Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

QUOTE(dilgėlytė @ 2006 01 06, 01:02)
Būtent-darbinių kostiumėlių parduotuvė,o tai reiškia,kad nuobodžių ax.gif Žinoma,kokių golfiukų ten galima surasti,juk kažkur juos reikia nusipirkt,o kokybė nebloga.Tačiau nervina,kad kolekcijos ladai didelės tai ir vaikšto pusė Lietuvos mokytojų apsirėdžiusios iš MONTON lotuliukas.gif

Kad turbūt mokytojoms nelabai ir įperkami tie MONTON, bet ofisuose tai tikrai kvepia MONTON biggrin.gif. Bet gal ne kolekcijos dydyje esmė, o kad rūbai tikrai geri. Pati norėjau nusipirkti kostiumėlį ir vos galvos neprasimušiau po parduotuves beieškodama, MONTONE radau net iš ko pasirinkti.
Atsakyti
o man nepatinka monton ax.gif
kai kurie jų rūbai tiktai visai nieko - ypač šilkinės palaidinės, bet jų tokie tiražai doh.gif gatvėje visada gali sutikti taip pat apsirengusią tongue.gif o į vakarėlį tai niekada neičiau jais apsirengusi, nes tikrai atsirastų dar viena tokia pati tongue.gif šiaip kokybė visai nieko ir kaina nedidelė, bet kažko tiems rūbams trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2006 01 07, 22:51)
o man nepatinka monton ax.gif
kai kurie jų rūbai tiktai visai nieko - ypač šilkinės palaidinės, bet jų tokie tiražai  doh.gif gatvėje visada gali sutikti taip pat apsirengusią tongue.gif o į vakarėlį tai niekada neičiau jais apsirengusi, nes tikrai atsirastų dar viena tokia pati tongue.gif šiaip kokybė visai nieko ir kaina nedidelė, bet kažko tiems rūbams trūksta g.gif

juk daugumoje parduotuvių apsiperka panašias pajamas turinčios moterys. tai masinė gamyba, todėl ir vaikšto zara, mng, monton ir t.t. visur biggrin.gif jei jau nori būti individualybė, tenka palikti pinigėlių dizaineriams ar siūtis bigsmile.gif
Atsakyti
Na man ten irgi tik kai kurie rubai nieko, pvz niekada is ten nepirkciau dzinsu rolleyes.gif
Atsakyti
patinka.. ir koku\ybe thumbup.gif ... dar nenusivyliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2006 01 08, 17:29)
patinka.. ir koku\ybe thumbup.gif ...  dar nenusivyliau... smile.gif

As dirbu siame tinkle, teisingiau vaiko prieziuros atostogose. Tai va BALTMAN, MONTON (kolekciją sudaro: 60% klasikiniai, 30% laisvalaikio, 10% šventiniai drabužiai. Asortimento paskirstymas: 60% moterims, 40% vyrams) ir , CHR/EVERMEN ( dabar Mosaic) priklauso estu firmai „BALTIKA GRUPP“. O Lelija nieko bendro neturi cia lietuviu imone, tik kad klasikiniais drabuziais prekiauja
Atsakyti
Man patinka MONTON. Neseniai pirkau militaristinio stiliaus svarkeli juoda,labai patiko tongue.gif
Atsakyti
Truksta elegancijos, kiap ir daugumai Aprangos drabuziu..

Ar tu nori pasakyti, kad "Monton" priklauso "Aprangos" tinklo grupei? Jei taip, tai DIDŽIAI klysti, mieloji, galiu tą tvirtint 110 proc, nes ilgokai dirbau "Aprangos" tinkle. Jie kaip tik yra konkurentai, bene vieninteliai rūbų rinkoje Lietuvoje tokios apimties tinklai mirksiukas.gif . Šiaip MONTON man visai nieko, vyras ten pagrinde perkasi, aš sau radau labai neblogą švarkelį, kurį mielai nešioju, tinka jis visur - ir į darbą ir į vakarėlį biggrin.gif aš mėgėja pirkt rūbus universaliam dėvėjimui biggrin.gif Mačiau per išpardavimus labai neblogų apatinių, kvaiša, pinigų pagailėjau, tokios sexy palaidinukės ir kelnaitės, dabar jau nagus graužiuos, nes dabar vėl sena kaina verysad.gif Kortelę turiu ir aš, bet sumos dar nesurinkom, o ir nuolaida ne tokia, dėl kurios, kad ją gaut, verta pirkt bile ką, tiesiog kai reikia kažko ir pamatom su vyru tai ir perkam, o kiek kaupias tie taškai, tegu kaupias, gal kada pririnksim bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=IevaIevute,2006 05 03, 12:35]
Su šita kortele tegul tavo draugai ir giminės apsipirkinėja, ten reikia tik vardą ir pavardę kortelės turėtojo prie kasos pasakyti, nuolaida didėja ir greitėja ax.gif
Atsakyti

turiu as jau daug ten prikaupus, kazkada vyrui garderoba naujinom, tai jis ten nemazai man privare, nors as beveik niekada neperku. tik aksesuarus kartais man patinkancius randu, bet is rubu tai nelabai..
Atsakyti
Man tai monton parduotuve labai patinka , vyras juokauja sako jau tu tai visa montonine, turiu ir nuolaida man atrodo 7 procentus thumbup.gif
isirenku ir graziu kelniu ir palaidiniu ir kostiumelius du turiu ir sventiniu drabuziu, tik ten beda su paltais ir svarkai visu rankoves per trumpos nes raso, kad ant 168 ugio blink.gif
Atsakyti
Perku darbinius rūbus ten. Patinka, nes kokybės ir kainos santykis atitinka. Aišku labiau mėgstu išpardavimus, tik kad dydžių ne visada randu, nes ten pagrinde labai lieknom ax.gif
Atsakyti