Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darbo rinkos mokymo centras

Kokie atsiliepimai apie siuos mokymus ,gal yra isidarbinusiu pabaigus siuos kursus? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Neseniai susidomėjau Klaipėdos darbo rinkos mokymo centro siūlomomis profesijomis. Pamaniau, kad kol nėra darbų, ar pakankamai pajamų pramogauti laisvalaikiu, galima išmokti kokį įdomų rankdarbį ar amatą. Susidomėjau pynimu, juk dabar įvairios pintinės, krepšeliai, dėžutės, pinti baldai, kilimėliai,.. viskas ateina į madą.. taip pat tai puiki galimybė įgyti naują profesiją mirksiukas.gif Tačiau iškilo problemėlė, pasirodo norinčių esu tik viena unsure.gif tenais man pasakė, kad norint vykdyti kursus reikia surinkti mažiausiai 5 asmenis doh.gif tai gal atsirastų savanorių?

Daugiau informacijos galite paskaityti http://www_klaipedos...i...9&Itemid=57

o norinčios galite rašyti man grete_akuleviciute@yahoo.com, tokiu būdu subūrus komanda bus galima nesiblaškant tartis su centru, kada galėtume organizuotis kursus.

lauksiu žinių,

Grete
Atsakyti
o kokios kainos ten? ax.gif
Atsakyti
Baigiau barmenu kursus, siunte darbo birza. Norint kazka ismokti - tikrai ismoksi, tik gaila kad grupej buvo labai daug nemotyvuotu zmoniu (dauguma po mokyklos baigimo ejo tik del to kad birza siunte). Neisidarbinau nes jau per velu buvo , nestuke.gif
Atsakyti

Domina, gal kas nesenai ten buvo? smile.gif
Atsakyti
mane ir domina 4u.gif bet kainu nematau unsure.gif
Atsakyti
Siandien parasiau uzklausa del kursu "Apskaita....." 20 sav, kaina 2100 lt blink.gif . Nu jau visai, sorry blush2.gif . Jau galvojau ... jegu bus 1000 nu jau max 1500 lt gal ir susigundysiu bet dabar, ne.
Atsakyti
oo, namazai g.gif tai turbut buhalterija ir administracija panasiai unsure.gif
Atsakyti
manau kad taip, jegu tik buhalterija ne daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 09 26, 20:49)
Siandien parasiau uzklausa del kursu "Apskaita....." 20 sav, kaina 2100 lt  blink.gif  . Nu jau visai, sorry blush2.gif . Jau galvojau ... jegu bus 1000 nu jau max 1500 lt gal ir susigundysiu bet dabar, ne.


tai cia mazdaug gaunasi uz 1sav 100lt, i menesi 400lt g.gif ir kaip ten tie mokymai kazin vyksta, speju kasdien po kazkiek valandu.
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2011 09 28, 10:55)
tai cia mazdaug gaunasi uz 1sav 100lt, i menesi 400lt  g.gif  ir kaip ten tie mokymai kazin vyksta, speju kasdien po kazkiek valandu.

kaip suprantu visa diena, nuo 8 ryto. Arba galima val( ten prie kursu raso) padalinti ir iseis val per diena. Bet kaina nemaza, labai gaila. A gal kas zino kur dar yra kursai "apskaita.."
Atsakyti
sveikutes,as planuoju siame centre lankyti dekoratyvins kosmetikos ir manikiuro kursus,butu labai malonu sulaukti atsiliepimu apie juos smile.gif ,nesinori pinigeliu ismesti i bala,visdelto ne 100 tekainuoja biggrin.gif
Atsakyti