Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Keliamės čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2009 05 06, 12:38)
Merginos, o as yra New Opportunities 5 klasei? Kiek girdejau nuo 6 klases tik g.gif

O tai 5 is begginerio nedirba g.gif
Registras naujoje temukeje 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą. Karts nuo karto užsuku paskaitinėti, bet dažniausiai tyli būnu. Ar čia pavasaris visus veikia, kad darbo našumas sumažėjęs (ir nuo to tik sunkiau dirbti doh.gif ).

Pastaruoju metu taip nėra noro... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 05 06, 14:29)
Ačiū už naują temą. Karts nuo karto užsuku paskaitinėti, bet dažniausiai tyli būnu. Ar čia pavasaris visus veikia, kad darbo našumas sumažėjęs (ir nuo to tik sunkiau dirbti  doh.gif ).

Pastaruoju metu taip nėra noro...  doh.gif

Pas mus pastarasias trys savaites vaikai kaip isgeibe per pamokas, tiesiog uzgriuna ant suolo ir sako mokytoja nepykit bet negaliu nieko sau padaryt. doh.gif Ir per visas pamokas taip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 05 06, 15:29)
Pastaruoju metu taip nėra noro...  doh.gif

pavasaris juk mirksiukas.gif ir man apmažėjo noras dirbt... o tai ką apie vaikus kalbėt tongue.gif

Ačiū už namučius Pasaule 4u.gif
Atsakyti
Šiandien užsisakinėjau New Opportunities Pre-Intermediate vadovėlius ir visą kitą prie šio vadovėlio. Pamačiau, kad yra DVD šiai programai. Sakykit, o kas tame DVD yra? Kokia nauda iš jo?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 05 06, 14:05)
Keliamės čia. mirksiukas.gif

Aciu uz nauja temuke - bus malonu cia vel uzsukti 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta. pas mane irgi sunku dirbt, vaikams visai nesinori, jau laukia nesulaukia atostogu.tikrai kad sukrite ant suolu, kazkur skrajoja padebesyse unsure.gif sunku taip, tuo labiau kad ir pati jau pavargus, lauki tu atostogu.
Norejau paklaust del ankstyvojo anglu kalbos mokymo? jau nuo siemet jis turi buti? kiek savaitiniu pamoku turetu buti pradinems?
Atsakyti
Sveikutes, noreciau paklausti kaip graziau skambetu angliskai sitas sakinukas "Išanalizuoti darbuotojų asmeninius poreikius", cia kad nebutumet tokios apsnudusios mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Dekui labai
Atsakyti
Help 4u.gif help 4u.gif help 4u.gif
rytoj antra dalis atnaujintų programų seminaro, reikia turėti namų darbus blush2.gif žinoma, jų nėra ax.gif bet gal kuri padariusi turite ir jau atsiskaitėte, pakeistume su kolegėmis ir pritaikytumėme savo vadovėliui 4u.gif kas seminaruose tuose buvo žino apie ką aš čia rolleyes.gif reikia pagal naujas kompetencijas pamokos plano ir pamokų ciklo 4u.gif jei kas šiandien atsilieptų nežinau kaip dėkinga būčiau ir aš, ir kitos mūsų anglistės wub.gif 4u.gif prašom į až ax.gif griebiuosi kaip šiaudo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze 2008 @ 2009 05 07, 07:36)
Laba ryta. pas mane irgi sunku dirbt, vaikams visai nesinori, jau laukia nesulaukia atostogu.tikrai kad sukrite ant suolu, kazkur skrajoja padebesyse  unsure.gif  sunku taip, tuo labiau kad ir pati jau pavargus, lauki tu atostogu.
Norejau paklaust del ankstyvojo anglu kalbos mokymo? jau nuo siemet jis turi buti? kiek savaitiniu pamoku turetu buti pradinems?

Pas mane kitais metais pas 2okus bus 3 pamokos, o pas 3iokus ir 4okus po dvi pamokas. ir dar kaip supratau treciokams viena pamoku is papildomu bus o kita, tiksliai nepamenu, bet irgi is kito dalyko ima...
Atsakyti