QUOTE(paslydau @ 2009 05 21, 10:46)
as dabar taip pamasciau, kad turbut labiausiai liudi ir "serga", tos moterys, kuriu vyrai nepadeda, nepagiria, nesirupina zmonomis, neperima dalies darbu ir t.t. tada moteriai ir kyla visokiu minciu, o ir maziau laiko lieka kai viska pati turi pasidaryti.. mano vyras dziaugiuosi kad rupinasi, tai net kazkaip geda butu verkt ir liudet kai tiek pagalbos.

QUOTE(alfa159 @ 2009 05 21, 13:08)
Aukso zodziai. Kad nesubobeti, reikia jaustis moterim, o ne boba. O kad jaustis moterim- siuvinejimas ir pavyzdine leliaus uzpakaliuko prieziura, deja, nepades.
Apsispresti del vyro reikia. Arba stengtis patikti esamam, arba kazkam kitam.
Apsispresti del vyro reikia. Arba stengtis patikti esamam, arba kazkam kitam.
mhm, manau reikia rasti atspirti. gal dar laiko priimti sprendimams reikia. kazkaip viskas dar pakibe ore. tas nedziuginantis permainu metas..
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 21, 14:18)
Na aš pabersiu kitokių emocijų:
aciu. panasu, kad rasai i situacija zvelgdama laiko perspektyvoje. grizai i darba, isiliejai i kolektyva, numetei svori. tikiu, man irgi viskas taip bus. tiesiog prioblema labiau yra cia ir dabar. pilkoj kasdienybej. o kai vyras is darbo grizta 23 valanda, o tada krinta miegoti - visai enkaltinu tu apaugusiu taukuciais ir prizelusiom pazastim. nes mano leliukas reikia nuo ryto iki vakaro tai tos pora valandu kurias jis miega man vos vos uztenka pavalgyt, isskalbt rubelius ir kt mamos rupesciai. aisku, stengiuos save susitvarkyt. bet tai en tas kai eini i darba.
palikt maziuka auklei?? kazkoks nesveikas motiniskas instinktas dar veikia - negaleciau net savo mamai pailkt. bet praeis. manau po menesio poros atsigausiu.. maziuke dar dukryte labai.
Papildyta:
QUOTE(Akva @ 2009 05 21, 15:25)
.
Esu maciusi ne viena atveji, kai vyras po leliuko gimimo pradeda dirbti dar daugiau nei iki to ir namie tampa sveciu, o moteryte sedi visa taukais apaugusi, apzelusiom pazastim, nes "vyras jai nepadeda". O vyrui ji tiesiog nebeidomi.
Esu maciusi ne viena atveji, kai vyras po leliuko gimimo pradeda dirbti dar daugiau nei iki to ir namie tampa sveciu, o moteryte sedi visa taukais apaugusi, apzelusiom pazastim, nes "vyras jai nepadeda". O vyrui ji tiesiog nebeidomi.
o is kur fiziskai rasti jegu? kai vaikutis neramus, kai sergantis kai nemiega naktimis? taukus ir pazastis galima susitvarkyti. bet tuo idomi-neidomi neapsiriboja. va tai ir turejau omenyje skelbdama tema - ka daryti kad nuo ryto iki vakaro triusdama su savo kudikiu butum vyrui idomi.. kaip ensubobeti. kokie tie bendri salycio taskai?