Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonė,kuri virto realybe

„Mažyte,gal pagalvokim apie brolį Matui,būtų du metai skirtumas“
„Būtų faina,bet kodėl brolį , gal sesytę pirkim. Bet ar tikrai mes išgalėsim ir kažin ar Matas ne per mažas?“
„ Viskas gerai,juk esam dviese,susitvarkysim“
Penkis mėnesius laukimo,nerimo ir nieko,vis ateina tos nelemtos mano dienos verysad.gif „ Nieko,bus Kalėdos,stebuklų metas ir aš tavęs,mažyti,sulauksiu“ pamasčiau. Mmm vėluoja 2 dienos ,sausio 1 ryte atsikeliu,nueinu i wc ir ką,raudoną.Grįžtu ir verkiu „ Na kodėl? Kodėl Kalėdos nepadare stebuklo?“
„ Mažyte,neatneše Kalėdų senis mums mažiuko,tikrai atneš trys karaliai „ Sausio pabaiga,aš nebegaliu . Lekiu testo,tikiu,kad jau bus,tikrai bus . Pasidarau testą ir pamatau II bigsmile.gif Kokia laimė,koks džiaugsmas,paskambinu vyrui ,o jis : „ aaa mmmm,smagu,faina “ bet balsas tikrai ne toks,kokį tikėjaus išgirst ....
Vakaras,štai ir brangiausias namie,pasikalbam,pasirodo sutriko jis,bet be galo laimingas.
Štai ir vasario galas,man pusles uždegimas,nori nenori reikia eiti pas gine. Nueinu,pasakau,kad laukiuosi,pasakau,kad puslę skauda. Gydytoja liepia gult ant stalo,echo vietoj,pažiurim ką matom bigsmile.gif Uždeda ant pilvo ir atitraukia „ matau,bet matau DU “ blink.gif Vyras ,sako,kad to ir tikejos. O aš, „ aš negaliu patiket,negali būti,visada maniau,kad dvyniai tik išrinktiesiems,kad eiliniam žmogeliui taip negali pasisekt. Du,du,ačiū tau,Dievuli,negaliu patikėt,DU. O,kaip dabar bus?Matas mažutis,čia du,kaip as susitvarkysiu,juk mano mažiui ir dirbt reikia,ką aš darysiu....DU,kokia laimė,turėsiu dvynukus,du vienodus pipiriukus arba pipiriukes....Kažin,o kaip Matas priims ,kaip jis sureguos,kad du,o ar mokėsiu paskirstyt dėmesį,o mano meilės visiems keturiems užteks?.... Aišku užteks,jei užteko gimus Matui,užteks ir dar dviem,viskas bus gerai....kaip mamai pasakyt tą zinią,gi nugrius,buvo prieš ji,sakė nereikia jums antro,palaukit ,jus dar jauni...DU,o Dievuleliau,ačiu tau uz tuos DU „ visa tai man mintyse perbėgo per kelias minutes. Gydytoja patikino,kad tikrai bus du,nes širdutes plaka thumbup.gif Tik nežinia ar bus vienodi,nesimatė placentų skaičiaus,bet koks skirtumas,svarbiausia du bigsmile.gif thumbup.gif Sugalvojom vardus ir mergytėms , ir berniukams , ir porelei,bet sako vaikai atsineša vardus patys.Gerda savo vardeli nešėsi labai ilgai ,dar budama visai mergaitė svajojau,kad būtinai mano dukrytė turės šį vardelį.O Džiuga savo vardelį gavo tik gimus,turejo būti Grytė,bet tečiui prilipo Džiuga biggrin.gif

Neštumas nebuvo is lengvų,teko ir ligoninėj pagulėti ,ir paverkt del gresiančio persileidimo,bet išnešiojau iki 36.4 sav,po cz pasaulį išvydo mano mergytės,mano svajonė svajonėje Gerda 01.10 val 2900 g; 49 cm , Džiuga 01.11 val 2790; 49 cm

Gimdyt važiavom visi trys,kad ir nakti ,tempėmės ir vyresnelį,jei kartu laukėm,kartu būsim iki galo. Sedėjo mano vyrai prie operacines durų,po to seses palydėjo ir iki naujagimių skyrių.Grižus jiems namo,broliui nebereikėjo nei butelio,nei kiškio ,su kuriuo miegodavo...Pamačius kitą dieną savo vyrus,man vyresnėlis tarsi užaugo per vieną naktį,toks didelis toks protingas,o sesytės,kaip jam rupi.
P.S. gimus dvynėms meiles manyje padvygubejo ir visai nesunku biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip grazu wub.gif
Nors ir nesitiki, kad taip jau lengva, bet kad smagu - tai tikrai turetu but bigsmile.gif
Saunuoliai!!! Laimes ir sekmes jusu seimai didziules!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 05 12, 00:29)
nei siokia nei tokia tema,jau nebezinot ka prigalvot doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokia smagi istorija 4u.gif
Sveikinu wub.gif
Linkiu DVIGUBAI meilės, laimės, sveikatos ir stiprybės prižiūrint savo Pipiriukus bigsmile.gif ir visai šeimai to paties 4u.gif
Atsakyti
nuostabi istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 05 11, 23:58)
Oi, kaip grazu  wub.gif
Nors ir nesitiki, kad taip jau lengva, bet kad smagu - tai tikrai turetu but  bigsmile.gif
Saunuoliai!!! Laimes ir sekmes jusu seimai didziules!!!  4u.gif

aciu 4u.gif
savi vargai savi dziaugsmai,as kaifuoju ax.gif ryte atsikelus pamacius,kaip vaikai sypsosi,dickis pasako,kad myliu,tai ir bemieges naktys pasimirsta biggrin.gif o ir maitinau ciur daugiau nei 1.7 m. bigsmile.gif

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 05 12, 08:39)
Kokia smagi istorija  4u.gif
Sveikinu  wub.gif
Linkiu DVIGUBAI meilės, laimės, sveikatos ir stiprybės prižiūrint savo Pipiriukus  bigsmile.gif  ir visai šeimai to paties  4u.gif

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 05 12, 09:04)
nuostabi istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ritule, kuo didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai sulaukus dvieju stebukleliu thumbup.gif 4u.gif
kuo didziausios sekmes ir laimes visai jusu seimynai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labai graziai parasyta smile.gif tokia didele siluma ir meile jauciasi jusu seimoje.sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
labai labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2009 05 12, 11:16)
Ritule, kuo didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai sulaukus dvieju stebukleliu thumbup.gif  4u.gif
kuo didziausios sekmes ir laimes visai jusu seimynai wub.gif  4u.gif

QUOTE(#super# @ 2009 05 12, 18:57)
labai graziai parasyta smile.gif tokia didele siluma ir meile jauciasi jusu seimoje.sekmes jums 4u.gif

QUOTE(sonnija @ 2009 05 12, 20:14)
labai labai sveikinu 4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi kokia puiki istorija!!!

Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Dvigubas dziaugsmas wub.gif
Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
kuo didziausios sekmes jusu puikiai seimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti