Įkraunama...
Įkraunama...

Megztinis

Sveikos mezgėjos. Gal galėtumėt patarti, kaip numegzti megztiniui kaklą ? Kiek pradedu megzti, tiek ties kaklu sustoju arba jis išeina schmoll.gif . Norisi cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2005 09 07, 07:42)
Sveikos mezgėjos. Gal galėtumėt patarti, kaip numegzti megztiniui kaklą ? Kiek pradedu megzti, tiek ties kaklu sustoju arba jis išeina schmoll.gif . Norisi  cry.gif

O kokį kaklą nori numegzti? Apvalų, trikampį, laivelį, aukštą 'golfo' tipo?

Apvalus ir žemas tai gražiausiai gaunasi kai jį mezgi atskirai.
Pradedi nuo tos dalies kuri bus arčiausiai kaklo, plonesniais virbalais ir mezgi apvaliai, be siūlės. Kai numezgi pusę aukščio pakeiti virbalus storesniais ir mezgi iki norimo pločio.
Paskutines eiles mezgi vien gerai ir kokias 2 dar išmezgi pagalbiniu siūlu, išlaidai, nuardai ir priketliuoji prie iškirptės. Būna labai elastingas, gražiai guli ir plona nematoma siūlė prisiuvimo.
Atsakyti
Ačiū, pabandysiu megzti taip. Nes paskutinį kartą mezgiau su virbalais su valu, tai išėjo kažkoks atsikišęs į viršų, o neprigludęs prie kūno sad.gif
Atsakyti
Dar vienas variantas:
Atsakyti
Ačiū, ačiū labai - nekantrauju pabandyt....Gal išeis, gal ir ne ax.gif
Atsakyti
O aš noriu megztukui padaryti golfo tipo apykaklę, tik nesugalvoju, kaip geriau elgtis su kaklo lanku: ar jį mezgant akis nuleisti, ar jas perkelti ant siūlo ar atskiro virbalo ir po to megzti apykaklę tiesiai iš tų akių? Kaip gražiau gautųsi? Patarkite, prašau... ax.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
As ir nemoku graziu golfu kaklu megzt cry.gif Manieji buna arba atvepe negraziai, arba galvos ikist neimanoma schmoll.gif Dabar mezgu su uzrauktuku smile.gif Ir nesioju ir uzsektus, ir atsegtus smile.gif Nuo oro priklauso smile.gif
Atsakyti
Man tai patinka tie golfo kaklai. smile.gif Aš tai dabar vyrui mezgu, tikiuosi, kad bus gerai. Ir po to sau dar du megztukus sugalvojau, iš kurių vieną irgi planuoju susegama. Tik man neramu dėl užtrauktukų: ar nebus taip, kad megztukas šiek tiek išsitampys arba susitrauks, o užtrauktukas liks koks buvęs. Tau, white:), taip nenutiko?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 23, 14:05)
O aš noriu megztukui padaryti golfo tipo apykaklę, tik nesugalvoju, kaip geriau elgtis su kaklo lanku: ar jį mezgant akis nuleisti, ar jas perkelti ant siūlo ar atskiro virbalo ir po to megzti apykaklę tiesiai iš tų akių? Kaip gražiau gautųsi? Patarkite, prašau...  ax.gif

O aš mezgu dviem gerom ir dviem blogom,tai jis ,,susitraukia'' ir ,,išsiskleidžia'' kaip rengiuosi.Toks kaklas patinka ir mano vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 23, 14:05)
O aš noriu megztukui padaryti golfo tipo apykaklę, tik nesugalvoju, kaip geriau elgtis su kaklo lanku: ar jį mezgant akis nuleisti, ar jas perkelti ant siūlo ar atskiro virbalo ir po to megzti apykaklę tiesiai iš tų akių? Kaip gražiau gautųsi? Patarkite, prašau...  ax.gif

As mezgu atskirai kakla stulpeliais,tada jis traukiasi,o po to prikitliuoju.Nebuna atsivepes ir atrodo graziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editule: 24 rugpjūčio 2006 - 10:23
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 23, 20:58)
Man tai patinka tie golfo kaklai. smile.gif Aš tai dabar vyrui mezgu, tikiuosi, kad bus gerai. Ir po to sau dar du megztukus sugalvojau, iš kurių vieną irgi planuoju susegama. Tik man neramu dėl užtrauktukų: ar nebus taip, kad megztukas šiek tiek išsitampys arba susitrauks, o užtrauktukas liks koks buvęs. Tau, white:), taip nenutiko?

Niu kad nea kol kas unsure.gif Visus savo golfiukus nesioju ir ju kalnierius taip labai neistysta ax.gif Niu bet blogiausiu atveju manau galima uztrauktuka is naujo isiut ir toliau smagiai nesiot smile.gif
Atsakyti