QUOTE(Nala24 @ 2012 05 11, 22:37)
Sakau nuolat,nes jei ir iseinu,tai buna dienos metu,ir vaiku nemegstu krauti kitiems,nes jie yra mano pareiga ir atsakomybe. Taip su teciu lieka,bet nedaznai .
Labai gražu

Aišku, kam čia dažnai vaikui su tėčiu bendraut, nes jis kas vaiko gyvenime - taip, paliko sėklą ir prašalaitis... Vaikai tik moters pareiga ir atsakomybė, jokiu būdu ne tėčio, nes kaip minėta, jis kaip ir niekas...
Ir seneliam negalima vaikų 'kraut", jie aišku neturi teisės vieni pabendraut su anūkais asmeniškai, nes viską o viską turi padaryt mama, na, nebent į kirpyklą išeitų kada...
Neturiu nuotaikos būt labai mandagi, tai skaitau ir "žaliuoju"

nežinau, aš tai "užkraunu" savo vargšę trimetukę vargšams seneliams net kokiai valandai porąsyk per savaitę, kai išeinu į treniruotę, nes nematau būdo ją ten vestis - ką jai ten veikt, sėdėt sustingusiai dvi su puse valandos? beje, ji ko gero net išsėdėtų, bet manau, kur kas mieliau pasibūt pas senelius... čia kai kalbama, kad esą VISUR gali vestis ir vaikus

ir mano vargšas vyras mielai būna su savo dukra - po darbo, savaitgaliais... dieve dieve, kaip tas mano vargšas vaikas nuo to nukenčia, kai aš pagalvoju - nes juk tai MANO atsakomybė ir pareiga su savo vaiku būt, jau tik niekieno kito