Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

man Montonas patinka tuo, kad yra 32 dydzio drabuziu smile.gif jei nebutu mango ar montono, visus rūbus man tektu siutis. ir ne tik man, o visoms mano seimos moterims (kazko labai jau mazos mes biggrin.gif )
Atsakyti
Mane MONTON paskutiniu metu kažko nuvylė - ryškus kokybės ir kainos neatitikimas: viskas siūta "tep lep", siūlės kai kur net neužkabintos... Prieš pirkdama turi gerai apžiūrėti, kad paskui nereikėtų gaišti laiko su grąžinimais. Net nenoriu lyginti su MANGO ar ZARA irnesakyk.gif
Atsakyti
man modeliai ten nelabai patinka
Atsakyti
Gavau sms, kad montone iki 50proc. nuolaidos.
jetau, net nėra laiko po parduotuves palakstyt- sesija, darbai baigia gerklę užspaust doh.gif bet gerai, pingučių susitaupo bigsmile.gif
Atsakyti
aha, as ir gavau pranesima. thumbup.gif reiktu gal nuvaziuot pasiziuret ko gero yra.
Atsakyti
Esu pirkusi montone dzinsus (senokai) ir svarkeli...norejau kostiumelio, bet sijonai prie svarkelio buvo tik ilgi...tikrai esu labai patenkinta, nes lengva derinti ir labai gerai nesiojasi...pritariu Laisvei, kad paskutiniu metu ir montone atsirado rubeliu su vienkartinemis siulemis, bet is esmes, tai tikrai kokybiski rubai...ir modeliai ju man labai patinka - tokie gana universalus...zinoma, kainos ne per ispardavimus truputi kandziojasi...
Atsakyti
Gavau zinute kad ispardavimas, bet nulekiau ir pamaciau, kad tik sventiniams daugiausia rubams kur esu nusiziurejusi dvi bliuskutes trumpom rankovem tai kainos nepasikeitusios schmoll.gif
Atsakyti
Ar Monton nuolaidu kortele galioja visoms prekems, kai nebuna nuolaidu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2006 12 27, 22:34)
Ar Monton nuolaidu kortele galioja visoms prekems, kai nebuna nuolaidu, ar ne?

Visoms man net apyrankei nuolaida pritaike, o tom prekem kr nuolaidos uzkabintos tai aisku negalioja mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai sian bliuzele nusipirkau rytojaus kalediniam darbovietes vakarui, tuoj imesiu kokia

va tokia

tik cia manekenei ji kazkokia didoka labai doh.gif

ech nerodo ir isaugot neduoda, na ryt tada vakare ikelsiu foto doh.gif

va cia biski matosi bliuskute

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 28 gruodžio 2006 - 00:34
Man Monton nepatinka schmoll.gif labai nuobodūs modeliai ax.gif
Atsakyti
as montone ir retai perku, bet sikart krito i aki si bliuskute
Atsakyti