Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

kaip supratau naujos temos niekas neuzvede, tad uzvesiu as, kadangi radau ko ilgai ieskojom, o tai kad vyra nori atrodyt gangsteriu per vestuves smile.gif
user posted image
user posted image
4u.gif
arba taip wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 20 balandžio 2007 - 13:14
Grazu... bet per vestuves g.gif: visvien mano nuomone skrybele netinka ax.gif o pirmojo varianto baciukai... primena klauno ax.gif asmeniskai labiau patinka antrasis variantas, nors biski atmetus kelias detales (pirmiausia batus) tiktu ir pirmasis variantas.
Atsakyti
Man tai visai grazu, bet tada ir jaunoji turi atrodyti kazkaip atitinkamai. Klasikine vestuvine suknele prie tokio gangsterio man niekaip nesiziuri g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aciu uz nuomone drinks_cheers.gif
bet mansikiui butent tokie batai patinka labai, cia mumslabai asocijuojasi su klouno, bet cia 1920-asiais tokia mada buvo... ypac lotynu amerikos salyse 4u.gif
skrybele tik pafotkinimui...
o mano suknele turbut matet irgi lotynu stiliaus 4u.gif
Papildyta:
na dar keletas , man patinka iliemenuoti tokie paryskinantys figura, neplatus kostiumai, maniski kudas jam tiktu labai, ir jusiskiams kas kudas tiktu manau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 20 balandžio 2007 - 13:36
4u.gif
na mano vyriokas taip nori rengtis, o man irgi reikai prisiderinti, mano suknele zuvytes formos.
tai vat dabr ka daryti su plaukais? gal is tikruju kokia skrybelaite prisideritn, bet gal bus per daug smile.gif as tai busiutokia kaip tik romantiska nuotaka smile.gif man priderinti pristinaites ir sketi smile.gif ir sukuosena banguota retro stiliaus...ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 20, 13:49)
4u.gif
na mano vyriokas taip nori rengtis, o man irgi reikai prisiderinti, mano suknele zuvytes formos.
tai vat dabr ka daryti su plaukais? gal is tikruju kokia skrybelaite prisideritn, bet gal bus per daug smile.gif as tai busiutokia kaip tik romantiska nuotaka smile.gif man priderinti pristinaites ir sketi smile.gif ir sukuosena banguota retro stiliaus...ane? blush2.gif

aha, retro sukuosena cia labai thumbup.gif tinka, o jei dar rastum koki neriniuota sketi wub.gif O skrybelaite as isivaizduoju kaip toki zinai tinkleli pakreipta kad truputi veida pridengtu, nu nezinau kaip paaiskint, pati turiu toki juoda lankeli su tinkliniu kaspinu kuris net truputi akis pridengia ax.gif gal ssupratai apie ka as cia blush2.gif
Atsakyti
super!!!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif man labai patiktu toks mano jaunikis (pirma nuotrauka). Zinoma, nuotaka taip pat turi atitinkamai buti pasipuosusi.

Zinau, kad mano busimasis tikrai nesutiktu taip rengtis, bet m,an labai grazu, originalu. Saunuliai!!!! Labai noresiu pamatyti jusu nuotraukas thumbup.gif

O nuomosites toki kostiuma ar pirksit?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 20, 18:14)
oi kokius grazuolius cia ikeliat, kazin ar tokie tuokiasi lotuliukas.gif

Tai aišku, kad tuokiasi - tavo ką, ne gražuolis, mano, ką ne gražuolis, visų kitų taip pat gražuoliai thumbup.gif mirksiukas.gif (bent jau mums pačioms... ax.gif )
Tai vadinasi - gražuoliai irgi tuokiasi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 20, 13:52)
kaip supratau naujos temos niekas neuzvede, tad uzvesiu as, kadangi radau ko ilgai ieskojom, o tai kad vyra nori atrodyt gangsteriu per vestuves smile.gif

Ot, čia tai originalumas thumbup.gif
Manau, ne kiekvienas vyras taip pasipuoštų... doh.gif
Man tai nuostabus vaizdelis bigsmile.gif Maniškis tai nori mane labai išskirtinę matyti, o pats tai nelabai pasirašo tokiems akibrokštams blush2.gif
Atsakyti
Vakar bandėm su brangiausiu ieškot kostiumo. Gerai, kad mes dar turime pakankamai laiko ir labai džiaugiuos, kad sugalvojome pažiūrėt ką siūlo mūsu parduotuvės dabar, o ne vėliau. Atrodė, jog kostiumą nusipirkti nieko sudėtingo. Ale klydau ir stipriai doh.gif Mano vyriškis ilgas ir kūdas. Kiek išsimatavom nei vienas netiko beee.gif Dabar galvojam siūtis. Gal iš jūsų ir kas siuvotės? Kiek tai galėtų kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 21, 12:34)
Vakar bandėm su brangiausiu ieškot kostiumo. Gerai, kad mes dar turime pakankamai laiko ir labai džiaugiuos, kad sugalvojome pažiūrėt ką siūlo mūsu parduotuvės dabar, o ne vėliau. Atrodė,  jog kostiumą nusipirkti nieko sudėtingo. Ale klydau ir stipriai  doh.gif Mano vyriškis ilgas ir kūdas. Kiek išsimatavom nei vienas netiko  beee.gif Dabar galvojam siūtis. Gal iš jūsų ir kas siuvotės? Kiek tai galėtų kainuoti?

Jo mes ir labai vargstam. Girdejom kad Lelijoje galima siutis, tik nezinau kiek kainuoja. O Europoj 3 a, netoli Cili picos yra nebloga parduotuve. Ten isrenka kosciuma ir pataiso jei kas negerai. Ten didziausias pasirinkimas buvo (aisku visus reikejo taisyti) tai toj parduotuvej ir siuva. Sake geguzes pradzioje turi atvaziuoti siuvejas kaina nuo 2000 lt iki 3000 lt priklausomai nuo pairinkto modelio ir medziagos. Nu mums tai kaip ir per brangu schmoll.gif
bandysim ieskoti toliau. Galvojam gal dar Lelijoj pasidometi kokios kainos.
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 21, 11:34)
Vakar bandėm su brangiausiu ieškot kostiumo. Gerai, kad mes dar turime pakankamai laiko ir labai džiaugiuos, kad sugalvojome pažiūrėt ką siūlo mūsu parduotuvės dabar, o ne vėliau. Atrodė,  jog kostiumą nusipirkti nieko sudėtingo. Ale klydau ir stipriai  doh.gif Mano vyriškis ilgas ir kūdas. Kiek išsimatavom nei vienas netiko  beee.gif Dabar galvojam siūtis. Gal iš jūsų ir kas siuvotės? Kiek tai galėtų kainuoti?

O salone Madona nebandet ieskoti? Mano jaunikis ten uzsisake kostiuma, pats nestandartinis, aukstas ir stambus, bet radom! Tik uzsisakyti reikejo, per 3 savaites atveza. Kartu ir liemene, kaklaskare, marskinius ten issirinko. jei kas netinka, siuvejo to salono pataiso.
P.S. cia Vilniuje
Atsakyti
nieko sau kainelė 2000-3000 Lt doh.gif ech neikandama mums. Na bent jau šiek tiek pažengėm į priekį sužinojau porą vietų, kur Klaipėdoje siuva ir modeliuką išsirinkom. Aišku jei jis nepasikeis pasikonsultavus su siuvėju ax.gif
Atsakyti