Įkraunama...
Įkraunama...

kaip "nesubobėti" atsiradus vaikeliui?

manau pati autore ir atsake i savo klausima, prie temos parasydama "Kaip nesubobeti,kai pasaulis sukasi tik apie vaika".paslaptis labai paprasta- nereikia leisti,kad visa tavo pasauli uzpildytu tik vaikas. reikia eiti pasikulturinti,arba tiesiog iseiti susitikti su draugemis,ir jokiu budu neuzsisedeti namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką reikšia subobėti? gi ne turguje siemkas pardavinėji doh.gif Man atrodo kad visas tėvų pasaulis ir turi suktis aplink leliuką, iki metukų laiko tai tikrai ir tik su jo norais turi derintis tėvelių gyvenimas 4u.gif kada daugiau jei ne dabar gyventi stebuklėliu savo, gaudyti jo šypsenas, auginti dantukus, mokinti ploti katučių ir padėti atsisėsti wub.gif labai greitai ateis laikas kai mažasis angelas nebenorės būti paimtas ant rankų, bučiuojamas, nes bus jau "suaugęs ir savarankiškas" rolleyes.gif joks čia subobėjimas, vaikas niekada netrugdys nei susitikimams su draugais, nei jokiems kitiems dalykams, kaip gali trukgyti arba neigiamai veikti gyvenimą tas, kurį myli labiausiai pasaulyje? schmoll.gif bent jau mano tokie jausmai ir požiūris šiuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu visiskai 4u.gif mano vienas draugelis kai suzinojo, kad maitinu tada dar tik 3 men dukryte, man pareiske uzuojauta doh.gif nu va, sako, tai nei isgert, nei pabaliavot negali. ziurek, nesubobek tik. maniske tai ne dienos nemaitino, juk visa laika priristas butum. nu ka tokiam gali pasakyt? uzuojauta tau ir tavo vaikui smile.gif nes yra laikas baliavot, yra laikas kakucius ciupinet smile.gif dar galima rasti sirdziai mielu uzsiemimu. ziurint kas patinka, as pvz platinu kosmetika. tam nebutina kur nors vaiko palikti. kitam gal patinka skaityti, uzsiimti rankdarbiais ar dar kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinukas :): 12 gruodžio 2009 - 00:13
smile.gif+2009 12 12, 01:09-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 12 12, 01:09)
nu ka tokiam gali pasakyt? uzuojauta tau ir tavo vaikui smile.gif

drinks_cheers.gif užuojauta tikrai drinks_cheers.gif jei tėvams smagiau baliavoti, gerti nei vaikutį pienuku savo maitinti ir apsikabinus kad ir Naujuosius sutikti - čia jau tikrai užuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2009 11 25, 12:54)
Noreciau pasidziaugti, kad temos autorei jau daug geriau 4u.gif

O siaip manau, kad viskas priklauso nuo pacios moters, yra tokiu, kurios net nepagimdziusios virsta "bobomis" (labai baisus zodis), o yra tokiu, kurios ir turincios keturis vaikus islieka idomios ir sau ir vyrui ir aplinkiniams. Aisku, tas periodas kai paskesti vystykluose su mazais leliukais neisvengiamas, bet jis labai greit praeina, tereikia ji isgyventi ir vel atrasti savyje moteri, pamilti pasikeitimus juk tai tik privalumai - tu tapai mama, taigi realizavai save naujoje srityje.

Sekmes visoms isgyventi ta sunku pirmu menesiu laikotarpi, VISKAS PRAEINA 4u.gif

sutinku, kad viskas priklauso tik nuo saves pacios! Visos mes sukames apie savo kudikius, ir manau, tai nuostabu, bent jau man tai kelia tik dziaugsma! Bet Kai iseinu is namu, niekas net itarti negali, kad 6 men. esu be miego, nes vaikas valgo kas 2 Val., kad esu pavargus ir kad ji dar maitinu pati! Reikia visai nedaug pastangu, ir as save laikau dabar dar grazesne, nes motinyste man tinka ir labai patinka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroha: 01 sausio 2010 - 19:45
o man buvo sunku viska teko daryt paciai,vyras baiginejo mokslus ir dirbo, man mazai padedavo buvo didziulis nuovargis nuo bemiegiu naktu nes vaikas miegojo po 1.5-2 val o paskui duok est doh.gif sau visiskai neturejau laiko ir uzmirsau visus maluonumus blush2.gif as apsileidau bet nesubobejau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2009 05 21, 09:46)
Man juokas ima is bobyciu, kurios turedamos viena vaikeli is chalato neislipa, suspeja tik vaikui valgyt paduoti, o namuose kaip po uragano. Aisku, tuomet visas pasaulis kaltas, bet is tikruju, kaltos jos pacios!

