Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių "Pušelė"

Nuo rudens pradėsim lankyti šį sanatorinį darželį. Kiek žinau dar tik metai kai šis darželis sanatorinis. Dabar sudaroma 2007 metais gimusių vaikučių grupė. Į šią grupę vaikučiai priimami tik su kažkokiom sveikatos problemom, t.y. turi būti kažkokia diagnozė.
Būtų malonu kad pasidalintumėt žiniomis apie šį darželį, auklėtojas ir t.t. 4u.gif Gal yra lankančių, kokie atsiliepimai?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnelis pradėjo lankyti praeitą rudenį šį darželį. Atsiliepimai tikrai labai geri, nuostabi direktorė, su kuria galimaišspręsti visas iškilusias problemas. Kas puikiausia, kad tikrai gerai jaučiasi vaikai, kurie turi alergijas maistui, kiekvienam tokiam vaikučiui sudaromas specialus meniu clap_1.gif, turi Bioptron lempą, inhaliatorius, grupėse oras valomas oro jonizatoriais. O auklėtojos, mūsų grupėje neblogos, nuostabi šeimininkutė, kuri labai myli vaikus thumbup.gif. Kaip kitose grupėse, negaliu pasakyti. Manau kad kiekvienas atvejas yra skirtingas.
Atsakyti
ar priima i ji alergiskus vaikucius su ad?
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 08 10, 14:46)
ar priima i ji alergiskus vaikucius su ad?


mane tai pat tai domina ax.gif gal kuri zinot? mirksiukas.gif
Atsakyti
ad tai atopinis dermatitas? Atrodo, akd priima su visokio tipo alergijomis. Geriausia kreiptis tiesiai į darželio direktorę, tikrai laibai maloni moteris thumbup.gif , ir į visus klausimus tikrai atsakys.
Atsakyti
Priima, kiek žinau. Tai tinkamas darželis vaikams su alergijomis bei astmomis nes ten jonizuojamas oras, nealergizuojantys žaislai ir t.t.
Atsakyti
O idomu, ar tas AD turi buti labai sunkios formos, ar gali priimti ir su lengvesnemis AD formomis?
Atsakyti
Na, ir mes jau lankom si darzeli smile.gif darzelis nedidelis, labai jaukus wub.gif aukletojos nuostabios thumbup.gif neturiu net prie ko prisikabinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
labai mažai atsiliepimų apie šį darželį. Parašykit, kaip sekasi jūsų vaikučiams šiame darželyje.
Mano sūnelis jau antrus metus lanko šį darželį. Esame labai patenkinti, puikus maistas, nuostabus personalas. Nuo šių metu dar priimta ir masažistė, visiems vaikučiams atliekamas masažas. thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai butu labai faina, jei atsirastu ir daugiau atsiliepimu apie si darzeli. Mes gyvenam Kudirkos g, tai sis darzelis arciausiai musu, todel svarstom galimybe leisti butent cia. Kol kas mes dar visai maziukai ir darzelio mums reikes negreit, bet i eile jau butu galima uzsirasyt.. Tai va, butu labai idomios kitu teveliu nuomones, jei kas leidzia savo vaikucius ten 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti ar į šį darželį priima su lengvesne atopinio dermatito forma, kokių dokumentų reikia norint pakliūti (girdėjau kad reikia siuntimo, tačiau kokio gydytojo).
Atsakyti
Pradėsim eit nuo rugsėjo pirmos thumbup.gif

Priima kai būna sunkios formos alergija ar AD wink.gif Reikia gydytojų komisijos pažymos bei rekomendacijos lankyti sį darželį. Kreiptis į savo šeimos gydytoją arba savo pediatrą.
Atsakyti