Įkraunama...
Įkraunama...

žaizdelės nosyje

sveiki.jau apie 3 menesius su vyru turim viena problema-zaizdeles nosyse unsure.gif is pradziu nekreipem demesio,galvojom gal del sauso oro,tepem vazelinu nosies ertme.atrodo jau ima gyti vienos,kitos atsiranga,jos lb skaudzios ir nemalonios. gal yra susidurusiu su tokia problema?kaip gydyti?dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 04 29, 11:14)
sveiki.jau apie 3 menesius su vyru turim viena problema-zaizdeles nosyse  unsure.gif  is pradziu nekreipem demesio,galvojom gal del sauso oro,tepem vazelinu nosies ertme.atrodo jau ima gyti vienos,kitos atsiranga,jos lb skaudzios ir nemalonios. gal yra susidurusiu su tokia problema?kaip gydyti?dekui  4u.gif

Ir man taip buvo. Ant tų žaizdelių atsiranda šašeliai, juos labai norisi nukrapštyti, o po to pasidaro dar blogiau, tos žaizdelės didėja. Man padėjo antibiotiko tepaliukas Fucidin arba Baneocin, reikia tas vietas patepti ir kuo mažiau rankomis liesti ( aš ausų krapštuką su vata naudojau), nekrapštinėti, kad uždegimas toliau neplistų, jei gleivinė džiūsta galima patepti aliejum su vit. A ar Nisita tepalu.
Jei nepadės pas LOR gyd. nueikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 07 gegužės 2009 - 11:34
Man Nisita padėjo, bet nepašalinus priežasties greičiausiai vėl atsinaujins g.gif
Atsakyti
Laba.
Susidūriau ir aš su šiuo nemalonumu.
Galbūt kas galite pasidalinti patirtimi? smile.gif
Atsakyti