Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

user posted image
5 dalis
Atsakyti
Vakar Senukuose daigelius pirkau, 50proc.nuolaida buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Žavingos svyrančių pelargonijų kaskados..Ech, kaip aš noriu, kad mano taip atrodytų wub.gif

Įdomu, ten tas visas gėlėtas balkonas..Itariu, dvieilė lovelių eilė yra..Viršuj loveliai ir apačioj..Nes viršutiniuose balkonuose jos gerokai trumpesnės..Kaip manot?
Papildyta:
Auge, anoj uždarytoj temoj rašei, kad tavo pelargonijos jau lauke iškeltos? Ne per anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 25, 13:06)
Žavingos svyrančių pelargonijų kaskados..Ech, kaip aš noriu, kad mano taip atrodytų wub.gif

Įdomu, ten tas visas gėlėtas balkonas..Itariu, dvieilė lovelių eilė yra..Viršuj loveliai ir apačioj..Nes viršutiniuose balkonuose jos gerokai trumpesnės..Kaip manot?

Man irgi noretus,kad mano taip atrodytu wub.gif ten ne dviem eilem,pati maciau.Pas mus daznai ant viesuju pastatu ju prikarsto loveliuose.Buna centre labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Zinau,kad as nekantri,bet man tos pelargonijos kaip sustojusios augti doh.gif vis laukiu laukiu,kad pradetu augti,o jos stovi. biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi kaip sustoję..jau taip lėtai auga..O ir tupinėju kaip apie vaikus: kiekvienu laistymu trešiu, kaip kad patariama su Schulzo trašom..Ir saugau nuo visko..Ir ko tik nedarau..

Sarafea, "pas mus" tai kur? Lt gal jos net neišauga tokio dydžio? Bet vaizdas super..Kitais metais tankiau pelargonijas sukišiu..Gal net vasarą į tarpus tų pačių šakelių pridaiginsiu į tarpus..

Nieko nėr gražiau už tas raudonas pusnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 25, 16:40)
Mano irgi kaip sustoję..jau taip lėtai auga..O ir tupinėju kaip apie vaikus: kiekvienu laistymu trešiu, kaip kad patariama su Schulzo trašom..Ir saugau nuo visko..Ir ko tik nedarau..

Sarafea, "pas mus" tai kur? Lt gal jos net neišauga tokio dydžio? Bet vaizdas super..Kitais metais tankiau pelargonijas sukišiu..Gal net vasarą į tarpus tų pačių šakelių pridaiginsiu į tarpus..

Nieko nėr gražiau už tas raudonas pusnis  wub.gif

4u.gif sveikos vienais metais auginau iš seklu petunijas tai nuo tada ir praejo noras daugiau ka auginti nes labai ištyso, nezinojau kad reikia nuskabyti viršūnėlias. O dabar vel galiu bandyti bet nežinau į ka ir kaip trešti... gal kuri turės kantrybės labai prašau:)
Atsakyti
Su petunijom labai daug terlionės..Vat aš sėjau pelargonijas, su jom mažiau vargo. Petunijas vien sėt pradėjus mečiau lauk..Ne mano kantrybei doh.gif Paprasčiau daigus nusipirkt ir vsio..Trešt tom pačiom žydinčių gelių trašom..Bet šiaip..viską įvertinus..jei atviram lauke ir pan..Nevertos dėmesio gėlelės, su kiekvienu lietum ir vėju stipresniu nervai ims, kad suvargo, kad aplūžo..Nebent pačiam balkone viduj augint apsimoka..Bet ir tai žiedus nužydėjusius reiks skabyt..
Reziume - jei laiko ir noro tupinėt apie jas yra..tai ok. Jei ne ir gėlių tikrai daug, nepatariu.

O pelargonijos good.gif Nei labai trapios, saulės kaitrios nebijo, nepalietos pabūna..ir puošnios labai..ne be reikalo juk užsienyje vien daugumoj jos ir auginamos plačiai...O kas labiausiai žavi, tai atsparumas viskam...ir tos žiedų kaskados.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 25, 15:40)

Pas mus tai Miunchene mirksiukas.gif
Tai va ir as tupineju tupineju,laistau kas antra laistyma su trasom rolleyes.gif

Va su sprigem tai vargstu doh.gif tik netycia uzlieju ant lapeliu ir jau nuvysta...daugiau gyvenime su jom nesiterliosiu.
Su petunijom esu turejus irgi reikalu,tai jos labai man trapios pasirode g.gif vabalais apspito,tai biski vejas,tai siaip kas apluzineja,suglebsta...labai man jau lepios biggrin.gif Gal kitos geriau moka su jom elgtis. 4u.gif
Atsakyti
Jo..atsimenu Miuncheną..Odeonplatze ar kaip ten vadinasi..Gražu..Čia vėl kiti vaizdai - duoklė pelargonijoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 26 balandžio 2009 - 09:37
Man tai labiau patinka tos svelniai ruzavos spalvos,nes ju lapai su tokiu pukeliu aptraukti ir atrodo stangresni,o tos raudonos kiek skystokos,tiek ziedais tiek veslume ax.gif

As tai uzsikreciau geraniju liga nuo tada kai gyvenu bute su balkonu.Vokietijoj kazkaip iprasta tos geranijos,kaip balkonas be geraniju ne balkonas biggrin.gif Jei Lietuvoj gyvenciau,gal ne taip pasinesciau g.gif ,nors i jus paziurejus tai ne ka maziau sergat geranijomis wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 25, 15:06)

Auge, anoj uždarytoj temoj rašei, kad tavo pelargonijos jau lauke iškeltos? Ne per anksti? g.gif

Ai nežinau , bet norisi ax.gif
aš ir anais metais anksti jas išnešiau thumbup.gif
Atsakyti
O susodintas sulfinijas ir kitus daigiukus jei as ryte isnesiu o vakare parsinesiu, nbus jiems per ilgai to lauko, ir trumpesniai tarpais reikia pratinti? o kada jau galima per nakti palikti?
Atsakyti