Viskas prasidejo kovo 31d,kai mano pilvukui buvo apie 30savaiciu.Iki tol jokiu nestumo problemu neturejus,pradejau kraujuot.

MB staigiai nuveza i ligonine,ten patikrina ar nera atsidarymo,paima tyrimus-atseit,viskas gerai,vaziuok namo,jei tyrimu atsakymai bus blogi mes su tavim susisieksim.Kiek lengviau atsipuciau,bet vistiek galvoj kirba mintis,kad cia kazkas netaip...

po poros dienu kraujavimas vel uzeina,tik si karta ji lydi skausmai,nors ir nedideli.MB ir vel mane veza i ligonine.Si karta paguldo,gaunu doze steroidu,atseit jei butu prieslaikinis gimdymas,vaikucio plauciai spetu issivystyt greiciau.Pora dienu mane ten palaiko,ir vel isleidzia namo,liepia ilsetis.Ta vakara guledama lovoj pasimegaudama ziuriu kaip MB tvakro kambarius

Taip poilsiaudama datempiu iki balandzio 9d. Vakare kraujavimas truputi sustipreja,prasideda skausmai,tik si karta nekreipiu i juos demesio,galvoju ko vaziuot i ta ligonine jei ten paguldys palaikys ir vel paleis,juk issimiegot galiu ir namie... beto tuoj velykos,o ju visai nenoriu praleist ligonines lovoj.

MB gryzta is darbo,pamato mano veido israiska (kai uzeina skausmai) ir vel liepia vaziuot i ligonine,kad ir kaip prasau palikt mane namie,jis manes neklauso...

na ka,ir vel mane veza i ligonine... ten visi labai uzsieme,laukiu pora valandu kol mane patikrins.atbega daktare,dar bandau reikalaut,kad man vel darytu tyrimus,o ji pavarto mano kortele,randa kovo 31d tyrimu atsakymus,pasako,kad man kazkokia "infection"pasako,kad delto kraujuoju ir skauda,paskiria antibiotikus,ir net nepatikrinus ar nera jokio atsidarymo,isbega priimt gimdymo.na ka,as ir vel ligoninej...

visa nakti kankinuosi su skausmais,nors jie ir nera labai stiprus,bet miegot trukdo... sesele pasiulo "panadol" tablete..nepadeda.. ryte skausmai truputi aprimsta,todel truputi pamiegu..veliau sesele pranesa "dziugia zinia" kad siandien daktare manes nevizituos,o lauks rytojaus,kad matytu ar antibiotikai nors kiek padejo...

nebelaiko nervai,guliu lovoj ir zliumbiu

skausmai vel uzeina,reguliarus,ir vis stipreja...sesele vel siulo "Panadol",atsisakau,juk vistiek nepadeda..Tada pasiulo leidziamu nuskausminamuju,bet pataria juos pasilikt nakciai,nes nakti juk skaudes labiau.sutinku su ja ir toliau kenciu.skausmai stipreja,kraujavimas irgi.vakare,apie 20val atvaziuoja aplankyt MB ir mano mama.mama,pasiziurejus kaip as tvirtai isikimbu i lovos krasta uzejus skausmui,sako,vaikeli jau cia tau nuo tos infekcijos taip skadet negali,gal tu gimdai??? as tik juokiuosi,baik tu mamyt juk dar ne laikas,beto daktare sake,kad nuo infekcijos cia taip... tuo metu ateina sesele,jai irgi kilo itarimas,kad man kazkas netaip

ji atsitempia daktare,kad mane vis delto patikrintu..daktare apziuri mane,ir nustebus pranesa: 4cm atsidarymas,rinkites daiktus,vaziuojam i gimdykla! as tokia

dar bandau gincytis,kad as negimdau,man infekcija,juk dar tik 32savaites,bet niekas manes nebesiklauso... mama su MB renka mano daiktus,po 15min mes su MB jau gimdykloj..mane dar karta patikrina,sako jau 7cm! as ir vel soke..

tarp saremiu dar juokauju su MB,sprendziam koki varda duosim suneliui (jau zinojom kad bus berniukas). dar sakau,kad musu vaikas bus gimes balandzio 11d(negalvojau kad spesiu pagimdyt iki 12val) kai atsidarymas pasiekia 9cm,man visai nebejuokinga

tik guliu ir dejuoju,liepiu MB neliest manes,o tarp saremiu kazkodel prasau kad man paglostytu galva.. o jis tik sedi,bando vaidint ramu ir ramina mane..jauciu,kad jis jaudinasi ne maziau nei as.. akusere vis liepia per saremi kvepuot linksmuju duju...as ju nenoriu,nuo ju darosi silpna...MB dar isbega parukyt ir paskambint visiem artimiausiem pranest,kad tuoj gims musu mazylis..kai gryzta,gauna rekt,kad taip ilgai mane buvo palikes viena besikankinancia (nors uztruko,ne daugiau kaip 10min),man jau dingsta laiko nuovoka... pradedu jaust kad noriu stumt...pasakau seselei,mane patikrina,tada jau subega koki 6 daktarai,tiksliai net neatsimenu kiek ten ju buvo...visi choru rekia stumt...va tada prasidejo baisiausias skausmas...

stumiu,liepia stipriau..nepajegiu..MB glosto man galva ir liepia stumt...vel saremis vel stumiu...visi rekia stumt stipriau...o man viena mintis galvoj,eikit jus visi na****,patys ir stumkit...

o MB ziuri man tarp koju ir sako,kad jau matyt galvyte,jau nedaug liko,kad dar pasistengciau...nu gerai galvoju,dar viena karta,ne daugiau...

stumiu is visu jegu,jauciu kaip mane kerpa,pradedu rekt...

ir tada uzgimsta musu sunelis Nikolas

atsimerkia,apsidairo ir pradeda verkt...23.15val,vsdelto spejau balandzio 10d..

man jo neduoda,skuba patikrint ar viskas gerai,nes juk jis labai mazas...MB buciuoja mane,neistardamas nei zodzio,matau kad be galo susijaudines...tada atnesa parodyt musu mazyli,pasako,kad 44cm sveria 1,660kg ir kad,aciu dievui,kvepuoja pats,su plauciais viskas gerai...tada ji greitai isnesa i inkubatoriu.mane susiuva ir nuveza i palata.MB isledziu namo ilsetis...ligoninej musu mazylis praleido tik 17 dienu,labai greitai stiprejo ir augo...dabar jam jau menuo,sveria 2,4kg gerai valgo ir miega..o as dekoju Dievui,kad mano mazylis,nors ir gimes peranksti,yra toks sveikas ir stiprus...
Papildyta:
atleiskit uz klaidas...