QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 14:18)
naitai, imesk tu cia nuotraukyte su tais biskvitais. Tada bus aiskiau ka su jais daryt, nes pagal paaiskinima sunkoka isivaizdiuot
štai jie.
Papildyta:
tikslumo dėlei, parašysiu, jog dariau iš 2 kiaušinių, 2 stikl. miltų, 1 stikl cukraus ir pusė kondenc pieno, kaip recepte. Tešlą dalinau per pusę ir kepiau per du kartus.. gavos štai kas..
įtariu.. cirkas tame, kad panaudojau 28 cm diametro formą
tai sugalvojau tokią išeitį - kepa trečias biskvitas, kątik baigiau maišyt.. tada kiek man gausis, tiek nuploninsiu aš tuos tris, ir iš to, ką nupjausiu, padarysiu vieną biskvito sluoksniuką torte.
o kaip su tom "skūrelėm"? ar dėt jas į tortą?
Inočka, ar tokio storumo/plonumo biskvitai dar pjaunami pusiau?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...