Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

Sveiki biggrin.gif
apžiūrėjau kaimynų forumą,bet tokių neradau schmoll.gif
Tad ieškau kaimynų ir kviečiu bendrauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai negi nėra tokių g.gif
Atsakyti
Yra! Ir visi susibūrę http://www.GabijosDidysis.lt/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slapukas7 @ 2009 06 09, 09:30)

žinau kad susibūrę ax.gif ir aš susibūrus ten pat lotuliukas.gif
bet norėjosi mamiškai pablevyzgot biggrin.gif ibo jei ten apie pampersus pradėsiu rašyt-gali ir užbaninti netyčia lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir pas mamas smagiau butu... gal kelkites visi cia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2009 06 30, 09:10)
man ir pas mamas smagiau butu... gal kelkites visi cia blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

vadinasi dviese kolkas apie pampersus plepėsim drinks_cheers.gif iš kurio namo tamsta?
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2009 07 02, 22:16)
vadinasi dviese kolkas apie pampersus plepėsim  drinks_cheers.gif  iš kurio namo tamsta?

nu daug geriau jau dviese nei viena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif is 33, o tu?
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2009 07 03, 09:59)
nu daug geriau jau dviese nei viena biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  is 33, o tu?

iš ten pat,1 aukštas smile.gif dar kolkas nieko nepažystu asmeniškai,bo tik prieš kelias dienas pagaliau apsistojom jau čia. Tai teks arbatos kviestis blush2.gif
kaip matau greitai sulauksim tavęs žaidimų aikštelėje su nauju gyventoju? bigsmile.gif
Atsakyti
mes taip pat svieziena cia nesenai isikelem tik, mes is 4 auksto ax.gif ax.gif ..jo laukiam seimyneles pagausejimo jau ne uz kalnu.. biggrin.gif biggrin.gif

kaip jum ten po langais vaikai nelandzioja? nes man rodos labai zemai pas jus langai yra g.gif
Atsakyti
SVEIKOS ...NORECIAU IR AS PRISIJUNGTI...AS IS 37 NAMO...IRGI NEDAUG KA PAZISTU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata33 @ 2009 07 03, 13:36)
SVEIKOS ...NORECIAU IR AS PRISIJUNGTI...AS IS 37 NAMO...IRGI NEDAUG KA PAZISTU  smile.gif

sveika, 37 namas? o kuris cia toks g.gif g.gif
Atsakyti
KAIP SUPRSTI KURIS? TEN IS 7 PEREINA I 9 AUKSTUS
Papildyta:
GAL AS KA NE TAIP SUPRATAU? blush2.gif CIA APIE GABIJOS GATVE...PASILAICIUOSE EINA KALBA? smile.gif
Atsakyti