tai aš tada džiaugiuosi, kad nėra man aurų, nes jau ir tas skausmas nepakeliamas, dar jeigu prieš skausmą blogai būtų, tada mišios.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 20, 13:37)
Nu sunkesne forma yra, nes ne tik galva skauda, bet ir negerumai visokie pries skausma...
Super!
1. Vat pas mane ir yra jos baisios, man baisiau nei galvos skausmas!
2. Teisingai, ja mazesnis procentas turi...

Super!

1. Vat pas mane ir yra jos baisios, man baisiau nei galvos skausmas!

2. Teisingai, ja mazesnis procentas turi...

Galvoju o jei uzeitu auros pvz vairuojant auto

Atrodo 35% turi su aurom.
QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 20, 15:49)
Galvoju o jei uzeitu auros pvz vairuojant auto
taigi siaubas. Man skausmas nepakeliamas, tai Jusu auros turbut n kartu stipresnes uz mano.

Man niekada neuzeina staigiai (pfu, pfu, pfu), nes pirma kerta per rankas, jegu nebelieka, tada ausis uzgula, palengva pradeda akyse mirguliuoti. Tai jei vaziuojant uzeitu, galima pasukt i kelkrasti ir avarini isijunti.

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 20, 16:01)
Man niekada neuzeina staigiai (pfu, pfu, pfu), nes pirma kerta per rankas, jegu nebelieka, tada ausis uzgula, palengva pradeda akyse mirguliuoti. Tai jei vaziuojant uzeitu, galima pasukt i kelkrasti ir avarini isijunti.
Pora kartu tik prasidejus negerumams, atsiprasiau is darbo ir spejau iki namu parvaziuoti.
Tik po gero pusvalandzio kerta stipriai, rankos, lupos tirpti pradeda, galva svaigti, akyse taip mirguliuoti, kad vos vaizda matai (teko viena karta darbe mirguliuojant dokumentus pildyt, tai ziuredama i asmens koda, maciau kas antra skaiciuka
) Vienu zodziu nieko gero
- plius po viso sito dar galva nezmoniskai skauda! 

man pvz vakar tai staigiai uzejo, aisku vos pajutus galetum sustoti ir pns.
negali zmogus ramiai gyvent, butinai turi prikibt visokios bjaurybes

QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 20, 16:06)
man pvz vakar tai staigiai uzejo, aisku vos pajutus galetum sustoti ir pns.

beje, kiek paciai metu, jei ne paslaptis? ir kada pirma karta pasireiske?

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 20, 16:09)
ant nosies 23, o pasireiske pries menesi

QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 20, 16:21)
jei anksciau buvo tai tikrai ne taip baisiai ir nesupratau..

man prasidėjo baigus mokyklą galvos skausmai.
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 16:26)
man prasidėjo baigus mokyklą galvos skausmai.
Na man nuo paauglystes vis skaudedavo, bet toks pastovus skausmas nelaikomas migrena kiek supratau. Pries keleta menesiu skaudejo istisai gal 6 dienas, jokie vaistai, miegas, niekas absoliuciai nepadejo, bet gyvent buvo imanoma, tik labai nemalonu.
QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 20, 16:21)
jei anksciau buvo tai tikrai ne taip baisiai ir nesupratau..

Na man paauglystej panasus priepuoliai buvo, bet viska nurase brendimo laikotarpiui, nes mazdaug 14-15 jie praejo...

O vel stiprus priepuoliai atsinaujimo irgi 23 metu!

QUOTE(Extraordinary @ 2009 05 20, 16:29)
Na man nuo paauglystes vis skaudedavo, bet toks pastovus skausmas nelaikomas migrena kiek supratau. Pries keleta menesiu skaudejo istisai gal 6 dienas, jokie vaistai, miegas, niekas absoliuciai nepadejo, bet gyvent buvo imanoma, tik labai nemalonu.
tai man irgi iki dabar tik skauda. jokių aurų nėra nieko.bet sako migrena. nes užeina skausmai su pykinimu, skauda po kelias dienas, paprasti silpni nuskausminamieji ne visada padeda. nuo skausmo net spaudimas užkyla. sunkiai mastosi skausmo metu, vietoj pastos dantims valyt, kremo užsipilu, kalba užstringa-užsimiršta elementarūs žodžiai. ir t.t. ir pan.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 20, 16:36)
Na man paauglystej panasus priepuoliai buvo, bet viska nurase brendimo laikotarpiui, nes mazdaug 14-15 jie praejo...
Pries pusantru metu, nei is sio, nei is to... 

kokia tais nesamone, na idomu ka ryt man gydytoja pasakys

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 16:46)
tai man irgi iki dabar tik skauda. jokių aurų nėra nieko.bet sako migrena. nes užeina skausmai su pykinimu, skauda po kelias dienas, paprasti silpni nuskausminamieji ne visada padeda. nuo skausmo net spaudimas užkyla. sunkiai mastosi skausmo metu, vietoj pastos dantims valyt, kremo užsipilu, kalba užstringa-užsimiršta elementarūs žodžiai. ir t.t. ir pan.
Siaubelis, linkiu kad kuo maziau skaudetu