Tai kaip supratau, pagrindinė problema tame, kad jis jaunesnis už ją?
Jeigu amžiaus skirtumas nemažas (tarkim, virš 5-7 m.), vyresnė moteris būna su jaunesniu tik dėl aistros

Na, nekalbu apie tą amžių, kai abu jau pagyvenę - tuomet gal susilygina. Bet... pati esu jauna... ir turėjau tokią patirtį... Berniukas mane įsimylėjo, o man irgi patiko su juo būti - prieš tai buvau palikta, vieniša ir išalkusi to jausmo, kai tavim kažkas labai žavisi ir tavęs trokšta

Buvau gal, sakysite, siaubinga egoistė

, bet tikrai neįsivaizdavau bendros ateities kartu, o jis - velnias žino ką mąstė savo nesubrendusioj galvelej. Ir štai vieną gražią dieną (tereikėjo situacijos viešumoje) man atsivėrė akys, aistra akimirksniu išblėso, nes pamačiau, koks jis vaikiškas

Taigi. Nebuvo nė menkos abejonės, kad laikas dėti tašką ir pamiršti šituos santykius. O vaikinukas -

ot buvo vargo... persekiojo paskui mane gal gerus metus... Dabar atsimenu tai kaip didžiausią savo gyvenimo klaidą. Ir graužiu save

Ir jokiai moteriškei nelinkėčiau taip suskysti, kaip man buvo nutikę

Nes paskui ir atsiranda tokie laiškiukai kaip Svajuko į supermamų forumą

Čia dar švelniausia padarinių forma....
O Svajukui patarčiau palikti moteriškę ramybėje. Patikėk, jei ji sako, kad nenori, tai tikrai - kuo toliau, tuo labiau nenorės. Susirask savo amžiaus merginą ir padaryk ją laimingą, o dabartinei mylimajai būk tiesiog dėkingas už patirtį - dvasinę ar dar kokią kitokią

.