Nesakyčiau taip kategoriškai. Dar viskas priklauso ir nuo vaiko. manoji nuo gimimo visai niemiegodavo, tik ant rankų pienuką traukdama užsnūsdavo keliom minutėm ir nebandyk jos padėt, nes iš kart pabusdavo ir šaukdavo visa gerkle doh.gif tai aš turbūt buvau ta tinginė mamytė, kurios namai buvo kaip po karo, o pati net pavalgyt nesugebėdavau, ir ne kartą verkiau iš beviltiškos situacijos, kad noriu gert, o su vaiku ant rankų negaliu įsipilt. Aišku, paguldydavau aš ją kartais klykiančią, kad pati galėčiau bent atsigert ar į Wc nueit, bet tai džaiugsmo neteikė. Vežimuke irgi nemiegodavo, nuo 3 mėn tampiau nešynei. Žodžiu, kiek atsimenu pradžia buvo baisi. Apie savęs preižiūra nebuvo nei ko kalbėt. Nemažai svorio nukrito pradžoje (buvo +23, liko +4), bet paskui svoris nubekrito, nes tik nakčiai užmigžius vaiką aš galėdavau kažką skirt sau, ir tas kažkas sau buvo besaikis ryjimas blush2.gif (nors kažkoks malonumo šaltinis). Lyg koks užburtas ratas iš kurio negali ištrūkti.
Dabar jau daug lengviau, bet kai prisimenu per ką praėjau, tai suprantu visas mamytes, kurioms labai sunku ir mažai ką gali pakeisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 20 sausio 2010 - 16:59
smile.gif+2009 12 12, 01:09-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 12 12, 01:09)
nu va, sako, tai nei isgert, nei pabaliavot negali.

Manes kai nestumo gale paklausdavo ar ketinu maitinti pati ir kai atsakydavau teigiamai, vos ne isvisu susilaukdavau uzuojautos, kad "sausi" metai nusimato doh.gif Juokingai man skamba tokie komentarai, juk ir nestumo metu nei laso alkoholio neragavau... Be to pries pastojant zinojau kas manes laukia, tam pasiruosiau, atsidavaiu ir esu tikrai laiminga.
Atsakyti
g.gif nu tu matai kaip gaunas biggrin.gif jei maitini tai jau blogi metai nusimato... nes gert negalėsi biggrin.gif tai mane reikėtų uždaryt tokių piliečių nuomone į įstaigą kur palatos minkštom sienom... nes aš kad ir nemaitinau... vistiek negėriau...
o dėl subobėjimo... tai niekada nesakykit niekada... mano zuikiai abu buvo ramūs, tai galėjau ir sau, ir vyrui, ir namams, ir pomėgiams laiko skirt... o va artima giminaitė... vos ne giltine pavirto... vaikutis iki 6 mėn vemdavo nuolat... tai jai tikrai ne iki namų tvarkos ir savęs pateikimo buvo... ir dar atsirasdavo idiotų aiškinančių, kad reikia savim rūpintis... tipo kas čia atsitik jei paliksi kelioms minutėms ir nueisi į dušą... o kad vaikas nežinia kiek kartų duso apsivėmęs ir tik sekundei nusisukus tai tipo nusišneka ir savo asileidimą taip paaiškina blink.gif
aišku yra visokų žmonių... bet... ne visada viskas taip atrodo kaip yra...
Atsakyti
Tikrai uzuojauta tiems kam svarbiau pagert ir pabaliavot.Negeriau niestumo metu ir pradejau ragaut po truputi tik kai vaikui buvo virs triju metu.Visa ta laika negeriau ir nenorejau,kiti to negalejo suprast.Tiesiog man nepatinka buti ikaususiai ar tuo labiau girtai.Taip dabar su vyru vynelio isgeriam ir sveciuose kokteiliuku ar sompaniuku pasimegauju,bet viskas proto ribose,as tikrai nenoriu kad mano vaikas mane girta pamatytu.
O kas liecia subobejima,tai viskas priklauso tik nuo musu paciu.Pradzioje labai sunku,nes viskas sukasi tik apie leliu,o kai darosi savarankiskesnis,galima ir sau daugiau laiko skirt.As megstu skaityt,fotografuot,megst,siut,siuvinet ir ta darau kai tik laiko yra,aisku jau ir mano bernas didelis 4,3m smile.gif ,nors laiko ir demesio jam tenka labai daug skirt.
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 12 11, 02:06)
Ką reikšia subobėti? gi ne turguje siemkas pardavinėji doh.gif Man atrodo kad visas tėvų pasaulis ir turi suktis aplink leliuką, iki metukų laiko tai tikrai ir tik su jo norais turi derintis tėvelių gyvenimas  4u.gif kada daugiau jei ne dabar gyventi stebuklėliu savo, gaudyti jo šypsenas, auginti dantukus, mokinti ploti katučių ir padėti atsisėsti  wub.gif labai greitai ateis laikas kai mažasis angelas nebenorės būti paimtas ant rankų, bučiuojamas, nes bus jau "suaugęs ir savarankiškas"  rolleyes.gif joks čia subobėjimas, vaikas niekada netrugdys nei susitikimams su draugais, nei jokiems kitiems dalykams, kaip gali trukgyti arba neigiamai veikti gyvenimą tas, kurį myli labiausiai pasaulyje?  schmoll.gif bent jau mano tokie jausmai ir požiūris šiuo klausimu mirksiukas.gif

Prtariu visu 100 % drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Kiekvieną kart užplaukus juodai bangai,stengdavaus galvoti ir įsivaizduoti,kad aš guliu didelėj žalioj,skaniai kvepiančioj,gaivioj pievoj.Stengdavaus net kvapą pajaust.

O kaip patiko ši idėja smile.gif
ir aš taip darysiu!
Atsakyti