliui. Kas zino, jis grys pas tave, o po kazkurio laiko vel tas pats is naujo? g.gif Ne, jau ne schmoll.gif Aisku, is pradziu be proto sunku, as pati kiauras dienas servetelem apsikrovusi sedejau verysad.gif bet laikas gydo zaizdas - faktas. Neleisk saves zeminti, buk stipri mirksiukas.gif Jei kazka tau jaute, anskciau ar veliau parbegs. Mano EX parbego po puses metu. Bet atgal nepriemiau, nerizikuosiu buti vel iskaudinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2009 04 26, 18:30)
Pas mane pries gera pusmeti buvo labai panasi sutuacija doh.gif Jis paprase jam duoti laiko susivokti savo jausmuose, savyje ir pan. Labai dziaugiuosi, kad as jam to laiko "nedaviau"  thumbup.gif  Tiesiog, pasakiau, kad jei zmogus nezino ar jis nori buti su manim, ar ne - reiskia mums nepakeliui. Kas zino, jis grys pas tave, o po kazkurio laiko vel tas pats is naujo? g.gif  Ne, jau ne schmoll.gif Aisku, is pradziu be proto sunku, as pati kiauras dienas servetelem apsikrovusi sedejau verysad.gif bet laikas gydo zaizdas - faktas. Neleisk saves zeminti, buk stipri mirksiukas.gif Jei kazka tau jaute, anskciau ar veliau parbegs. Mano EX parbego po puses metu. Bet atgal nepriemiau, nerizikuosiu buti vel iskaudinta ax.gif

tu saunuole Boruzelia, o man gal nepavyks buti tokiai stipriai. siandien pakviete kavos isgerti senas pazistamas, kuris kazkada buvo susidomejes manimi. pagalvojau, nieko cia tokio, sutikau. tikejausi puikiai praleisti laika, o jauciausi siaubingai, jis sedejo salia, o man vis atrodo, kad tai jis turetu buti salia, pasijutau tartsi sutersiau save ir savo jausmus jam.. myliu ji, suvokiau, neziurint i tai, kad ir pati zinau karcia tiesa. laikas, tik jis pades atsitiesti. visa ta ta laika kol buvom su senuoju pazistamu kavineje, as sedejau ir lyginau su juo ir suvokiau, kad as negaliu taip sypsotis, kaip sypsojausi mylimajam, kad nebusiu tokia su niekuo, kokia buvau su juo--as ta zinau. ir nuo to dar sunkiau..
noreciau, kad jis sugriztu tuomet, kai dar galeciau atleisti jam ir priimti. gal kai myli ir atleisti nesunku..
Papildyta:
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 25, 21:42)
Afrodite_vi, uzjauciu, kad jums teko nusivilti zmogumi, kuri taip idealizavote ir taip zavejotes jo zmogiskomis vertybemis.
Skaudu, kai tenka susidurti su tokiais dalykais. Kai zmogus, is pradziu atrodes vos ne princas, pasirodo besantis paprasta varle. Ir kad ir kiek ji bebuciuotumete - princu jis jau nebepavirs. Bet jus jau ir pati tai suprantate.
Bet sis nusivylimas turi ir teigiama puse - pades greiciau jums nuo jo issivaduoti. Ir greiciau nuo jo pasveikti.
Tik nebukite jam atsarginiu variantu - kaip, kad jis, akivaizdu, kad nori.
Stiprybes jums ir sekmes  4u.gif

jo vertybes as vertinu ir dabar, jis kovoja del seimos...negaliu del to ant jo pykti, o kad jis su manimi pajuto, kad gyvenimu galima ir dziaugtis, ne tik egzistuoti, tai jam nuo to nelengviau.
viena diena as stipri, bet deja, kita diena vel silpna, taip ir banguoju kaip jura..
aciu tau Dianetum:)
Atsakyti