Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Keista, bet dazniausiai ten nieko nerandu kas man patiktu. g.gif Turiu is ten tik du kostiumelius, bet ju kokybe superine. thumbup.gif Siaip dabar uzmaciusi toki svarkeli ten esu, tik vis neapsisprendziu ar pirkti...
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2008 01 05, 21:29)
kaip Monton BATU kokybe? gal kam teko susidurt? smile.gif

Neseniai pirkau Monton batukus, tai kokybe kaip ir tikrai nebloga, bet jau nepatogus be proto... Lyg ir nera labai auksti, bet gale darbo dienos jau koju nebejauciu, turbut ne man jie skirti doh.gif Tai kai nieks nemato, tai visada is ju issispiriu bent trumpam pailsint kojas ax.gif
Atsakyti
Tikrai galima rasti gražių ir kokybiškų rūbelių thumbup.gif
Tik vienu pirkiniu esu iš ten nusivylusi- šaliku, bet nėra ko norėti, nes sintetinis doh.gif
Atsakyti
paskutines kolekcijos tiesiog siaubingos, pradejau aplenkt sita parduotuve biggrin.gif o ir siaip per visa istorija turbut koki viena ruba is ten turiu
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 20, 20:34)
paskutines kolekcijos tiesiog siaubingos, pradejau aplenkt sita parduotuve biggrin.gif o ir siaip per visa istorija turbut koki viena ruba is ten turiu

O tai kur tamsta apsiperkate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 01 20, 22:50)
O tai kur tamsta apsiperkate?  biggrin.gif

daug ir ivairiai kur, ant svieto gi ne tik montonas biggrin.gif
cia tema berods butent apie montona, tai apie ji ir sneku - rubai absoliuciai ne mano skonio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 20 sausio 2009 - 20:53
QUOTE(Bittersweet @ 2009 01 20, 20:52)
daug ir ivairiai kur, ant svieto gi ne tik montonas biggrin.gif
cia tema berods butent apie montona, tai apie ji ir sneku - rubai absoliuciai ne mano skonio.

Ok, nenukrypkim nuo temos lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa sakant, jeigu lygintume Montoną su, tarkim, Apranga, tai pirmenybę teikčiau Aprangai vien dėl didesnio pasirinkimo (beje, mačiau kaip tik ten nerealiai dailių sijonų paaukštintu liemeniu wub.gif ) o dėl kokybės - Montonas manęs dar nenuvylė, bet čia, matyt, kaip ir visur - reikia mokėti rinktis ax.gif
Atsakyti
turiu nemažai rūbelių iš Montono, vyras taip pat visas juo aprengtas. Prieš perkant visad pasižiūriu rūbo sudėtį, nuo kurios priklauso rūbų priežiūra ir tai, kaip jis nešiosis. dažniausiai renkuosi natūralau pluošto drabužius mirksiukas.gif Nors džinsų niekaip tenai neatsitaikau, bet trikotažais (kurių didžioji dalis sudėties sudaro viskozė) tai tikrai esu patenkinta.
Atsakyti
Turiu nemažai Monton kostiumėlių - tai tikrai neturiu prie ko prikibti - tiek išvaizda, tiek kokybe biggrin.gif O vat džinsais - esu nusivylusi doh.gif schmoll.gif , daugiau jų Montone nepirksiu ir tiek
Atsakyti
Man tai nalabai sita parduotuve.. Kazkaip nerandu sau nieko tinkamo kas patiktu schmoll.gif
Atsakyti
as manau butu galima i viena tema suralpint visas Baltica Lietuva parduotuves Monton, Mosaic, Ivo Nikolo ir Baltman,
Atsakyti