Įkraunama...
Įkraunama...

"Tortadienis!"

thumbup.gif Sveikinu laimėtojus thumbup.gif

Taip pat labai esu dėkinga už 7 balsiukus maniškei nuotraukytei wub.gif
Atsakyti
mane tai is visu jusu kalbu juokas ima biggrin.gif
pacios rasot, gaila, kad neuzeme ta ar ana foto aukstos vietos, bet ar pacios uz jas balsvot, juk skaiciau, kaip raso, kad balsuoja uz visai kitas foto, nes "favorites" ir taip surinks balsu
na jei visos taip galvojat tai ko stebetis po to biggrin.gif
as balsavau uz viena nuotaruka is vis, vien todel, kad man ji vienintele sukele kazkokiu jausmus, ir dziaugiusi, kad ji uzeme antra vieta tongue.gif
o del kitu nuotrauku isidestymo man visai vienodai tongue.gif
nors maniske irgi labai aukstai g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2005 09 13, 12:48)
mane tai is visu jusu kalbu juokas ima biggrin.gif
pacios rasot, gaila, kad neuzeme ta ar ana foto aukstos vietos, bet ar pacios uz jas balsvot

Tau juokas, mum nelaimė biggrin.gif
Ir aš balsavau - už indėnus. Gali patikrint... beee.gif
cray.gif
Atsakyti
Tik šiandien įlindau paskaitinėt jūsų mintis. Labai labai dėkojam už balsus ir sveikinimus wub.gif 4u.gif
Pirmą kartą dalyvavau fotokonkurse ir kad laimėsiu tikrai nesitikėjau. O kad šventėm mėnesiuko tortadienį, tai reikia padėkot vyrui - jis tą tortą ir 'fotosesija" suorganizavo. man dar vis buvo kažkoks "durnums" po gimdymo..

Dar kartą dėkui biggrin.gif
Atsakyti
Teatleidžia man pirmos vietos laimėtoja, bet toks įspūdis, kad už nuotraukėlę prabalsavo bendraamžių skyrelis mirksiukas.gif. Labai miela nuotraukėlė (tiksliau mažylė nuotraukėlėje), bet absoliučiai niekuo neišsiskirianti g.gif. Aišku, gal kitos nesutiks su mano nuomone blush2.gif.
Atsakyti
man irgi kazkaip keistai sitie rezultatai...visai prasoviau...bet...antros vietos laimetoja...tik nenoriu nieko izeisti-gink dieve! bet,jei nebutu prieraso,kad neigalaus brolio gimtadienis-ar butu si foto sulaukus tokio demesio?
Atsakyti
Pirma diena po atostogų ir toks siurprizas! Ačiū visiems už balsus ir sveikinimus! Pirmą kartą konkurse ir antroji vieta clap.gif Būsiu banali - nesitikėjau. Dabar labai supyksiu ant savęs, bet vistiek pasiteisinsiu visiems, kuriems tai pasirodė labai liūdna, gailestį kelianti, žaidžianti vaikų jausmais šventė. Patikėkit mūsų visas gyvenimas toks, mes nenorim būti išskirtiniai, mes norim būti lygūs su visais. Jis mūsų sūnelis, mes irgi švenčiam, pokštaujam, linksminamės ir labai nenorėtumėm, kad išvaizda keltų gailestį. Mes labai stengiamės būti kaip Jūs: juk nesimato tėčio rankų, laikančių berniuką, tam kad nematytumėt, kad pats nesėdi, neatsiuntėm nuotraukyčių iš reanimacijų, ar su drenais maitinimui, kai pats nevalgo (o tokių gimtadienių buvo). Patikėkit, atiduotumėm viską pasaulyje, kad nebūtumėm tokie išskirtiniai. O ko dar neįtikinau, kviečiu į svečius patiems įsitikinti kaip pas mus linksma thumbup.gif Mes verkiam kai niekas nemato ir tikrai to neafišuojam. O sesė iš tikrųjų labai myli brolį, labai saugo, myluoja, bučiuoja ir nuotraukytėj kantriai kentėjo, kai brolis ją gerokai užgulė (pasikartosiu - mat pats nesėdi), nors jai tuo metu buvo tik 2m. 3 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 09 14, 20:45)
man irgi kazkaip keistai sitie rezultatai...visai prasoviau...bet...antros vietos laimetoja...tik nenoriu nieko izeisti-gink dieve! bet,jei nebutu prieraso,kad neigalaus brolio gimtadienis-ar butu si foto sulaukus tokio demesio?


Manau, būtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emuks @ 2005 09 20, 13:44)
Pirma diena po atostogų ir toks siurprizas! Ačiū visiems už balsus ir sveikinimus! Pirmą kartą konkurse ir antroji vieta clap.gif Būsiu banali - nesitikėjau.

Sėkmės jums, džiaugiuosi, jog laimėjote konkurse, nes jūsų foto tikrai buvo verta apdovanojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skin @ 2005 09 14, 18:30)
Teatleidžia man pirmos vietos laimėtoja, bet toks įspūdis, kad už nuotraukėlę prabalsavo bendraamžių skyrelis  mirksiukas.gif. Labai miela nuotraukėlė (tiksliau mažylė nuotraukėlėje), bet absoliučiai niekuo neišsiskirianti  g.gif. Aišku, gal kitos nesutiks su mano nuomone  blush2.gif.

Na nezinau kokiam bendraamziu skyreliui si foto priklauso, bet ir as atidaviau siai nuotraukai savo balsa
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti