QUOTE(valdele @ 2009 06 29, 05:12)
Ingerele,labai skaniai atrodo tavo tortas. Niam niam niam
Jolka999,
Olesta ,nu jau tu tortu sonai sokoladiniai tai tikrai nuostabiai graziai atrodo.O koki sokolada jus naudojat? Ar dar i ji ka nors dedat ,ar gryna lydot ir viskas? Labai aciu uz paaiskinima,butinai ir as taip darysiu.Labai gera ideja.
AČIŪ MERGAITĖS

aš asmeniškai išbandžiau pakeliuose esantį šokoladinį glajų, kurį parsivežiau iš Lenkijos ir dabar gailiuosi, kad pasiėmiau tik vieną pakelį, tas glajus būtų idealus grybukų galvoms

stingsta žaibiškai, skanus ir kas svarbiausia, skystas, eina plonai su juo dirbti

bet manau ir su paprastu šokoladu turėtų tas raštelis gautis tikrai, tik labai reikia jausti ribą, kai jis tik pradeda stingti, jau nuo popieriaus eina nuimti, o pats dar lankstus - makt sau apjuosi ta juostele tortą ir viskas. mano tetos tai labai buvo sužavėtos sodo braškėmis šokolade ir mėtų lapeliais, na jos prie braškių mano galva labai dera, lapelius nusiėmėm ir prie torto į arbatą

išbandykite būtinai, aš jau suglvojau ką dar pridirbsiu artimiausia proga su tuo puošimo būdu, verda kirba galvoje mintys visokiausios
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...