Tęsiam toliau diskusijas apie pigius lėktuvo bilietus, akcijas-atrakcijas. Dalinkimes bet kokia informacija kuri skraidina pigiai!!!

gal kas uzmatete i miunchena kaip nuskrist pigiai? ns kad iseitu bent 500-600ltzmogui. esam skride per airbaltik, bet darbar daug brangiau meta, o cia su teisioginiu skrydziu taip skridom. gal kas uzmatete kru buciau dekinga
Turiu toki klausima: ar butu galima rasti kokiu papigiai bilietu liepos 16 d. is Barselonos i Paryziu ir atgal? Nes kiek ziurejau vueling.com ar easyjet.com, tai kainos siek tiek kandziojasi

QUOTE(Setonas @ 2009 06 15, 22:30)
Turiu toki klausima: ar butu galima rasti kokiu papigiai bilietu liepos 16 d. is Barselonos i Paryziu ir atgal? Nes kiek ziurejau vueling.com ar easyjet.com, tai kainos siek tiek kandziojasi 

Jei tiktų iš Gironos oro uosto, tai pigu būtų su Ryanairu. Įvesk datą. Man rodo į priekį 24 eurus įskaitant mokesčius ir check-iną, atgal 29 eurus. Kaip tik į priekį anksti ryte, o atgal vėlai vakare. Jei teisingai supratau, kad liepos 16 ir grįžti nori.
QUOTE(Gerbera @ 2009 06 15, 23:21)
gal kas uzmatete i miunchena kaip nuskrist pigiai? ns kad iseitu bent 500-600ltzmogui. esam skride per airbaltik, bet darbar daug brangiau meta, o cia su teisioginiu skrydziu taip skridom. gal kas uzmatete kru buciau dekinga
ziurint kada reikia.
per greitai.lt 657lt pirmyn atgal

Kt, Rgp 6
19:40 Vilnius
Vilnius 23:05 Munich
Franz Josef Strauss 1 persėdimas: Frankfurt
Skrydžio trukmė: 4 val. 25 min.
Kt, Rgp 13
08:35 Munich
Franz Josef Strauss 13:50 Vilnius
Vilnius 1 persėdimas: Vienna
Skrydžio trukmė: 4 val. 15 min.
QUOTE(Deborah @ 2009 06 15, 16:59)
na tavao pasisulymas pagal mano paieskas tai 400lt pigesnis, bet ka as zinau ar cia skaitos pigu? tik nuo sio savsaitgalio pati pradejau ieskot ir dometis...o gal vos tik galima dar pigiau rast, nezinau..bandysiu ieskot, nes nera man tai degantis reikalas..iki kaledu ar pavasario gal pasitaikys "alia akcija" 

Buvo cia neblogu variantu pries kokiu pora savaiciu... Sumoje (is Kauno/Rygos) apie 1000 Lt gaunasi... Siulau palaukti kol AirAsia ismes kokiu akcijiniu bilietu... Dar galima bandyti per Roma i Bankoka, o is ten i Malaizija... Irgi gana pigiai gaunasi...
QUOTE(Fuwari @ 2009 06 13, 11:27)
Sveikos/i!
Man reikia sio menesio pabaigoje skristi i Londona arba Birminghama. Ryanair kaip tik tokiu metu siulo pigesnius skrydzius, kuriuos (kaip suprantu) galima uzsakyti ju svetaineje cia:
http://www.ryanair.c...t...HX&base=KUN
Bet kad ir kiek ieskociau, uz 81 LT, kaip kad jie raso, skrydziu nerandu. Ar galejo per viena diena ispirkti visus skrydzius? Ar as cia siaip nesigaudau?
Dekui.
Man reikia sio menesio pabaigoje skristi i Londona arba Birminghama. Ryanair kaip tik tokiu metu siulo pigesnius skrydzius, kuriuos (kaip suprantu) galima uzsakyti ju svetaineje cia:
http://www.ryanair.c...t...HX&base=KUN
Bet kad ir kiek ieskociau, uz 81 LT, kaip kad jie raso, skrydziu nerandu. Ar galejo per viena diena ispirkti visus skrydzius? Ar as cia siaip nesigaudau?
Dekui.
ten uz 81 lt buvo toks laikas - isskrendi birzelio men, grizti rugpjucio men.
Kaip i Viena pigiai nusigauti?
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 16, 13:29)
Buvo cia neblogu variantu pries kokiu pora savaiciu... Sumoje (is Kauno/Rygos) apie 1000 Lt gaunasi... Siulau palaukti kol AirAsia ismes kokiu akcijiniu bilietu... Dar galima bandyti per Roma i Bankoka, o is ten i Malaizija... Irgi gana pigiai gaunasi...
o AirAsia iskurio Departure oro uosto dazniau ismeta geresni varijanta? Londono, Romos?
gelbėkit. liepos 2 į angliją reik patekt, į Gatwick oro uostą. Parašykit jei ką gero rasite, dėkui! pati jau visą dieną nete sėdžiu...

QUOTE(Lady Rose @ 2009 06 18, 00:10)
gelbėkit. liepos 2 į angliją reik patekt, į Gatwick oro uostą. Parašykit jei ką gero rasite, dėkui! pati jau visą dieną nete sėdžiu...