Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware naudotojų pašnekesiai ...

4u.gif TUSINA labukas)))
Kur tu??Kaip tu???
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 05, 20:20)
Tikiuosi pomodorus ne saldytuve laikot  unsure.gif

Bet tu pabandyk mirksiukas.gif Gal naminiams pomidorams šaldytuve ir negerai, bet parduotuviniai FridgeSmart (arrodo taip vadinasi blush2.gif ) indelyje laikosi thumbup.gif Tokie šviežučiai, aprasoję wub.gif
Labai geri indai daržovėms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 06, 11:17)
4u.gif TUSINA labukas)))
Kur tu??Kaip tu???

Labas. Dar vis LT. Ketvirtadieni isskrendu.
Bobulei Ultrapliusa "prakaliau" nes labai jau susizavejo jo galimybemis. Teks Dubline isigyti kita ax.gif Ir dar visus Cosmo irankius, nes jie po 7-8eurus tekainuoja thumbup.gif
Atsakyti
Štai ką rašo TW "FrigeSmart" indų aprašyme:
- Nokimas sustoja, kai neprinokę vaisiai laikomi šaltai, todėl nelaikykite neprinokusių vaisių šaldytuve.
- Svogūnus, česnakus ir bulves reikia laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje, bet ne šaldytuve.
- Sunokę vaisiai šaltai laikomi ne ilgiau kaip 3-4 dienas, nes greitai genda.

Na čia senos, iki skausmo visoms pažįstamos tiesos.

Mano šeimyna su tais keksais mane užkankins doh.gif , šiandien vėl keksą ruošiu, tik šį pagal SM receptą "Negriukas", kur Davija užrodė, juk ryt TĖVO diena lotuliukas.gif , nepamirškit pasveikinti savo SuperTėvelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 06 birželio 2009 - 13:12
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 09:17)
Labas rytas smile.gif

nelabai suprantu: 500g stiklines miltu ???

Ir dar: 150 g sviesto suminkyt iš karto, ir tik 50 g pasilikt tepimui tarp sluoksnių?

Tai turbut gramais reiketu sverti, receptas ne mano schmoll.gif as tik nukopinau ir nedariau g.gif Visi klausimai Sigutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 06, 16:27)
Tai turbut gramais reiketu sverti, receptas ne mano schmoll.gif  as tik nukopinau ir nedariau g.gif Visi klausimai Sigutei 4u.gif

Tai, kad nos nėra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 16:34)
Tai, kad nos nėra...  unsure.gif

O tai kas neaisku, del sviesto? 50 gr istirpinsi ir pertepinesi 4u.gif Ar manai, kad mazai g.gif Uzteks irnesakyk.gif
Jau ir Sigute pasirode, tuoj pasakys viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 15:34)
Tai, kad nos nėra...  unsure.gif

Ten Sigutės recepte bus 500gr miltų, reikia sverti mirksiukas.gif , o žodį "stiklines"- ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 06, 15:40)
Jau ir Sigute pasirode, tuoj pasakys viska bigsmile.gif

Taip, pasirodžiau bet tik labai trumpam, žiauriai laiko neturiu... doh.gif

Taip 500g miltų, o tas žodelis "stiklinė" nė prie ko, suklysta mano buvo berašant ir laiku nepataisyta. mirksiukas.gif
O sviestuko tikrai užteks pertepinėti sluoksniukus lankstant ir kočiojant ir tt.
Sėkmytės margaitės! mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt šitą pyragą bigsmile.gif ? Ar verta bandyti ax.gif ?
KOKYBĖS SAVAIČIŲ MIELINIS PYRAGAS
user posted image
Užminkome mielinę tešlą ir pasirenkama įdarui mėgstamus ingredientus.Prieš kepant, pyragą pabarstome fermentiniu sūriu.

Paruoškite mielinę tešlą
user posted image
Iškočioję tešlą, patepkite ją mėgstamu padažu (pomidorų ar majonezu).
user posted image
Sudėkite įdarą.
user posted image
Susukite tešlą į ritinėlį.
user posted image
Nupjaukite 2 tešlos gabalėlius, padaryti Q raidei (Quality - išvertus iš anglų kalbos - kokybė).
user posted image
Paruoškite pyragą kepimui.
user posted image
Pabarstykite pyragą sūriu.
user posted image
Skanaus!
user posted image

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti