Įkraunama...
Įkraunama...

6-7 vietų vienatūriai Kas geriau?

Sveiki,

gal kas galetu pakomentuoti Wolksvagen Touran diesel automatas 2004-2006 m. Kaip ju automatines greiciu dezes, ar patvarios. Kiek kuro toks automobilis ima mieste?

dar galvoju apie Opel zafira 2005-2007 m. irgi noreciau dyzelio automato.

kuri automobili geriau rinktis? Gal kas patars.
Atsakyti
O gal kas turit Chrysler Grand Voyager? Ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2013 03 08, 13:06)
Sveiki,

gal kas galetu pakomentuoti Wolksvagen Touran diesel automatas 2004-2006 m. Kaip ju automatines greiciu dezes, ar patvarios. Kiek kuro toks automobilis ima mieste?

dar galvoju apie Opel zafira  2005-2007 m. irgi noreciau dyzelio automato.

kuri automobili geriau rinktis? Gal kas patars.


Deje tikriausiai dauguma vairuojame automobilius su mechanine greiciu deze ir varomus benzinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2013 03 31, 20:28)
Deje tikriausiai dauguma vairuojame automobilius su mechanine greiciu deze ir varomus benzinu  biggrin.gif



Del mechanines greiciu dezes sutinku, kad dauguma vazineja su mechanine. Bet as automatines noriu. Del dyzelio tai kazi ar Lietuvoje tik ne dyzeliu daugiau ? Na ir ne supermamoj cia atsakymu ieskoti reiketu tokiomis temomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainuliuke @ 2013 03 15, 19:39)
O gal kas turit Chrysler Grand Voyager? Ar patinka?


Aš šį autobusą vairuoju. Apie kelintų metų Grandą kalba eina? Iš karto sakau, kad apie dyzelius nieko pasakyti negalėsiu, nes giliau nesidomėjau, bet labai patenkintų mažiau nei nepatenkintų. Vienintelis Grando minusas - didelės sąnaudos. pas mane 2006 metų Town&Country 3.8 ltr., dujos. Važinėjant Vilniuje dujų srebia nuo 18 ltr. Daug tai ar labai daug - toks pats dyzelis ims apie 11-12 ltr. Mažesnėmis sąnaudomis manau gali pasigirti Toyota Sienna, bet ten jau kitas kainų diapazonas. Kol kas alternatyvos jam nematau, nes pas mane du vaikai savo krėsluose, o kitas jau be krėslo karaliauja gale. Kai kas pasakys, kad galima VW Sharaną ar kitą - tuo metu kai rinkausi jos manęs nesužavėjo.
Atsakyti
kažkada rašiau, dabar galiu papildyt ir apibendrint savo patirtį su mechaninėm:
Opel Zafira 1998m. 1,8L benzinas. Na link vienatūrių ax.gif labai patiko kol šeima buvo 4 asmenų, paskui tapo labai ankšta. Išlaikymas, patikimumas, sąnaudos ir saugumas avarijos atveju - nesiskundžiu, pasiteisino. Na ir šiaip Opeliukus mėgstam, kiek turėjom - nepavesdavo, tik va vietos jei daugiau žmogeliukų - prastai.. jei reikia komforto, tai 4 žmonės ir 2 nykštukai nebent keliaut, ilgai kelionei pilnu ekipažu būtų vargas + bagažinės irgi nebelieka. Į nykštukų vietas ropštis nepatogu.
Mazda MPV 2002m. 2L benzinas/dujos. Vieną kėdę išėmėm dėl patogaus vaikų kursavimo susėdimui, bagažinės lieka, kuro sąnaudos mišrus važiavimas 8-10l (trasoj tikrai tik 8l dujų), išlaikymas - pusėtinai, komfortas - važiuoklė minkšta, vaikus vežiot patogu, įvertinau, kad su vaikais bėginės durys - jėga. Atskiri kondicionieriai irgi privalumas, galiniai šoniniai langai atsidaro, išėmus sėdynes galima ir miegot, bagažinės pakankamai. Trūkumai: lepesnė važiuoklė duobėms ir rūdys ant arkų.. unsure.gif na, bet kuro sąnaudos tikrai glosto širdį.. ax.gif staigiuose posūkiuose ir slystant žiemą, kai "netikėtai užklumpa žiema"pasigedau stabilumo palyginus su Zafira..
Toyota Previa 2003m. 2L dyzelis. Kėdę vėl išėmėm lotuliukas.gif aukštesnė nei Mazda, mažiems vaikams įsiropšt sunkiau. Kuro sąnaudos apie 8l, važiuoklė kažkiek kietesnė, posūkiuose stabili, priežiūra - kol kas tyku, tik nusipirkus tai pirminis paruošimas (tepalai, filtrai, diržai, vandens pompa) ohoho su darbais kainavo.. ne kiekvienas meistras nori apsiimt, nes variklis po vairuotojo sėdyne. Šiaip smagi šeimynai, bagažinės man daugiau nei Mazdoj, dideli veidrodėliai, parktronikai, aukštai sėdi, patogios sėdynės (į tai labai kreipėm dėmesį, nes MB turi rimtų bėdų su stuburu) - jėga bigsmile.gif . Patogiai vaikus išvežioju ir susirenku. Trūkumai palyginus su Mazda: kondicionieriaus vieta galui be ryšio, nepasiskirsto vėsinimas vasarą normaliai, galiniai langai neatsidaro (visa tai Mazdoj nekėlė problemų per karščius) ir jei reikia išimt sėdynes, tai eina sau kokios sunkios.. doh.gif na valytuvai ne kelis eurus kainuoja, bet kokių neuždėsi ir bet kur nuėjus nenusipirksi (gal kam ir juokinga, bet mane tas erzina blush2.gif ) A, ilgesnė už Mazda kažkiek, tad parktronikai parkuojantis labai pagelbėja.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot, ar telpa 3 auto kedutes verso 7 vietu automobilyje antroje eileje? Na, kad i bagazine sodinti nereiktu? Aciu
Atsakyti
Kalbant apie šeimyninį automobilį vertėtų pasidomėti Honda F-RV. Gana kompaktiškas patogus 6 vietų vienatūris. Tiesa, bagažinė nėra didžiausia, bet protingai kraunantis, jos tūrio pilnai pakanka. mirksiukas.gif
Atsakyti

Turim Cirtoen C4 Grand Picasso. Mums - 5 asmenu seimai pats tas. Jei norime naudoti ir galines 2 sedynes tuomet jau daiktu nebus kur pasidet ir jos tokios kietokos ir mazai vietos, tai ten tik vaikams su autokedutemis sedeti. Pirkome tokia nes galima tris autokedutes padeti galinese sedynese ir jas galetume paversti kai reikes vyresneliui miegoti ilgesneje kelioneje nes jis jau sedi ant pasostes. Modelis nera didelis, bet talpus, kai rinkomes automobili labai nustebau pamaciusi ismatavimus :) Automobilis labai patinka. Nesugalvoju rimtu minusu :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 06 spalio 2017 - 09:30