Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

ar tikite burejomis ,noreciau nueiti isiburti ,bet vis kazkaip nedristu,gal bijau kad suzinosiu kazka baisaus,nes drauges vyrui ispranasvo kad vyras miars , tai ir isipilde nepraejus dviem savaitem, ji man dave numeri ,bet net nedristu paskambinti nes bijau , tai ir norejau paklaust ar daznai vaikstote pas burejas.
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2009 05 13, 21:21)
ar tikite burejomis ,noreciau nueiti isiburti ,bet vis kazkaip nedristu,gal bijau kad suzinosiu kazka baisaus,nes drauges vyrui ispranasvo kad vyras miars , tai ir isipilde nepraejus dviem savaitem, ji man dave numeri ,bet net nedristu paskambinti nes bijau , tai ir norejau paklaust ar daznai vaikstote pas burejas.

Ne smile.gif Ir kol kas net neplanuoju apie tai rolleyes.gif
Esu katalikė, nelabai jau tikinti, bet vis tiek katalikė, o bažnyčia neleidžia lankytis pas burėjas ir sužinoti savo ateitį 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Neinu. Ir ne todėl, kad kažkas neleidžia. Gaila pinigus išmesti nesąmonėms mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš niekada nebuvus, bet norėčiau bent kartą iš smalsumo nueiti ax.gif
Atsakyti
Du kartus gyvenime buvau. Visai idomiai jos ten pasneka biggrin.gif paskutini kart pasirtaike taip, kad netgi ispejo mano ateiti (kai dbr pagalvoju), ir gan tiksliai... Nemanau, kad visos burejos apsimeteles, gal is tiesu kai kurie is musu turi kazkokiu antgamtiniu sugebejimu...
Atsakyti
QUOTE(_vava_ @ 2009 05 13, 23:29)
Du kartus gyvenime buvau. Visai idomiai jos ten pasneka biggrin.gif  paskutini kart pasirtaike taip, kad netgi ispejo mano ateiti (kai dbr pagalvoju), ir gan tiksliai... Nemanau, kad visos burejos apsimeteles, gal is tiesu kai kurie is musu turi kazkokiu antgamtiniu sugebejimu...

as ir noreciau,bet bijau kad kai ka pasakis paskui visalaika apie tai ir galvosiu ,o jei dar ka nors apie seima pasakis tai is viso bus problemu ,o as toia karstakose.
Atsakyti
aš vieną kartą buvau bet senokai, tai net nelabai pamenu ką ji man pasakojo doh.gif
Atsakyti
Pora kart ir as buvau nuejus blush2.gif Pirma kart is smalsumo pries kokius 4m, tai kazkiek tiesos buvo g.gif , del to susigundziau dar kart nueiti (bet ejau pas kita), bet jos pranasystes dar neissipilde lotuliukas.gif
Atsakyti
As buvau pora kartu (abu kartus pas skirtinga) na nemazai tiesos pasake apie mano ateity...noreciau dar syki nueiti g.gif
Atsakyti
O aš buvau.Senai su drauge buvom,tai jai viskas išsipildė,o man nesąmones kažkokias pezėjo,tai nusprendėm,kad tik kas antram teisybę pasako lotuliukas.gif .Ir šiais metais buvau pas aiškiaregę,tai pasakė thumbup.gif ir nieko gąsdinančio ax.gif
Atsakyti
as esu buvusi ne karta...ne viska jau dabar atsimenu, bet ka pamenu tai isssipilde smile.gif
Atsakyti
teko būti, kai kas išsipildė labai tiksliai, kai kur buvo priskiesta...
Atsakyti