Keliamės čia.

QUOTE(Evute @ 2009 05 06, 12:38)
O tai 5 is begginerio nedirba

Registras naujoje temukeje

Ačiū už naują temą. Karts nuo karto užsuku paskaitinėti, bet dažniausiai tyli būnu. Ar čia pavasaris visus veikia, kad darbo našumas sumažėjęs (ir nuo to tik sunkiau dirbti
).
Pastaruoju metu taip nėra noro...

QUOTE(daite @ 2009 05 06, 14:29)
Ačiū už naują temą. Karts nuo karto užsuku paskaitinėti, bet dažniausiai tyli būnu. Ar čia pavasaris visus veikia, kad darbo našumas sumažėjęs (ir nuo to tik sunkiau dirbti
).

Pas mus pastarasias trys savaites vaikai kaip isgeibe per pamokas, tiesiog uzgriuna ant suolo ir sako mokytoja nepykit bet negaliu nieko sau padaryt.

QUOTE(daite @ 2009 05 06, 15:29)
pavasaris juk

Ačiū už namučius Pasaule

Šiandien užsisakinėjau New Opportunities Pre-Intermediate vadovėlius ir visą kitą prie šio vadovėlio. Pamačiau, kad yra DVD šiai programai. Sakykit, o kas tame DVD yra? Kokia nauda iš jo?
QUOTE(Pasaulė @ 2009 05 06, 14:05)
Aciu uz nauja temuke - bus malonu cia vel uzsukti

Laba ryta. pas mane irgi sunku dirbt, vaikams visai nesinori, jau laukia nesulaukia atostogu.tikrai kad sukrite ant suolu, kazkur skrajoja padebesyse
sunku taip, tuo labiau kad ir pati jau pavargus, lauki tu atostogu.
Norejau paklaust del ankstyvojo anglu kalbos mokymo? jau nuo siemet jis turi buti? kiek savaitiniu pamoku turetu buti pradinems?

Norejau paklaust del ankstyvojo anglu kalbos mokymo? jau nuo siemet jis turi buti? kiek savaitiniu pamoku turetu buti pradinems?
Sveikutes, noreciau paklausti kaip graziau skambetu angliskai sitas sakinukas "Išanalizuoti darbuotojų asmeninius poreikius", cia kad nebutumet tokios apsnudusios
Dekui labai

Dekui labai
Help
help
help
rytoj antra dalis atnaujintų programų seminaro, reikia turėti namų darbus
žinoma, jų nėra
bet gal kuri padariusi turite ir jau atsiskaitėte, pakeistume su kolegėmis ir pritaikytumėme savo vadovėliui
kas seminaruose tuose buvo žino apie ką aš čia
reikia pagal naujas kompetencijas pamokos plano ir pamokų ciklo
jei kas šiandien atsilieptų nežinau kaip dėkinga būčiau ir aš, ir kitos mūsų anglistės
prašom į až
griebiuosi kaip šiaudo

rytoj antra dalis atnaujintų programų seminaro, reikia turėti namų darbus

QUOTE(ievuze 2008 @ 2009 05 07, 07:36)
Laba ryta. pas mane irgi sunku dirbt, vaikams visai nesinori, jau laukia nesulaukia atostogu.tikrai kad sukrite ant suolu, kazkur skrajoja padebesyse
sunku taip, tuo labiau kad ir pati jau pavargus, lauki tu atostogu.

Pas mane kitais metais pas 2okus bus 3 pamokos, o pas 3iokus ir 4okus po dvi pamokas. ir dar kaip supratau treciokams viena pamoku is papildomu bus o kita, tiksliai nepamenu, bet irgi is kito dalyko ima...