man Montonas patinka tuo, kad yra 32 dydzio drabuziu jei nebutu mango ar montono, visus rūbus man tektu siutis. ir ne tik man, o visoms mano seimos moterims (kazko labai jau mazos mes )
Mane MONTON paskutiniu metu kažko nuvylė - ryškus kokybės ir kainos neatitikimas: viskas siūta "tep lep", siūlės kai kur net neužkabintos... Prieš pirkdama turi gerai apžiūrėti, kad paskui nereikėtų gaišti laiko su grąžinimais. Net nenoriu lyginti su MANGO ar ZARA
Gavau sms, kad montone iki 50proc. nuolaidos. jetau, net nėra laiko po parduotuves palakstyt- sesija, darbai baigia gerklę užspaust bet gerai, pingučių susitaupo
Esu pirkusi montone dzinsus (senokai) ir svarkeli...norejau kostiumelio, bet sijonai prie svarkelio buvo tik ilgi...tikrai esu labai patenkinta, nes lengva derinti ir labai gerai nesiojasi...pritariu Laisvei, kad paskutiniu metu ir montone atsirado rubeliu su vienkartinemis siulemis, bet is esmes, tai tikrai kokybiski rubai...ir modeliai ju man labai patinka - tokie gana universalus...zinoma, kainos ne per ispardavimus truputi kandziojasi...
Gavau zinute kad ispardavimas, bet nulekiau ir pamaciau, kad tik sventiniams daugiausia rubams kur esu nusiziurejusi dvi bliuskutes trumpom rankovem tai kainos nepasikeitusios