Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės menininkės

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 14:06)
mielosios kūrybingosios mamytės,

turiu didelį prašymą Pabradės vaikų globos namų vardu.

Aplink Namą labai gražu - miškas, medžiai, žolė. Tik visą vaizdą darko kieme stypsantis bjaurios išvaizdos pastatas.

Gal kuri talentinga mamytė arba talentingos mamytės norėtų pamėginti jį išdažyti ryškiaspalviais piešiniais?


Nu aš tik mėgėja menininkė, bet jei tik arčiau gyvenčiau tikrai padėčiau doh.gif 4u.gif

Kitas klausimas. Gal kuri dizainerė dirba pagal specialybę ir gali papasakoti kaip kuria savo verslą? Dirba su komanda ar individualiai? kaip randa klientų ir pan. Domina viskas viskas nuo A iki Ž ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 29 lapkričio 2009 - 22:31
Atradau sia thumbup.gif temute
Sirdy esu prie meno ir nusprendziau stoti i Fledzinskienes dizaino kolegija interjeru mokytis,kadangi auginu 2 vaikucius mazajam tik metai rugseji sueina,bandysiu kaip nors susieti motinyste su mokslais,esu baigus konservatorija ir LMTA , o dailes taip ir ne,idomu ar ten priimtu be piesimo,interjeru keleta teko sukurt tai labai patiko norisi gerai viska ismokt,ar yra galinciu man patarti padrasinti siuo atveju.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!

Esu nedrąsi, tylenė, neturiu greitos reakcijos, neturiu darbo patirties, neturiu fizinės jėgos, neturiu išvaizdos. Norint ką nors mane išmokyti reikia lėtai kantriai ir ilgai aiškint. Galvoju gal man tiktų siuvėjos arba manikiūrininkės darbas (šių profesijų neturiu). Tik deja nežinau ar sugebėsiu. Būtų neblogai jeigu per vasarą galėčiau kokioj įmonėj padirbėt kažką pagal šias specialybes (nors kaip mokinė ar pagalbinė darbuotoja). Žinoma viską tektų nuo nulio aiškint, viską po keletą kartų lėtai rodyt. Pati esu baigusi ekonomiką, bet supratau , kad tai ne man (tik gaila kad per vėlai). Taip pat supratau, kad ir pardavėjos darbas ne man, nes ten taip greit parodo kaip ką daryti, o aš kitą dieną užmirštu seką ką po ko spausti bei lėtai dirbu (o dar man tos sveriamos nesveriamos bandelės atrodo vienodai, nesugebu jų atskirt).
Kaip manot ar tinka man siuvėjos ar manikiūrininkės specialybė? Kaip Jūs pasirinkot ką studijuot?
Atsakyti
Sveikos fotografės!

Niekur neatrandu temos, kur fotografės siūlo savo paslaugas. Turiu fantastišką istoriją, idėją jos įgyvendinimui, bet neturiu fotografės (nepykit, ieškau būtent moters šiam darbeliui).

Idėja susijusi su nėštumu. Istorija kuriama per laiką, tad ieškau tikrai patikimos fotografės iš Kauno. Jei kuri susidomėjote, esate su cinkeliu ir taip pat kupina idėja kaip ir aš, prašau brūkštelkit el.paštu lina.manke@gmail.com - papasakosiu plačiau apie savo idėjas ir norus.

p.s. pirmasis susitikimas su fotoaparatu turėtų būti jau rugsėjo 21d, maždaug nuo 10val. Trukmė 1,5val.
Kaunas


Atsiprašau, jei ne čia įsibroviau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kreipiuosi į jūsų pagalbos. Nerandu internete, kur galima būtų nusipirkti mentelę (мастихин фирмы ROSA Nr. 61 (рыбка)) ir dažus БЕЛИЛА ТИТАНОВЫЕ ФИРМЫ"ГАММА".
Atsakyti