Įkraunama...
Įkraunama...

vaiko širdutė per lėtai plaka

Sveikos, buvau pas ginę labai nugązdino unsure.gif darė echo, klausė širdutės ir... širdutė plaka labai nevienodai, tarpais labai sulėtėja, tarpais stipriau unsure.gif gavau siuntimą į klinikas, bet laukt reikia iki antradienio, o labai baisu kai nieko apie tai nežinai unsure.gif gal kam taip buvę? g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Rašau,kad nusiramintum iki antrdienio specialistų. smile.gif. Nežinau kiek savaitėlių leliukui bet iš mano va šio antro nėštumo praktikos galiu pasakyti,kad širdelė ištikrųjų plaka nevienodai priklausomai nuo leliuko būsenos. Labai dažnai važiuodavau tonusų klausytis į ligoninę ir būdavo taip, kad kaip tik mergina miega, tonusai vangūs, kaip pabunda arba pasiverčia, įspiria iškart pasikeičia-stipriai sudažnėja. Mano lėlei jau 39 savaitės, bet turiu galvoje dažnai keletą savaitėlių klausydama, iš praktikos girdėdavau tuos širdelės dūžių pokyčius. Kaip tik gydytojai kaip tonusiukai vienodi kraipydavo galvą, kad per vangūs, o kaip tik pasijudėdavo, sakydavo viskas liuks.
Nepergyvenk, specialistai pasakys , paaiškins. Ir nepamiršk ,kad jei vieni specialistai dvejoja kreipkis pas kitus.
Bet tikrai nesinervuok.
Sėkmės thumbup.gif ir būtinai parašyk kaip sekėsi.

Gražaus sekmadienio.
Atsakyti
QUOTE(gintagne @ 2009 05 24, 13:50)
Labas,
Rašau,kad nusiramintum iki antrdienio specialistų. smile.gif. Nežinau kiek savaitėlių leliukui bet iš mano va šio antro nėštumo praktikos galiu pasakyti,kad širdelė ištikrųjų plaka nevienodai priklausomai nuo leliuko būsenos. Labai dažnai važiuodavau tonusų klausytis į ligoninę ir būdavo taip, kad kaip tik mergina miega, tonusai vangūs, kaip pabunda arba pasiverčia, įspiria iškart pasikeičia-stipriai sudažnėja. Mano lėlei jau 39 savaitės, bet  turiu galvoje dažnai keletą savaitėlių klausydama, iš praktikos girdėdavau tuos širdelės dūžių pokyčius. Kaip tik gydytojai kaip  tonusiukai vienodi kraipydavo galvą, kad per vangūs, o kaip tik pasijudėdavo, sakydavo viskas liuks.
Nepergyvenk,  specialistai pasakys , paaiškins. Ir nepamiršk ,kad jei vieni specialistai dvejoja kreipkis pas kitus.
Bet tikrai nesinervuok.
Sėkmės  thumbup.gif ir būtinai parašyk kaip sekėsi.

Gražaus sekmadienio.


labai labai tau ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif žiūrėsim ką pasakys specialistai, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti