Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Perku ir aš darbui rūbus iš Monton. Visai neblogi. Kiek atsimenu lapkričio pradžioje būdavo toks tarpinis išpardavimas. Gal kas ką žinot? Arba gaunat pranešimą. Nes man reikia važiuoti į kitą miestą, tai kol sužinosiu, nuvažiuosiu nieko ir nebeliks cry.gif O pirkti be nuolaidų brangoka, ypač kai paskui pamatai kiek kainuoja su nuolaida.
Atsakyti
užvakar mačiau plakatus, kad paltams 20% nuolaida unsure.gif
Atsakyti
Aš apsipirkinėju tai tik Vilniuje esančioje IŠPARDUOTUVĖJE. Labai jau geros ten nuolaidos būna, tik kartais nervuoja, kad pagal mano gabaritus dydžių nebūna. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 29 spalio 2005 - 12:59
QUOTE(uolma @ 2005 10 29, 12:58)
Aš apsipirkinėju tai tik Vilniuje esančioje IŠPARDUOTUVĖJE. Labai jau geros ten nuolaidos būna, tik kartais nervuoja, kad pagal mano gabaritus dydžių nebūna.  cry.gif

O tai vilniuj yra kokia nors monton i6parduotuv4, ar kaip?
Atsakyti
Visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2005 08 29, 12:34)
O kaip galima tapti ju nariu? turbut pirkti uz nerealia suma? mirksiukas.gif Beje, o kokie privalumai tos narystes? Gal nuolaidu dazniau ir didesniu pasitaiko?
As pati montone dirza pirkau  biggrin.gif bet va, mano vyras tai dievina ju drabuzius. Siaip vyriski drabuzeliai ten geresni (stiliaus poziuriu). Moteriski LT Lelija kvepia... ne mano nosiai.

Ir visai nereikia stebetis, kodel tie moteriski LELIJA kvepia - juk MONTON, LELIJA ir BALTMAN bendra chebra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2005 10 29, 14:08)
O tai vilniuj yra kokia nors monton i6parduotuv4, ar kaip?

Yra šiaurės miestelyje prie hyper rimi visai šalia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(engla @ 2005 12 28, 13:44)
Ir visai nereikia stebetis, kodel tie moteriski LELIJA kvepia - juk MONTON, LELIJA ir BALTMAN bendra chebra  doh.gif

Ir ką bendro turi estai su lietuviais?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 28, 14:16)
Ir ką bendro turi estai su lietuviais?

Net neisivaizduoju, ka jie ten bendro turi... g.gif bet gavau neseniai LELIJOJ toki nurodyma - pasidairyti MONTON'e arba BALTMAN'e dydziu ar panasiu modeliu, nes jie visi yra bendra imone... Na, tada tai vyrisku drabuzeliu ieskojom, jei ka blush2.gif bet kaip supratau, tai galioja ir moteriskiems... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo engla: 30 gruodžio 2005 - 12:17
QUOTE(Burbukas @ 2005 09 16, 10:18)
Nereikia už tiek daug pinigiukų pirkti, kad taptum jų klubo nariu  schmoll.gif
gal jie oficialiai taip teigia, bet aš pirkau sagę ne daugiau kaip už 25 lt (nepamenu tiksliai), ir gavau jų kortelę. gal pardavėjos mane prisiminė, nes ten dažnai lankausi.. mirksiukas.gif 
o narystė jų klube tai yra tokia - per metus turi pirkti prekių už tam tikrą sumą (gal kokį tūstantį litų) ir gauni nuolaidą (nelabai didelę gal 7 proc.) apsipirkimams (tiksliai negaliu pasakyti ar visiems metams, ar tik vienam).
bet jei nenusiperki iš viso už tūkstantį, tai jokių nuolaidų nėra ir surinkti taškai dingsta  doh.gif
na taip kažkaip panašiai  ax.gif
tiesa, galite pažiūrėti jų tinklapį, yra naujienų (nors parduotuvėse viskas irgi jau seniai yra)
http://www.montonfas...onworld/050915/

As irgi turiu ta ju kortele, man atrodo reikia per metus pirkti uz 700 lt., tada gauni 5 proc. nuolaida (man taip kazkaip aiskino). Dar pastoviai gaunu sms apie naujas kolekcijas, savaitgalio akcijas ir pan. bet kiek pamenu nuolaidos nebuna didesnes kaip 5proc. doh.gif . As ten pirkau megztuka ir dirza ax.gif
Atsakyti
Monton'as - mano darbinių kostiumėlių parduotuvė. Niekur kitur nerasdavau sau tinkamo ir patinkančio... ax.gif O ir kokybė rūbelių nėra labai bloga... thumbup.gif
Atsakyti
Būtent-darbinių kostiumėlių parduotuvė,o tai reiškia,kad nuobodžių ax.gif Žinoma,kokių golfiukų ten galima surasti,juk kažkur juos reikia nusipirkt,o kokybė nebloga.Tačiau nervina,kad kolekcijos ladai didelės tai ir vaikšto pusė Lietuvos mokytojų apsirėdžiusios iš MONTON lotuliukas.gif
Atsakyti