Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

QUOTE(Nermin @ 2010 07 20, 08:27)
Labas rytas smile.gif

Siandien  vakare  man  nesigaus,  vaziuojam su  vyru  i  kavine, gimtadienis  biggrin.gif
Tai  gal  galim  bandyti  treciadieni  vakare  pasiplanuoti, 18val.  ar net  19  val.?

sveika!!!
tavo gimtadienis ar vyro, nesupratau?
drinks_cheers.gif happybday.gif
gerai rytoj vakare galim paplanuoti
Atsakyti
sveika Nermin

girdejau Saulytes balsa si ryta, bet buvo pas mane tevai, tai neisejom ryte. rytoj bandysim iseit jei nebus karsta, arba tada vakare tarp 18-19val.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

OHO kokios mes garsios doh.gif .
Mes dabar eisim i lauka, va tik susirandam ka apsirengti ir begam. Siuo metu dar nera labai karsta.
Atsakyti
Sveika,

Vakar vakare nebuvom lauke, Saules kriksto tevelis i svecius buvo atejes.
Jei nebus lietaus bandysim si vakara iseiti panasiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 07 28, 11:47)
Sveika,

Vakar  vakare  nebuvom lauke, Saules  kriksto tevelis  i svecius buvo atejes.
Jei  nebus  lietaus  bandysim  si  vakara  iseiti panasiu  laiku.

sveikos

vel nepavyksta susiderinti, mes rytais dar tik is lovos lipam, o jus jau laukan. smile.gif atsiliekam.dabar pradejau dantis taisyti, tai rytoj vel eisiu pas stomotologe, cia uz namo, tai vakarop vel jei nelis apie 18 val turetumem iseiti.
Atsakyti
Labas rytas.. O kaip smagu ziuriu forumelis po truputi pildosi 4u.gif jau net 11 psl.. Man kazkaip nepavyksta vis isijungti vasara tai sen tai ten palekiam ir to laiko kazkaip nelieka.. na ruduo ateina gal pasitaisysiu ir dazniau cia uzsuksiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Cia pas mus ir vel ramu.
Siom dienom labai grazus rudeniskas oras atrodo, tai namie tikriausiai nesinori sedeti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes

siandien tai nekoks orelis, sedim namuose su slogom.cia isejus is namo vejai skersvejai siaubingi, tai ir ligos kimba.
kaip laikotes, rudeni tikrai gal sedesim dazniau namie, tai daugiau laiko pasisnekuciuoti bus.
Atsakyti
sveikos, Pasilaiciu mamytes. noriu ir as prie Jusu jungtis 4u.gif
vakar isikeleme i Perkunkiemio kvartala su miediniu zaisliuku parduotuve ax.gif
dabar didziaja dali dienos laiko uzims gyvenimas pasilaiciuose. sita meisto puse man mazai zinoma ir anksciau cia beveik nesilankydavau blush2.gif
prasome uzsukti pas mus adresu Perkunkiemio g. 33. daugiau info ir zemelapi galite rasti musu puslapyje 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
keliam temele i virsu. 4u.gif ir bendraujam aktyviau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 01 24, 15:16)
keliam temele i virsu.  4u.gif  ir bendraujam aktyviau.  mirksiukas.gif

Žiūriu nelikę čia gyvų visai... blink.gif Nors namai jau pilnai apgyvendinti, o ir mamyčių su vaikiukais tikrai nemažai per langus matosi smile.gif Gal visgi pavyktų prikelti iš numirusiųjų šį forumą? 4u.gif
Atsakyti